Hur man återställer eller startar om en iPhone utan att trycka på hemknappen – mycket enkelt

En av de största fabriksbristerna, som vissa iPhone-enheter har, är deras terminaler, som vanligtvis är felaktiga, speciellt vi pratar om låsknappen.

I allmänhet börjar denna knapp att visas efter en viss tids användning olika misslyckanden, som om han slutade fungera vilket gör det omöjligt att använda och med det en myriad av problem på tekniska nivåer som kan vara irriterande.

Detta misslyckande gör omöjliga uppgifter som t.ex som att låsa eller låsa upp skärmen och det är därför vi i den här artikeln kommer att fokusera på att lära dig alternativa sätt som hjälper dig att byta ut användningen av denna knapp om den är densamma. är skadad eller snart oanvändbar.

Med dessa tips kommer du att kunna ha större kontroll över olika knappar på din telefon och med detta kommer du att upptäcka alternativa sätt som hjälper dig att ersätta deras användning. Det är dock viktigt för dig att veta det du kan lägga till en virtuell hemknapp på din iPhone .

Metod 1 för att kunna starta om din iPhone

Om du vill prova den här metoden, följ bara följande steg och det också, försök inte hoppa över någon av dem

 1. Det börjar med att gå in i applikationscentret vid ingången av “Inställningar” som vi kan hitta i vår enhet.
 2. Väl inne kan vi gå in i sektion » Allmän “.
 3. När du är på den, börja bara klicka på alternativet » Tillgänglighet “.
 4. Inuti den måste du hitta alternativet, som kallas » Fettext och efter det måste vi aktivera den.
 5. Det är viktigt att du vet att när du utför denna procedur kommer du att vara likgiltig, om alternativet är aktiverat eller inte när du går in, så det enda du behöver göra om du har gått in är att klicka på knappen, som du kommer att se kommer att dyka upp precis bredvid det tidigare nämnda alternativet.
 6. När du trycker på denna knapp kommer du att se att ett meddelande kommer att visas där, som indikerar att när vi tillämpar den här inställningen kommer vår enhet att fortsätta med omstarten. Vid det här laget fortsätter du bara genom att klicka på knappen » Fortsätta och på så sätt kommer du att kunna starta om din telefon effektivt, utan att behöva använda någon av de fysiska knapparna.

Metod 2 för att kunna starta om din iPhone:

Detta är en av de mest använda sekundära metoderna, om den första inte hade någon effekt, för att utföra det måste du bara följa dessa steg:

 1. Det börjar med att gå in i Ansökan inställningar “.
 2. Efter det anger du sektion Allmän » och väl där måste du gå in i sektion Återställa “.
 3. Väl där måste du gå till alternativet » Återställ nätverksinställningar » och på detta sätt kommer du att se att ett popup-meddelande kommer att visas som kommer att innehålla denna text: » Alla ursprungliga nätverksinställningar kommer att återställas “.
 4. Om vi ​​fortsätter att trycka på knapp Återställa », kommer vi att se hur vår enhet fortsätter för att starta om automatiskt.
 5. Denna utmärkta metod har en negativ aspekt, där vi kommer att eliminera alla dessa nätverkskonfigurationer och justeringar som vi har gjort, därför måste vi, genom att göra detta, återinföra all data som har hittats associerad med Wifi-anslutningen.

Dessa är ganska enkla men användbara metoder, som vi är säkra på att du kommer att vilja prova, men ta hänsyn till. konto vilka konsekvenser metod 2 medför, och som på ett eller annat sätt kan vara irriterande, om du inte är ansluten till ditt gemensamma WiFi-nätverk, Provaöka din internetanslutning .

Relaterade Artiklar

Back to top button