Hur man är värd på Twitch eller använder värdläge – Hosting på Twitch

Med framväxten av nya plattformar på internet föds även nya ord och jargonger som används bland användarna av dessa plattformar. När det gäller webbplatsen som föredras av miljontals människor runt om i världen för att spela live, som t.ex Rycka till detta kan inte vara undantaget. Och i följande artikel kommer vi att visa dig stegen att följa så att du kan lära dig hur du gör värd på Twitch eller använd värdläget – Hosting på Twitch.

Och nu kanske du undrar vad det innebär att vara värd på Twitch och det hänvisar bara till värd på din kanal när du är offline. Livet för vissa andra streamers och på detta sätt när de går in på din kanal kommer prenumeranter inte att se att du är offline och istället kommer de att se streamingen som du har varit värd för.

L’ hosting på Twitch har därför blivit en vanlig praxis bland streamers när strömning att samarbeta med varandra. På så sätt stödjer de med många prenumeranter i deras community de med mycket låg tittarsiffra. Så låt oss se hur vi kan vara värd på Twitch eller använda värdläge.

Hur man är värd på Twitch eller använder värdläge

Nu någon streamer kan vara värd på Twitch och det kommer inte att vara nödvändigt om han är ansluten eller inte och antalet följare han har spelar ingen roll. Men vi fortsätter med frågan, hur ska man vara värd? Och du kommer verkligen att bli förvånad över hur enkelt och enkelt det här alternativet är.

Dessa är värdteamets kanaler eller alternativet Hosting List i det senare, du kan välja upp till 10 kanaler och du kan konfigurera aspekterna. Gilla ordningsföljden eller om det blir slumpmässigt.

Relaterade Artiklar

Back to top button