Hur man använder WhatsApp Web från iPad utan Jailbreak – enkelt och snabbt

Utvecklingen av vissa applikationer har gjort det möjligt att ha dem på vilken enhet som helst utan att behöva använda tvivelaktiga metoder eller Jailbreak. Detta bestod i att hacka vår utrustning för att installera vissa appar, annars skulle det vara omöjligt. Vi presenterar därför för dig en artikel som låter dig göra det använd WhatsApp Web från iPad utan Jailbreak, på ett enkelt och snabbt sätt.

Det är ingen hemlighet att iPads är de mest populära surfplattorna i världen och används av miljontals användare. Det är därför det inte verkar orimligt att vilja installera den mest kända och använda snabbmeddelandeapplikationen på planeten, vilket är ingen mindre än WhatsApp . Utan att behöva använda hacking för att göra det.

Vi har redan visat dig sättet att ladda ner YouTube, Facebook, Instagram-videor utan Jailbreak på iPhone. Och du har lärt dig det på ett väldigt enkelt och praktiskt sätt, i följande handledning kommer vi också att visa dig lär dig hur du använder whatsapp webb från ipad utan jailbreak . Och du behöver bara följa några steg till punkt och pricka.

Hur man använder WhatsApp Web från iPad utan Jailbreak

Som vi redan har nämnt tillåter utvecklingen som WhatsApp-applikationen har gjort oss att sluta använda icke-rekommenderade metoder som Jailbreak om du har det, du kan helt eliminera . Och så för att lagligt kunna använda applikationerna på våra iPad-enheter. Sedan kommer vi att berätta vad du behöver göra för att göra det utan några komplikationer, låt oss komma igång.

Det första du behöver göra är att gå till din iPad och öppna Safari där, du kommer att söka efter whatsapp webb . När vi är på sidan måste vi registrera QR-koden som visas på skärmen med vår smartphone och på detta sätt så snabbt kommer vi redan att ha WhatsApp på vår iPad.

Det är möjligt att du har problem med den här sidan, vi kommer att rekommendera att du går till adressen, klickar på den och kommer åt skrivbordsversion. En annan rekommendation eller råd som vi kan erbjuda dig är om du fortfarande vill ha denna applikation till hands. Bilden som visas för dig av en hand som lyfter en telefon och frasen Håll din telefon ansluten.

Zooma in på den här bilden, klickåtgärdsknappen Safari då måste du välja alternativet Lägg till på startskärmen. På detta sätt kommer en ikon att visas på startskärmen och du kommer att ha direktåtkomst till denna applikation. Och varje gång du går in i applikationen kan du använda den som du skulle göra från din mobiltelefon.

Installera och använda WhatsApp-webbapplikationen

Vi rekommenderar också att du utför mycket snabbt processen av skanna QR kod . Eftersom timeouten är mycket kort och om du inte kör skanningen snabbt, måste du uppdatera den för att generera en ny kod. Och därför måste du upprepa processen en gång till, så sätt i batterier när du fångar QR-koden.

Nu har du redan installerat WhatsApp på din mobiltelefon och whatsapp webb på din iPad , men tänk på att programmet du laddade ner på din iPad inte tillåter dig att använda alla funktioner. Till exempel i WhatsApp Web kan du inte lägga till filter på foton, och det kommer inte heller att tillåta dig att dela din plats.

En annan funktion som du inte kan ha i WhatsApp Web är ljuddelning, men det finns två funktioner som kan vara de som kommer att orsaka dig mest smärta.

Och det är att du utan anledning kommer att kunna passera videosamtal eller skicka röstsamtal. Du kan inte heller konfigurera säkerhet och sekretess, och du kommer inte att kunna visa data, konfigurera automatisk nedladdning eller lägga till kontakter.

Det är möjligt att denna nya applikation med tiden kommer att integrera nya funktioner, vilket gör att användarna inte kan vara beroende av sina mobiler. Och det var så vi avslutade den här handledningen som förklarade hur man använder whatsapp webb från ipad utan jailbreak.

Relaterade Artiklar

Back to top button