Hur man använder webbkamera på Xbox One för video eller mikrofon

Stöd USB-kameror(USB-kamera) var en av de största funktionerna som introducerades för Xbox ett . Nu kan du använda Skype med din favoritwebbkamera och även gå live när du använder den mixer . Det finns också en liten begränsning som vi kommer att diskutera i den här guiden.

Du borde veta att lägga till stöd webb(Webbkamera) -kameror var inte en överraskning. Kinect slutade dåligt med början med Xbox One S, som inte hade en dedikerad port för Kinect och senare stoppades produktionen helt. Microsoft det blev nödvändigt att öppna stöd för externa tillbehör, inklusive webb(Webbkamera) -kamera.

Använda en USB-webbkamera med Xbox One

Det är ganska enkelt att installera webbkameran. Allt du behöver göra är att koppla in din webbkamera så gör den automatiskt inställningarna i bakgrunden utan att be dig om något. Du får inte ens ett meddelande om det, vilket är ganska irriterande. jag har Webbkamera Logitech C930e(Logitech webbkamera C930e) .

Det finns två situationer där det är användbart att använda en webbkamera Xbox One – Skype och mixer .

Hur man ställer in en webbkamera Skype för Xbox ett

Jag antar att du redan har gjort det Skype på Xbox One. Öppna om du inte redan har gjort det Göra(Lagra), hitta och installera. Det är en enkel process. Efter det, logga in på ditt konto Microsoft och det kommer att vara klart för dig.

Ett problem med webb(webbkamera) -kamera på Xbox ett och Skype är att den inte automatiskt väljer webbkameran för videokonferenser. Du måste konfigurera med Skype-inställningar(Skype-inställningar). Efter(En gång) kan du också använda mikrofonen på webbkameran.

 1. Starta Skype på Xbox One.
 2. Klick menyknappen på kontrollenheten(menyknapp på din handkontroll) för att öppna Skype-menyn.
 3. Rulla ned och välj inställningar(Inställningar) .
 4. Ljud och video(Audio & Video) är det första du bör se där.
 5. I kapitlet ” Video(Video)” välj rullgardinsmenyn som har ” Standardenhet”.(standardenhet)
 6. Välj en webbkamera här.
 7. Använd sedan test video, (Testvideo, ) för att se hur resultatet ser ut. Du kommer också att ha möjlighet att växla mellan alternativ som ” Automatisk kamerazoom(Justera kamerazoom automatiskt) ” och ” Återställ alltid manuell våg mellan samtal.”(Återställ alltid manuell zoom mellan samtal)
 8. För att se till att ljudet fungerar korrekt kan du använda alternativet testa ljud .

använd webbkamera på xbox one

Hantera behörigheter för ljud och kamera:(Hantera behörigheter för ljud och kamera:)

Som i Windows 10 i Xbox ett det finns ett speciellt avsnitt där du kan tillåta eller neka program som använder systemresurser. I det här fallet måste du tillhandahålla Skype tillstånd att använda som mikrofon(mikrofon) och kameror(Kamera) . Om du inte ser att något fungerar som förväntat har du två alternativ i inställningssektionen.

 • Ändra kamerabehörigheter.
 • Ändra mikrofonbehörigheter.

Öppna dem och du bör se en lista över appar som kan använda dem. Se till att det är valt här skype. Du har också ett globalt alternativ som du kan använda för att inaktivera kamera- eller mikrofonalternativet för alla appar.

Notera. För att testa mikrofonen kan du alltid använda skype bot på din lista kontakter(Kontakta) för att ringa ett röstsamtal. Detta gör att du kan spela in ett meddelande och sedan spela upp det åt dig.

Hur man använder webbkameran med mixer för Xbox ett

Mixer är en strömningsplattform online som låter dig strömma dina spel tillsammans med din video och ljud. Den goda nyheten är att du kan använda videor från webbkameror för detsamma. (Webbkamera) Du måste ställa in detta första gången du ställer in en sändning.

 1. Klicka på knappen (Tryck)Xbox på kontrollenheten för att öppna menyn guide.
 2. Använd höger stötfångare för att navigera till ” Broadcast and Capture”.(sändning och fånga)
 3. Välj Utsända(Sändning) för att öppna sändningsalternativ.
 4. Slå på strömbrytaren märkt ” Slå på kameran”(Sätt på kameran) .
 5. Min mikrofon var påslagen som standard, och det finns inget sätt att stänga av den.
 6. Gå också till “Ytterligare inställningar(Avancerade inställningar)” och “Sätta på (sväng)mikrofon(Mic) » . Du kan även ställa in volymnivån här. mikrofon.(mikrofon)

Efter det kan du justera inställningarna för att ändra positionen för kamerans videoförhandsvisning och zooma vid streaming. Utnyttja Ändra kamerainställningar(Ändra kamerainställningar) i sändningen.

Det finns två sätt att kontrollera om ditt fungerar mikrofon(mikrofon) på webbkameran. för det första(Först), efter att sändningen startar, kommer du att ha ett litet chattfönster. Leta efter ikonen där. mikrofon. (Mikrofon) Om den inte har en ” Sluta(Stopp)”, vilket betyder att den är på.

För det andra, öppen utsända(Sänd) på en annan dator, ställ någon framför Xbox och be personen att tala. Du måste kunna höra hans eller hennes röst.

Felsökningstips:(Felsökningstips:)

Om din Xbox One-konsol delas med din familj måste du se till att du har aktiverat delning med Kinect eller en annan kamera i sektionen Online integritet och säkerhet(Sekretess och onlinesäkerhet) > Xbox Live Sekretess(Xbox Live Privacy) > Visa detaljer och anpassa(Visa detaljer och anpassa) > Spelinnehåll(Spelinnehåll) . Om du inte aktiverar detta och du har en familjemedlem inloggad på konsolen kommer du inte att kunna använda den. Antingen ger du tillåtelse eller avslutar dem varje gång du använder den här funktionen.

När Microsoft implementerade den här funktionen för första gången, det fanns inget stöd webbkamera ljud . För att göra detta var konsumenterna tvungna att förlita sig på headset och externa mikrofoner. Microsoft verkligen pratat om det, och sedan trodde de att sedan webben kameror(Webbkameror) erbjuder inte röstundertryckning som Kinect , de stöder det inte. Nu mikrofon(Mikrofon) fungerar både under streaming och vid samtal Skype . notera(Lägg märke till att växla(Växla) till mikrofonen på(mikrofon).

Ändå, webbkamera mikrofon(Webcam Microphone) fungerar fortfarande inte någonstans i Xbox ett , speciellt i gruppchatt, vilket är väldigt, väldigt irriterande. Du måste använda en extern mikrofon med Elitkontroller(Elite Controller) för att lösa detta problem.

Stöd för usb kamera var en av de största funktionerna som introducerades för Xbox ett. Det låter dig nu använda Skype med din favoritwebbkamera, och även gå live när du använder Mixer. Det finns också lite begränsningar som vi kommer att diskutera i den här guiden.

Du bör veta att det inte var förvånande att lägga till webbkamerastöd. Kinect fick ett dåligt slut, med början på Xbox One S där det inte fanns någon dedikerad port för Kinect, och senare stoppades produktionen helt. Det blev nödvändigt för Microsoft att öppna stöd för externa tillbehör inklusive webbkamera.

Använda en USB-webbkamera med Xbox One

Att installera en webbkamera är ganska enkelt. Allt du behöver är att koppla in din webbkamera, så kommer den automatiskt att göra inställningarna i bakgrunden och inte fråga någonting. Du får inte ens ett meddelande om det, vilket är ganska irriterande. Jag har en Logitech Webcam C930e.

Det finns två situationer där det är användbart att använda en webbkamera i Xbox One – Skype och Mixer.

Hur man ställer in en webbkamera på Skype för Xbox One

Jag antar att du redan har Skype installerat på din Xbox One. Om du inte har gjort det, öppna butiken, sök och installera. Det är en enkel process. När du är klar, logga in med ditt Microsoft-konto, så är det redo för dig.

Problemet med webbkamera på Xbox One och Skype är att den inte väljer webbkameran automatiskt för videokonferenser. Du måste konfigurera med Skype-inställningarna. När du är klar kan du även använda mikrofonen på webbkameran.

 1. Starta Skype på din Xbox One.
 2. tryck på menyknappen på din handkontroll för att öppna Skype-menyn.
 3. Rulla ned och välj inställningar.
 4. Ljud video är det första du bör se där.
 5. Under Video väljer du rullgardinsmenyn som har standardenhet vald
 6. Välj din webbkamera här.
 7. Använd sedan test video, för att se hur utgången ser ut. Du kommer också att ha möjlighet att växla alternativ som Justera kamerazoom automatisktoch Återställ alltid manuell zoom mellan samtal
 8. För att se till att ljudet fungerar bra kan du använda testa ljud alternativ.

använd webbkamera på Xbox One

Hantera behörigheter för ljud och kamera:

Precis som Windows 10 har Xbox One en dedikerad sektion där du kan tillåta eller neka appar som använder systemresurser. I det här fallet måste du se till att ge Skype tillåtelse att använda både mikrofon och kamera. Om du inte ser att saker och ting fungerar som förväntat, har du två alternativ i avsnittet Inställningar

 • Ändra kamerabehörigheter.
 • Ändra mikrofonbehörigheter.

Öppna dessa och du bör se en lista över appar som kan använda dem. Se till att Skype är valt här. Du har också ett globalt alternativ som du kan använda för att inaktivera kamera- eller mikrofonalternativet för alla appar.

Obs: För att testa mikrofonen kan du alltid använda Skype Bot på din kontaktlista för att ringa ett röstsamtal. Det låter dig spela in ett meddelande och sedan spela upp det för dig.

Hur man använder en webbkamera med Mixer för Xbox One

Mixern är en onlineströmningsplattform som låter dig strömma dina spel tillsammans med din video och ljud. Den goda nyheten är att du kan använda din webbkameravideo för detsamma. Du måste ställa in detta för första gången när du ställer in sändningen.

 1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att öppna guidemenyn.
 2. Använd höger stötfångare för att navigera till Sänd & fånga flik.
 3. Välj Utsända för att öppna dina sändningsalternativ.
 4. Aktivera omkopplaren märkt Slå på kameran.
 5. Mikrofonen var påslagen som standard för mig, och det finns inget sätt att inaktivera den.
 6. Gå också till Avancerade inställningar och slå på mikrofonen. Du kan också ställa in mikrofonvolymen här.

Lägg upp detta kommer du att kunna ställa in alternativ för att ändra positionen för kameravideoförhandsvisning och zoom vid streaming. Använd Ändra kamerainställningar i sändningen.

Det finns två sätt att testa om din mikrofon på webbkameran fungerar. Först, posta startar sändningen, kommer du att ha ett litet chattfönster. Leta efter en mikrofonikon där. Om den inte har ett “Stopp” som en symbol betyder det att den är aktiverad.

För det andra, öppna din Broadcast på en annan dator och få någon att sitta framför Xbox och be personen att tala. Du ska kunna höra hans eller hennes röst.

Felsökningstips:

Om din Xbox One delas med din familj måste du se till att du har tillåtit att dela innehåll med Kinect eller en annan kamera i Sekretess och onlinesäkerhet > Xbox Live integritet > Se detaljer och anpassa > spelinnehåll. Om du inte aktiverar detta, och du har en familjemedlem inloggad på konsolen, kommer du inte att kunna använda den. Antingen ger du tillstånd eller så loggar du ut dem varje gång du använder den här funktionen.

När Microsoft först lanserade den här funktionen fanns det inget stöd för webbkameraljud. Konsumenter var tvungna att förlita sig på headset och externa mikrofoner för att få detta gjort. Microsoft pratade om detta, och de trodde då att eftersom webbkameror inte erbjuder röstavstängning, som Kinect, så stödde de det inte. Nu fungerar Microphone både under streaming och Skype-samtal. Observera att Växla för mikrofon är på.

Som sagt, webbkameramikrofon fungerar fortfarande inte någonstans i Xbox One, speciellt i partychatt vilket är väldigt väldigt irriterande. Du måste använda en extern mikrofon med en Elite Controller för att få detta löst.

Relaterade Artiklar

Back to top button