Hur man använder Twitter Spaces: En nybörjarguide

Twitter Spaces lovar att bli en av Twitters mest populära funktioner 2021, åtminstone så länge intresset för onlinechatten som klubbhuset populariserade fortsätter. Kort sagt, driften av Spaces är väldigt lik, eftersom den består ljudrum där användare av det sociala nätverket kan samtala, gynnar rösten.

Även om det bara började för iOS, har Twitter Spaces-funktionen redan börjat landa på Android-enheter. Det är därför perfekt tid att lära sig använda det här verktyget och göra det bästa av det.

För att bemästra det behöver du bara den här guiden där vi kommer att förklara i detalj hur du skapar dina egna ljudrum på twitter, hur man deltar i konversationer skapade av andra och hur man helt enkelt deltar som lyssnare. Vi har börjat!

Twitter Spaces ger användarna ett utrymme att chatta med varandra med enbart rösten.

Hur man använder Twitter Spaces: Komma igång-guide

Som vi sa, Twitter Spaces är sociala nätverksutrymmen där användare kan träffas för att prata med endast sin röst. Dessa ljudrum tillåter dock högst 10 deltagare att det inte finns någon begränsning på antalet lyssnare.

Du kan skapa ett ljudrum helt enkelt för att chatta med dina vänner eller till chatta med andra användare som du delar intresse med på ett specifikt ämne. Verktygen för Twitter Spaces kan vara flera, så det är bäst att lära sig hur man använder det här verktyget för att få ut det mesta av det.

Hur du skapar dina ljudrum

Låt oss först se hur du skapar ditt eget ljudrum, som du kan bjud in andra användare att delta eller ha dem som lyssnare. Som skapare av ett rum är du den som har makten att stänga av eller stänga av mikrofonerna, utvisa samtalspartner som inte respekterar dina regler och att ladda ner en kopia av innehållet i 30 dagar efter det att det stängts.

Genom att känna till dessa detaljer kommer vi att förklara steg för steg hur du skapar dina ljudrum från en mobil enhet:

 1. Klicka på pennan med + i det nedre högra hörnet och klicka sedan på ikonen Audio Rooms längst till vänster. Ett annat alternativ för att skapa ett ljudrum är att klicka på din profilbild i Parks bar, scrolla hela vägen till höger och välj “Ljudrum”.
 2. Välj de användare som du vill bjuda in till ditt ljudrum kan de vara upp till 10.
 3. Välj vem som kan gå med samtalet senare: “Alla”, “Personer du följer” eller “Bara personer jag bjuder in att tala”.
 4. tryck på “Starta ditt ljudrum”.
 5. Klicka på “Tillåt åtkomst till mikrofon” så att Twitter Spaces kan göra din röst.
 6. Välja om du vill dela utskrifter eller inte och voila, börja släppa lös dina tankar i ljudrummet du skapade själv med Twitter Spaces.

Så här ser ett ljudrum du skapar på Twitter Spaces ut.

När du har skapat ljudrummet och andra användare har gått med som talare kan du klicka på dem för att slå på eller av mikrofonen. På så sätt kan du skapa ordning om flera deltagare börjar prata samtidigt och samtalet blir obegripligt.

Tänk på att för att skapa ditt eget ljudrum kan ditt konto inte skyddas, utöver det faktum att För närvarande är mötena offentliga och att alla användare kan komma åt det.

När du vill stänga rummet klickar du på “Avsluta”-knappen i det övre högra hörnet. Ingen Twitter-användare kommer att kunna lyssna tillbaka på vad du pratade om, men det bör nämnas att det sociala nätverket sparar en säkerhetskopia i 30 dagar för att kontrollera att dess regler har följts.

Hur man deltar i andra användares ljudrum

Ljudrum som skapats av andra användare kan ses överst på Twitter-hemsidan, det vill säga i avsnittet Fleets. När en användare öppnar ett rum, hans profilbild visas med en lila cirkel. Följ dessa steg för att gå med i deras möte som deltagare:

 1. Klicka på bilden av profil av jag’ användare med den lila cirkeln.
 2. Välj alternativ “Gå med i det här rummet. »
 3. Tillåt appen att komma åt enhetens mikrofon.
 4. Klicka på mikrofonikonen längst ner till vänster för att skicka en ingripandeförfrågan till rumsdesigner. Om han accepterar det kommer du att börja delta som talare i samtalet.

En annan möjlighet att gå med i Twitter Spaces ljudrum skapade av andra användare som en kontakt är de bjuder in dig. De kan göra detta via direktmeddelande eller genom att skicka en inbjudningslänk till dig som de får när de skapar det här rummet.

Hur man går in i ljudrum som lyssnare

Slutligen kan du lyssna på innehållet i ett Twitter-ljudrum utan att kunna delta om du går in som lyssnare. När du inte är intresserad av samtalet kan du enkelt lämna rummet. Självklart, skaparen kommer att kunna se att du har gått med sitt utrymme i som lyssnare.

Följ denna process för att komma in i Twitter Audio Rooms som lyssnare:

 1. Klicka på bilden av profil av jag’ användare med den lila cirkeln.
 2. Välj alternativ “Gå med i det här rummet. »
 3. Tillåt appen att komma åt mikrofonen från terminalen.
 4. För att redigera konfigurationen, se reglerna eller rapportera rummet, klicka på knapp med tre horisontella prickar som visas nedan.

Klar, du kommer att vara inne i ljudrummet för att lyssna och bevittna vad som berättas där. Du kan bläddra i andra delar av appen medan du lyssnar på vad som diskuteras i rummet, vilket kommer att förbli minimerat i den nedre delen av gränssnittet. För att komma ut kan du klicka på X som visas till höger om detta minimerade fönster eller gå in i rummet igen och klicka på “Avsluta”i det övre högra hörnet.

Allt som återstår är att dra nytta av denna intressanta funktion som lagts till av Twitter och, varför inte, uppmuntra dig att skapa dina egna ljudrum. Att inte veta hur man skapar dem kan inte längre vara en ursäkt att dra nytta av Twitter Spaces för att chatta med andra användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button