Hur man använder testprogramvara för alltid utan utgångsdatum Mac?

Du kan installera om programmet efter att du har avinstallerat det. I den här metoden hålls ett program igång efter att provperioden har löpt ut, men det fungerar inte för alla program. Provprogramvara är ofta programmerad att löpa ut i slutet av en viss tidsperiod, och om du installerar om den kommer inte klockan att startas om när den har gått ut.

Hur lång är giltigheten för dess testversion?

Provversioner är fullt fungerande kopior av produkten, men de är bara tillgängliga under en kort tidsperiod (vanligtvis 30 dagar). Prestanda försämras eller upphör vid utgångsdatumet när det har gått ut. En resningsperiod är också känd som en anståndsperiod.

Kan testversionen av programvaran användas för produktionsändamål?

Under provperioden får du endast använda provupplagan för intern utvärdering. En produktionsmiljö är inte platsen för att distribuera applikationer. Under provperioden kan du testa belastningstester på upp till 250 virtuella användare.

Hur avinstallerar jag testprogramvaran helt?

 • Kontrollpanelen bör nu vara öppen.
 • Välj Avinstallera ett program från rubrikerna Program.
 • Du kan ta bort ett program genom att markera det och sedan klicka på den avmarkerade rutan bredvid det.
 • Klicka på Avinstallera i verktygsfältet för att bli av med programmet.
 • Anvisningarna var utskrivna på skärmen.
 • Hur använder jag testversionen igen?

  Det enda du behöver göra är att ta en ögonblicksbild av ditt Windows-register innan du installerar testversionen. När testversionen är installerad och använd, avinstallera den och återställ sedan registret till dess sparade värden.

  Vad är testversionen av en programvara?

  En testversion av en PROGRAMPRODUKT eller PROGRAMVARA är en version med begränsade funktioner och begränsad användningstid och kommer att upphöra att fungera efter en förutbestämd period (“provperioden”) på grund av en intern mekanism inom testversionen.

  Vad är en testversion av Windows?

  Du kan testköra det nya operativsystemet innan du bestämmer dig för om du ska uppgradera från Windows 7 eller 8 med den här utgåvan av Windows 10. Under denna period kan du behålla ditt nuvarande Windows 7 eller 8 operativsystem. Du kan använda den här miljön för att utföra dina dagliga uppgifter.

  Hur långa är Microsofts testversioner?

  Om du registrerar dig för en gratis provprenumeration för Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium eller Microsoft 365 Apps for business har du 30 dagar på dig att prova det. Om du registrerar dig för en gratis provperiod måste du använda ett kreditkort.

  Se hur du använder testprogram för evigt utan utgångsdatum mac Video


  Relaterade Artiklar

  Back to top button