Hur man använder spel Xbox Live multiplayer på Windows PC

Multiplayer(Multiplayer) spel är vad vi alla tycker om. Huruvida PUBG eller Fortnite , vi har alla en medfödd längtan efter att leka med vänner. Det här kan mycket väl vara platsen där du kan visa upp dina konkurrenskraftiga färdigheter eller få rätten att visa upp dig när du gör något imponerande. Flerspelarspel har i alla fall kommit långt, eller så är de definitivt inte begränsade till konsol-till-konsol/PC-PC längre. Så, om du är en PC-spelare som vill spela spel exklusivt för Microsoft Store , kommer du förmodligen stöta på några hinder. Installationen kan verka lite skrämmande för nybörjare, men vi är här för att hjälpa dig.

Xbox Live-spel(Xbox Live-spel) som stöder flerspelarfunktioner behöver plattformsintegration Xbox att kommunicera med spelare online. Här är en guide som hjälper användare att ställa in det här kontot och integrera det med deras Xbox leva .

Använda sig av(Använd) flerspelarläge i spel Xbox Live på PC

För att få tillgång till flerspelar- eller crossplay-alternativ (vilket är exklusivt för vissa spel Microsoft ), krävs ett konto först Xbox leva. Tillgång till Xbox Live hjälper användare med multiplayer och eventuella ytterligare multiplayer-funktioner. För de som är nya på det, här är en guide som hjälper dig att spela med dina vänner utan några större problem:

Börjar med Xbox Live Games för Windows 10 PC(Börjar med Xbox Live-spel för Windows 10 PC)

Innan(För det första) behöver du ett konto Xbox Live , där du kan lagra dina spelprestationer eller framstegen i spelet. Om du undrar hur du tar reda på om ditt spel är aktiverat för Xbox Live(Xbox Live), leta efter en tidning märkt ” Xbox Live “. Du kan också hitta applikationen Xbox Live i affären Microsoft. En relaterad funktion som kallas ” Xbox Anywhere” låter dig spela din kopia av spelet på Windows eller Xbox .

Steg för att starta ett spel för flera spelare i valfritt Windows 10 Xbox-spel(Steg för att starta multiplayer på valfritt Windows 10 Xbox-spel)

ett] Start(Börja) från öppning applikationer(App) Xbox från startmenyn.

2]Se till att du är inloggad. Nu kan du se listan över spelare du har lagt till som vänner.

3]Nu kan du öppna spelet du vill spela.

4]Fortsätt att trycka på Alt + Tab för att öppna överlägget Xbox Live.

5]Även om varje spel har sina egna funktioner, när det gäller att bjuda in vänner till spelet, använder de alla en överlagring för detta Xbox Live.

6] Hitta(Titta) i spelets flerspelaralternativ, och sedan kan du bjuda in de spelare du vill ha.

7] Klick(Klicka) på deras namn och skicka en inbjudan till dem.

Finns det ett alternativt sätt att bjuda in vänner(Det finns ett alternativt sätt att bjuda in dina vänner också)

ett] Öppna(Öppen) ansökan Xbox Live, sök sedan efter (Xbox Live)spelartagg(Gamertagga) dina vänner.

2]Öppna sedan deras profil och klicka på Bjud in.

3]Men för att bjuda in en spelare, se till att de redan finns på din vänlista.

4]Bjud in dem nu till ditt spel.

5]Din vän kommer sannolikt att få ett popup-meddelande som direkt länkar dem till spellobbyn du befinner dig i.

Det här är några av de bekvämaste sätten att komma åt multiplayer-funktionen i Xbox-Live-aktiverade Windows 10 PC-spel.(Detta är några av de bekvämaste sätten att få tag på flerspelarspelfunktionen i Xbox-Live-aktiverade Windows 10 PC-spel.)

Multiplayer-spel är något som vi alla gillar. Oavsett om det är PUBG eller Fortnite, vi har alla denna medfödda lust att spela med våra vänner. Det kan mycket väl vara en plats där du kan visa upp dina tävlingsfärdigheter eller ha skryträtten när du gör något spektakulärt. Hur som helst, multiplayer-spel har kommit långt eller så är det definitivt inte begränsat till konsol-konsol/PC-PC längre. Så om du är en PC-spelare som vill spela spel som är exklusiva för Microsoft Store, kommer du sannolikt att möta några hinder. Att installera kan visa sig vara lite knepigt för nybörjare men vi är här för att hjälpa dig.

Xbox Live-spel som stöder flerspelarfunktioner behöver integrering med Xbox-plattformen för att få kontakt med spelare online. Här är en guide som hjälper användare att ställa in det kontot och integrera det med sin Xbox Live.

Xbox Live

Använd multiplayer i Xbox Live-spel på PC

För att få åtkomst till flera spelare eller cross-play-alternativ (vilket är exklusivt för vissa av Microsoft-titlarna), kräver man först ett Xbox Live-konto. Xbox Live-åtkomsten hjälper användarna med multiplayer-matchmaking och eventuella ytterligare multiplayer-funktioner. För dem som är väldigt nya på detta, här är en guide som hjälper dig att spela med dina vänner utan några större problem:

Börjar med Xbox Live-spel för Windows 10 PC

Först och främst behöver du ett Xbox Live-konto där du kan lagra dina spelprestationer eller framsteg som du gör i spelet. Om du undrar hur du vet om ditt spel är Xbox Live-aktiverat, leta efter en logg som säger “Xbox Live”. Du kan också hitta Xbox Live-appen i Microsoft Store. En relaterad funktion som kallas “Xbox Anywhere” låter dig spela din kopia av spelet antingen på Windows eller Xbox.

Steg för att starta multiplayer på alla Windows 10 Xbox-spel

1]Börja med att öppna Xbox-appen från din startmeny

2]Se till att du är inloggad. Du kan nu se en lista över spelare som du har lagt till som vänner.

3]Nu kan du öppna spelet som du vill spela.

4]Fortsätt och tryck på alt + tab för att öppna Xbox Live-överlägget.

5]Även om varje spel har respektive funktioner när det gäller att bjuda in vänner i spelet, använder de alla Xbox Live-överlägget för att göra det.

6]Leta efter flerspelaralternativet i spelet och sedan kan du bjuda in de spelare du vill till.

7]Klicka på deras namn och skicka inbjudan till dem.

Det finns ett alternativt sätt att bjuda in dina vänner också

1]Öppna Xbox Live-appen och sök sedan efter dina vänners gamertag.

2]Öppna sedan deras profil och klicka på inviter.

3]Men för att bjuda in någon spelare, se till att de redan finns på din vänlista.

4]Bjud in dem nu till ditt spel.

5]Din vän kommer sannolikt att få ett popup-meddelande som direkt länkar dem till spellobbyn du befinner dig i.

Relaterade Artiklar

Back to top button