Hur man använder Photoshops klonstämpelverktyg om det inte fungerar

Photoshop har många verktyg och om Photoshop-klonverktyget inte fungerar för dig, var inte rädd, allt har en lösning, här kommer vi att lämna dig hur du använder det, så att du förstår bättre och om det inte fungerar för dig, vi kommer att berätta vad du ska göra.

Verktyget för klona stämpel in Photoshop är ett av verktygen som du kan ge det här programmet, systemet lanserades 1999, från och med då är det en av de mest favoriter bland fotograferings- och redigeringsentusiaster.

Med Photoshop kan du våga designa vad du vill helt enkelt genom redigera en bild för vissa människor har användningen av detta program blivit så effektivt att det är ett av de Adobe-program dem mer rekommenderas.

Vad är Clone Stamp Tool i Photoshop?

Mest troligt detta alternativ är ett av de mest använda eftersom du kan extrahera lite innehåll från samma bild (en färg, en textur) för att placera den i samma bild, radera något som inte verkar för dig längre, det är ett super användbart verktyg tack vare detta, du kan omforma din bild med originalet.

Steg för att använda Clone Stamp Tool i Photoshop

Visst har det här verktyget många åsikter, vissa hävdar att de gillar det mer än andra, men sammanfattningsvis är det ett superfördelaktigt verktyg, eftersom du kan utveckla en helt annan handling från något som verkar vara gemensamt för andra. Här är några enkla procedurer:

 • Klonverktyget återspeglas i fältet där de andra alternativen visas, i den vänstra fältet kommer du att guidas eftersom det ser ut som en stämpel.
 • Du klickar på denna buffert så ser du det automatiskt din markör ändras och blir cirkulär.
 • Du går skapa ett nytt lager sedan går du vidare till prover, som du kommer att observera i alternativen som du har ovan.
 • Du måste klicka på färgrutorna, istället för att bara placera det nuvarande lagret, kan du välja de andra alternativen som kommer ut vilket av de andra två alternativen du väljer, men det som är viktigt är att du inte lämnar det nuvarande lagret för när du utför följande steg kommer ingenting att visa sig.
 • Då använder du nyckeln “alt” , lämna den måla det område som ser bäst ut för dig.
 • Du kan använda opacitetsalternativ, som du också kommer att se överst, vilket kommer att fungera för dig är att få den del av bilden du har bestämt dig för att ta som en stämpel att ändra färgen lite, förbli liknande området du vill klona.
 • Som ett resultat, med dessa enkla steg, vet du redan hur du klona med stämpelverktyget i Photoshop, om du vill se hur det var innan, vad du behöver göra är följande; där lagren visas väljer du det du öppnade tidigare, gömmer det och ser hur ditt arbete var innan.

Verktyget för klonstämpel fungerar inte för mig

Många användare som är nya i det här programmet har ibland samma problem, men de kanske inte vet hur man använder det eller att något på deras dator är skadat, så här är några steg och vad du kan göra.

 • Är det möjligt att du har inte definierat området du vill klona kom ihåg att du måste hålla ned ‘alt’ och klicka för att ställa in din utgångspunkt.
 • Använd alternativet för att återställ verktygen och starta om programmet.

  Ta bort Chrome-plugins, eftersom detta ibland påverkar programmets funktion.
 • Försök att trycka på knappen “alt” utan att använda programmet, eftersom kanske den tangenten på ditt tangentbord inte är i optimalt skick, vilket är förvirrande eftersom du kommer att tro att verktyget inte fungerar i programmet.

 • Att avinstallera programmet är också ett alternativ efter att du har avinstallerat det, starta om din dator, dess operativsystem kan vara fullt.
 • Med Photoshop kan du våga designa vad du vill, din fantasi kan flyga till oändliga platser, bara genom att redigera en bild, för vissa personer som använder detta program har blivit så effektivt att det är ett av de mest rekommenderade Adobe-programmen.

Relaterade Artiklar

Back to top button