Hur man använder Microsoft Rewards och Ge med Bing

Microsoft Bing är ett av de mer privata Google-alternativen som vi ofta glömmer bort. Samtidigt föredrar tusentals kunder fortfarande Bing. Google på grund av det enkla sökresultatgränssnittet och ytterligare funktioner.

Dessutom, om du använder alla funktioner Windows 10 såsom meny ” Start(Startmeny)” och ” Rekommendationer(Rekommendationer)”, använder du också indirekt Microsoft Bing . Men i den här artikeln ville vi utforska en annan anledning till varför du kanske vill använda Bing för webbsökning: Microsoft Rewards och Ge med Bing . Vi kommer att berätta hur du kan börja dra nytta av dessa vinst-/investeringsmöjligheter.

Vad är Microsoft Rewards?

Microsoft Rewards är ett program som låter användare tjäna belöningar för att använda produkter Microsoft Till exempel Windows och Bing . Beroende på hur du vill använda produkterna och tjänsterna Microsoft(Microsoft) Det kan finnas flera sätt att tjäna eller bidra. Så om du letar efter en extra inkomstkälla och gör som du normalt gör, bör du överväga alternativ som Sök för att tjäna och donera med Bing “.

Hur fungerar Microsoft Rewards?

Ge med Bing

Här är den grundläggande arbetsprincipen Microsoft Rewards .

Microsoft kommer att betala dig vissa belöningar för att du använder dess tjänster och köper dess produkter. Till exempel kan du tjäna pengar helt enkelt genom att stanna i din Microsoft konto(Microsoft-konto) när du använder Bing-sökning(BingSearch). Alltså när du spenderar pengar och köper lite hårdvara/mjukvara från butiken Microsoft får du motsvarande belöningsbelopp krediterat ditt konto.

Då kan du använda belöningar Microsoft på flera sätt som presentkort, donationer etc. Om du spenderar mer tid i ekosystemet Microsoft , dessa belöningar kommer väl till pass. Du har till exempel en enkel möjlighet att byta ut dina belöningar mot presentkort som gör att du kan få spel för Xbox eller köp i appen. Det kan också ge dig tävlingsbidrag.

Vad är Give with Bing?

Ge med Bing

Dock med hjälp av “Ge med Bing » Microsoft försöker hjälpa dig och de underprivilegierade delarna av världen. Så här fungerar programmet. Efter registrering Microsoft Rewards-program(Microsoft Rewards) kan du aktivera funktionen Ge med Bing .

Efter denna belöning Microsoft som du tjänar genom sökfrågor omvandlas automatiskt till donationer till det ändamål du redan har valt. Säg till exempel att du vill hjälpa tusentals barn som har näringsproblem. Bara att slå på Ge med Bing och använda tjänster Microsoft kommer du att fortsätta att stödja dem utan någon ansträngning från din sida.

Är det inte fantastiskt? Som du kan se Microsoft Rewards är ett sätt att tjäna incitament och betala dem i förskott samtidigt. Som vi sa, du kan alltid kontrollera verktygsfältet Ge med Bing(Bing Dashboard) för att se vart dina belöningar tar vägen. Du kan även välja mellan organisationer som t.ex Lära för amerika , National Urban League(National Urban League) och amerikanska Röda Korset(Amerikanska Röda Korset).

Vara(vila) tror att alla dessa ideella organisationer arbetar för att ge en hjälpande hand till de underprivilegierade delarna av samhället.

Hur man kommer igång med Microsoft Rewards ?

Steg att följa för att aktivera Microsoft Rewards och fortsätt att använda dem, följande.

Program Microsoft Rewards för närvarande tillgänglig i dessa länder ,(Stater) som USA(United), Storbritannien(Storbritannien) , Frankrike(Frankrike), Tyskland(Tyskland), Kanada(Kanada), Australien(Australien) , Nya Zeeland(Nya Zeeland), Singapore(Singapore), Irland(Republik) , Brasilien(Brasilien) , Italien(Italien) , Nederländerna(Nederländerna), Norge(Norge), Spanien(Irland) Sverige(Spanien) Belgien(Sverige), Hong Kong (Hong Kong SAR). (Belgien)SAR Kong , Japan(Japan), Mexiko(Mexiko) ochTaiwan(Taiwan). Det betyder att du inte får versionen Microsoft Rewards för Indien(Microsoft Rewards India) eller Indonesien. (Indonesien) Om du är bosatt i något av länderna som nämns ovan kan du följa stegen nedan.

  1. Först måste du besöka den officiella webbsidan för Microsoft Rewards helst från Microsoft Edge .
  2. Klick(Klicka) på knappen Registrera”(Registrera dig) och följ registreringsproceduren.
  3. Du måste logga in med ett konto Microsoft som du normalt använder.
  4. Microsoft kommer att kontrollera din plats och dirigera dig till panelerna Microsoft Rewards om du tillhör respektive land.

Därifrån kan du styra vad som händer och när Microsoft Rewards .

Ge med Bing

När du har slutfört denna process måste du också installera tillägget Microsoft Rewards. Detta är en enkel förlängning för kant ger dig enkel tillgång till hur du arbetar med Microsoft Rewards . Du kan till exempel kontrollera antalet återstående poäng och se var du kan använda inlösenalternativ Microsoft Rewards.

Ännu viktigare är att tillägget visar dig de dagliga erbjudandena och möjligheterna att tjäna poäng för närvarande. Som du kan gissa kommer det här tillägget att fungera tyst och spåra dina aktiviteter med maximal integritet. Efter ett tag kommer allt detta att översättas till belöningspoäng. Sa vi att du kan genomföra frågesporter och andra frågesporter för att få fler belöningspoäng?

Efter det kan du besöka sidan Ge med Bing och gå med i kampanjen. Resten är upp till dig att hantera via verktygsfältets gränssnitt.

väsen

Vi hoppas att vår guide har hjälpt dig att komma igång på rätt sätt. Microsoft Rewards och Ge med Bing . Det spelar ingen roll om du vill Microsoft Rewards för Xbox eller presentkort det finns ett alternativ för dig. En del av det du tjänar går till människor som förtjänar en bättre chans att lyckas. Så om du kvalificerar dig för denna fantastiska plattform, se till att du får ut det bästa av den.

Läs mer(Läs nästa) : Fem områden där Microsoft Bing Search överträffar Google.

Microsoft Bing är ett av de mer privata Google-alternativen som vi ofta glömmer. Samtidigt föredrar tusentals kunder fortfarande Bing framför Google för det förstnämndas enkla sökresultatgränssnitt och värdeskapande funktioner.

Utöver detta, om du använder alla Windows 10-funktioner som startmenyn och rekommendationer, använder du indirekt Microsoft Bing väl. I den här artikeln ville vi dock utforska en annan anledning till varför du kanske vill använda Bing för att söka på webben: Microsoft Rewards och Ge med Bing. Vi kommer att berätta hur du kan komma igång med dessa intjänings-/bidragsmöjligheter.

Microsoft Rewards

Vad är Microsoft Rewards?

Microsoft Rewards är ett program som låter användare tjäna belöningar genom att använda produkter från Microsoft, som Windows och Bing. Beroende på hur du vill använda Microsofts produkter och tjänster kan det finnas mer än ett sätt att tjäna eller bidra. Därför, om du letar efter en sidoinkomstkälla samtidigt som du gör som du vanligtvis gör, bör du överväga alternativ som “Sök för att tjäna” och “Ge med Bing.”

Hur fungerar Microsoft Rewards?

Ge med Bing

Här är den grundläggande arbetsprincipen för Microsoft Rewards.

Microsoft kommer att betala dig vissa former av belöningar för att du använder dess tjänster och köper dess produkter. Du skulle få pengar, till exempel genom att bara vara inloggad på ditt Microsoft-konto medan du använder Bing Search. Så här, när du spenderar pengar och köper några hårdvaru-/mjukvaruprodukter från Microsoft Store, kommer du att få motsvarande mängd belöningar insatta på ditt konto.

Du kan sedan lösa in Microsoft-belöningar genom flera metoder, som presentkort, donationer och mer. Om du spenderar mer tid i Microsofts ekosystem kommer dessa belöningar väl till pass. Du har till exempel ett enkelt alternativ att lösa in dina belöningar för presentkort som skulle ge dig Xbox-spel eller köp i appar. Det kan också ge dig bidrag till utlottningar.

Vad är Give with Bing?

Ge med Bing

Med “Ge med Bing” vill Microsoft dock hjälpa dig och de underprivilegierade delarna av världen. Så här fungerar programmet. När du har registrerat dig för Microsoft Rewards kan du aktivera Give with Bing.

Efter detta kommer Microsoft-belöningar som du tjänar genom sökposter automatiskt att förvandlas till donationer till en sak som du redan har valt. Säg till exempel att du vill hjälpa de tusentals barn som har näringsproblem. Att bara slå på Give med Bing och använda Microsoft-tjänster kommer att fortsätta att stödja dem med noll ansträngning från din sida.

Är inte det fantastiskt? Som du kan se är Microsoft Rewards ett sätt att tjäna incitament och betala dem framåt samtidigt. Som vi sa, du kan alltid kontrollera Give with Bing Dashboard för att se vart dina belöningar tar vägen. Du kan också välja mellan saker som Teach for America, National Urban League och American Red Cross.

Var säker, alla dessa ideella organisationer arbetar för att ge en hjälpande hand till de underprivilegierade delarna av samhället.

Hur kommer man igång med Microsoft Rewards?

Stegen du måste följa för att aktivera Microsoft Rewards och fortsätta använda dem är följande.

Microsoft Rewards-programmet är för närvarande tillgängligt i länder som USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Irland, Brasilien, Italien, Nederländerna, Norge, Spanien, Sverige, Belgien, Hong Kong SAR, Japan, Mexiko och Taiwan. Det betyder att du inte får en version av Microsoft Rewards Indien eller Indonesien. Om du råkar vara bosatt från något av länderna som nämns ovan kan du kolla in följande steg.

  1. Först måste du besöka den officiella webbsidan för Microsoft Rewards, helst från Microsoft Edge.
  2. Klicka på knappen Registrera dig och följ registreringsproceduren.
  3. Du måste logga in med ett Microsoft-konto som du vanligtvis använder.
  4. Microsoft kommer att verifiera din plats och leda dig till Microsoft Rewards instrumentpaneler om du tillhör kvalificerade länder.

Därifrån kan du kontrollera vad och när som händer angående Microsoft Rewards.

Ge med Bing

När denna process har slutförts måste du också installera Microsoft Rewards-tillägget. Detta enkla tillägg för Edge ger dig enkel tillgång till hur du gör med Microsoft Rewards. Du kan till exempel kontrollera antalet poäng kvar och var du kan se inlösenalternativ för Microsoft Rewards.

Ännu viktigare är att tillägget visar dig de dagliga erbjudandena och möjligheterna att tjäna poäng som är tillgängliga för tillfället. Som du kan gissa kommer detta tillägg att sitta tyst och spåra dina aktiviteter med största integritet. Det hela kommer att översättas till belöningspoäng efter en tid. Sa vi att du kan göra trivia och andra frågesporter för att få fler belöningspoäng?

Efter detta kan du besöka sidan Ge med Bing och gå med i kampanjen. Resten är upp till dig att hantera från instrumentpanelens gränssnitt.

Poängen

Vi hoppas att vår guide hjälpte dig att få rätt start med Microsoft Rewards och Give with Bing. Det spelar ingen roll om du vill ha Microsoft Rewards för Xbox eller presentkort; det finns ett alternativ för dig. En del av det du tjänar går till de människor som förtjänar en bättre chans på rätt sätt. Så om du råkar vara kvalificerad för denna fantastiska plattform, se till att du gör det bästa av den.

Läs nästa: Fem områden där Microsoft Bing Search överträffar Google.

Relaterade Artiklar

Back to top button