Hur man använder iMessage på Android eller Windows med Beeper

pipfunktion © Beeper

Är du en Android- och Windows-användare, men vill skicka iMessages? Beeper har lösningen för dig!

Genom att lansera iMessages hade Apple rätt. Detta är en meddelandetjänst reserverad för sina många kunder med ett mycket distinkt tecken på igenkänning: den blå bubblan. Vi vet direkt om vi pratar med en Apple-användare eller inte. I toppen av smartphoneförsäljningen håller varumärket sitt meddelandesystem stängt och Android-användare får nöja sig med gröna bubblor. Vi kunde ha trott på en öppning samtidigt som FaceTime, men nej!

Äntligen en lösning för iMessage på Android

Lyckligtvis arbetar utvecklare med tredjepartsapplikationer. AirMessage erbjuder redan tillgång till iMessages, men du måste gå igenom en hemserver och behålla en Apple-enhet för att det ska fungera. Beeper å sin sida har nyligen erbjudit tillgång till de berömda blå bubblorna direkt via Apples servrar.

Programvaran, tillgänglig på Android, Windows, macOS, Linux och Chrome OS, erbjuder att samla alla direktmeddelanden (Telegram, WhatsApp, Messenger, SMS …), och nyligen, för att integrera iMessages.

Hur ansluter jag iMessage till Beeper?

Först måste du ladda ner Beeper-applikationen och sedan begära åtkomst till betan, eftersom applikationen fortfarande är i stängd beta för tillfället. När åtkomstkoden har mottagits kan du skapa ditt konto, prenumerera för 10 dollar per månad och avsluta konfigureringen av applikationen på din dator.

Du är nu ansluten till applikationen på Android eller annan plattform och du kan konfigurera dina olika sociala nätverkskonton, men speciellt iMessage. Vi kommer att göra den här proceduren på macOS-versionen av applikationen, anslutningen av de olika kontona görs uteslutande på skrivbordsversionen av programvaran. Genom att klicka på “+” för att lägga till ett konto kommer du att kunna välja iMessage.

Beeper handledning 1

handledning för beeper 2

Fyll i dina iCloud-uppgifter och godkänn sedan tvåfaktorsautentisering. Du måste ha fått en kod på en av dina Apple-enheter eller på iCloud-webbplatsen. Om du inte har ett iCloud-konto kan du skapa ett på samma webbplats.

Och det är allt ! Appen aktiverar iMessage, och du kan nu skicka blå bubblor till dina iPhone-användande vänner. Om du vill ta bort iMessages från Beeper måste du gå tillbaka till kontokonfigurationen, öppna rutan “iMessage” och ta bort kontot.

handledning för beeper 3

Källa: Android Authority

Beeper - Unified Messenger

Att ladda ned

Beeper – Unified Messenger

  • Alla dina meddelanden i en applikation.
  • Alla funktioner som förväntas av en direktmeddelandeapp.
  • Finns på alla plattformar.

Använder du för många olika meddelandeappar? WhatsApp för familjen, Slack för jobbet, dina textmeddelanden, Telegram för din grupp av vänner… Det är ibland svårt att hitta rätt och du missar några viktiga utbyten. Beeper låter dig kombinera alla dina konton i en enda applikation så att du inte längre missar ett meddelande!

Använder du för många olika meddelandeappar? WhatsApp för familjen, Slack för jobbet, dina textmeddelanden, Telegram för din grupp av vänner… Det är ibland svårt att hitta rätt och du missar några viktiga utbyten. Beeper låter dig kombinera alla dina konton i en enda applikation så att du inte längre missar ett meddelande!

Relaterade Artiklar

Back to top button