Hur man använder Gmail Från Outlook.com-gränssnittet

Nytt webbmail från Microsoft , Outlook.com värdig din kärlek. Såvitt jag minns gör utseendet i kombination med andra funktioner din e-posthantering bättre än någon annan webbmail. Inte nog med det, du kan skapa alias med olika brevlådor så att du kan skilja jobbmail från personlig och pedagogisk etc. utan att behöva skapa olika konton för var och en. För att göra e-posthantering ännu enklare kan du ställa in Outlook för att ta emot e-post från dina andra e-postkonton. Dessutom kan du också svara med andra webbmailleverantörer utan att faktiskt lämna Outlook.

Den här artikeln förklarar hur du konfigurerar Syn att ta emot mejl från gmail och hur man skickar e-post från gmail använder Outlook.

Anpassa (Ställ in)Outlook.com att ta emot mejl från gmail

För att ställa in detta steg måste du först logga in på gmail . Öppna ditt konto gmail och gå till “Inställningar”(Inställningar) . För att komma dit måste du klicka på kugghjulsikonen. När du klickar på den visas en rullgardinsmeny med många alternativ. Du måste klicka på inställningar(Inställningar) . Bilden nedan visar hur du kommer åt inställningar (Inställningar)gmail .

När inställningarna öppnas i webbläsarfönstret, klicka för att aktivera ” Vidarebefordran och POP/IMAP “. Klick “Lägg till vidarebefordranadress(Lägg till en adress för vidarebefordran) » . Du får en dialogruta där du kan ange en e-postadress.

Det är här du måste ange din Outlook.com-e-postadress. När du har angett din Outlook-e-postadress, se till att du har angett den korrekt och klicka på ” Ytterligare(Nästa) ” . Du kommer att få en annan bekräftelsedialogruta. Klick (Klick) Fortsätt(Fortsätt) .

Du måste nu logga in på ditt Outlook-konto. Gå till din inkorg där du kan se ett mejl från Google . Öppna detta mejl och klicka på länken Google skickas till dig för att kontrollera vad du bad om gmail vidarebefordra alla e-postmeddelanden i Outlook.

Genom att klicka på länken kommer du till ditt konto gmail . Gå till sidan Spedition(vidarebefordran) och POP/IMAP om omdirigeringen inte är automatisk och se till att du väljer Vidarebefordra en kopia av detta mail till . Du kan också lagra kopior av vidarebefordrade meddelanden i din inkorg gmail . Klick ” (Klick) Spara(Spara)” och återgå till Outlook för att ställa in den för att skicka e-post från ditt konto gmail .

Anpassa (Uppsättning)Outlook.com att skicka e-post från gmail

Nu måste du ställa in Outlook.com för att skicka e-post från ditt konto gmail . Kom ihåg(Kom ihåg det Syn kommer att skicka e-postmeddelanden med ditt konto gmail så rubriken på dina utgående e-postmeddelanden (när du väljer din Gmail-ID(Gmail ID) i rullgardinsmenyn ” Från”) kommer att visas som (Från)Skickat från på uppdrag av .

Klick(Klicka på) kugghjulsikonen som representerar inställningarna i ditt outlook.com-konto. Välj i rullgardinsmenyn Ytterligare e-postinställningar(Fler e-postinställningar) .

Du kommer att få en lista med inställningar som du kan konfigurera för ditt Outlook-konto. Klick (Klick) Kontohantering(Hantera ditt konto) . I listan över tillgängliga alternativ klickar du på ” Skicka/ta emot e-post från ett annat konto . I dialogrutan som visas klickar du på ” Lägg till ett annat konto att skicka”(Lägg till ett annat konto att skicka från) . Ange ditt konto-ID gmail och tryck “Skicka bekräftelsemail”(Skicka bekräftelsemail) .

Du måste sedan bekräfta att du kommer att använda Outlook.com för att skicka e-postmeddelanden med ditt konto gmail . För att göra detta, öppna igen gmail. Du bör se ett e-postmeddelande från outlook.com. Öppna e-postmeddelandet och klicka på bekräftelselänken. Du kommer att tas till outlook.com-sidan. Vid det här laget behöver du inte göra något annat.

Nu är du redo att ta emot och skicka e-post med hjälp av gmail från ditt Outlook-konto. När du skapar ett nytt inlägg kan du välja ditt konto gmail från listan över konton i rullgardinsmenyn Från…(Från…) Om du svarar på ett e-postmeddelande från ditt konto gmail kommer Outlook.com att skicka det automatiskt via ditt konto gmail .

Detta förklarar användningen av Gmail från Outlook. Om du har några problem med installationen, vänligen kontakta oss.(Detta förklarar hur du använder Gmail från Outlook. Om du stöter på några problem med att konfigurera detta, skicka oss en anteckning.)

Den nya webbmailen från Microsoft, Outlook.com, är värd din kärlek. Utseendet i kombination med andra funktioner gör din e-posthantering bättre än någon annan webbmail kan jag minnas. Inte nog med det, du får skapa alias med olika inkorgar så att du kan dela upp jobbmail från personlig och pedagogisk, etc utan att behöva skapa olika konton för var och en. För att ytterligare underlätta din e-posthantering kan du ställa in vp outlook för att hämta e-post från dina andra e-postkonton. Och sedan kan du också svara med de andra webbmailleverantörerna utan att faktiskt lämna outlook.

Den här artikeln förklarar hur du ställer in Outlook för att hämta e-post från Gmail och hur du skickar e-post från Gmail med Outlook.

Ställ in Outlook.com för att hämta e-postmeddelanden från Gmail

För att ställa in det här steget måste du först logga in på Gmail. Öppna ditt Gmail-konto och gå till Inställningar. För att komma dit måste du klicka på ikonen som visar “redskap”. När du klickar på den visas en rullgardinsmeny med många alternativ. Du måste klicka på Inställningar. Se bilden nedan för en idé om hur du kommer till inställningarna för Gmail.

När inställningarna öppnas i ditt webbläsarfönster, klicka för att aktivera Vidarebefordran och POP/IMAP flik. Klicka på Lägg till en adress för vidarebefordran. Du får en dialogruta där du kan ange en e-postadress.

Det här är platsen där du måste ange din outlook.com-e-postadress. Efter att ha angett outlook-e-postadressen, se till att du har angett den korrekt och klicka Nästa. Du kommer att få en annan dialogruta som ber om din bekräftelse. Klick Fortsätt.

Du måste nu logga in på ditt outlook-konto. Gå till din inkorg där du kan se ett e-postmeddelande från Google. Öppna det här e-postmeddelandet och klicka på länken som Google skickade till dig för att verifiera att det faktiskt var du som bad Gmail vidarebefordra alla e-postmeddelanden till Outlook.

När du klickar på länken kommer du till ditt Gmail-konto. Gå till sidan Vidarebefordran och POP/IMAP om den inte omdirigeras automatiskt och se till att du har valt Vidarebefordra en kopia av detta mail till . Du kan också välja att behålla en kopia av vidarebefordrade meddelanden i din Gmail-inkorg. Klick Spara och återgå till outlook för att ställa in den för att skicka e-post från ditt Gmail-konto.

Ställ in Outlook.com för att skicka e-post från Gmail

Du måste nu ställa in outlook.com för att skicka e-post från ditt Gmail-konto. Kom ihåg att det kommer att vara Outlook som skickar e-postmeddelanden med ditt Gmail-konto så att rubriken på dina utgående e-postmeddelanden (när du väljer ditt Gmail-ID i rullgardinsmenyn Från) visas som Skickat från på uppdrag av .

Klicka på “kugghjuls”-ikonen som representerar Inställningar i outlook.com-kontot. Välj i rullgardinsmenyn Fler e-postinställningar.

Du får en lista med inställningar som du kan anpassa för ditt outlook-konto. Klick Hantera ditt konto. Från listan över tillgängliga alternativ, klicka Skicka/ta emot e-post från ett annat konto. Klicka på i dialogrutan som visas Lägg till ett annat konto att skicka från. Ange ditt Gmail-konto-ID och klicka sedan Skicka bekräftelsemail.

Därefter måste du verifiera att du tänker använda outlook.com för att skicka e-postmeddelanden med ditt Gmail-konto. För att göra detta öppnar du Gmail igen. Du bör kunna se ett e-postmeddelande från outlook.com. Öppna e-postmeddelandet och klicka på verifieringslänken. Du kommer att tas till outlook.com-sidan. Du behöver inte göra något mer vid det här laget.

Du är nu redo att ta emot och skicka e-postmeddelanden med Gmail från ditt outlook-konto. När du skriver ett nytt meddelande kan du välja ditt Gmail-konto från listan över konton i rullgardinsmenyn. Från… Om du svarar på e-postmeddelanden som du fick från ditt Gmail-konto kommer outlook.com att skicka det automatiskt via ditt Gmail-konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button