Hur man använder eller använder Microsoft Office gratis online

Microsoft Office är ett av Microsofts mest kända verktyg, genom det kan du utföra olika jobb på väldigt olika dokument. Lyckligtvis har det under de senaste åren skapats nya alternativ som en onlineversion. Idag får du lära dig hur du använder eller korrekt använda Microsoft Office gratis online.

Om du vill komma åt ny version av Office läs noggrant vår handledning, genom vilken du kan använda olika Microsoft Office-verktyg på Internet. Det kan vara mycket användbart under olika omständigheter och lyckligtvis är processen väldigt enkel.

På tal om det, om du vill utöka informationen som vi kommer att prata om nedan, bör du veta allt om gratis installation av Microsoft Office online i Windows 10 dra bättre nytta av detta fantastiska Microsoft-verktyg.

Microsoft Office och dess onlineversion

Microsoft Office är en av de viktigaste sviterna för Windows-plattformen och många andra operativsystem. Den ger oss en uppsättning av verktyg av kontorsautomation som Microsoft Word, Microsoft PowerPoint eller Microsoft Excel.

Sedan många år tillbaka, Microsoft hade övertaget om dessa typer av verktyg, åtminstone i den betalda sektorn och det är därför alla känner till dem.

Onlineversion av Microsoft Office

Med den senaste tidens uppkomst av olika molnverktyg har Microsoft också hoppat in i detta spel. Det är av denna anledning som de skapade verktyget Microsoft Office Online tack vare vilket du kan skapa och redigera dokument via din webbläsare.

Detta är ett särskilt användbart alternativ eftersom du kan komma åt populära Microsoft Office-verktyg utan att ha programmet installerat på din dator. Idag kommer du att lära dig hur du använder detta populära verktyg gratis och effektivt.

Hur man använder eller använder Microsoft Office gratis online

Det första du behöver göra är att registrera dig hos Microsoft, eftersom endast med ett konto på plattformen kan du använda onlineversionen av denna programvara. Du kan registrera dig enligt följande:

 • För att använda Office online är det nödvändigt att ha ett Microsoft Outlook-konto, om du inte har ett måste du skapa det, för att göra detta, gå till sidan Syn Nästa .
 • För att registrera, klicka på alternativet Skapa ett gratis konto .
 • Det första systemet behöver är att skapa ett nytt ee-post här måste du ange adressen som du känner dig mest bekväm med, när du har gjort detta klickar du på alternativet Nästa.
 • Du kommer då att bli ombedd att göra det ange ett lösenord försök skapa ett säkert lösenord som du enkelt kan komma ihåg.
 • Efter det måste du tillhandahålla personlig information såsom som ditt namn, födelsedatum eller telefonnummer.
 • När du har tillhandahållit all information som krävs av Microsoft fortsätter du med att skapa ditt konto.
 • Kom ihåg din information, eftersom du behöver den för att kunna använda den Microsoft Office Online .

Använd Microsoft Office online gratis

 1. För att komma åt funktionerna som Microsoft erbjuder online måste du gå till följande länk Office Online .
 2. När du är där klickar du på alternativet Logga in .
 3. Ange sedan dina Microsoft Outlook-kontouppgifter.
 4. När du väl är inloggad kommer du att märka det flera alternativ visas på skärmen bland vilka vi lyfter fram Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel och många andra som du kan komma åt online.
 5. Operationen är väldigt enkel, välj till exempel det verktyg du vill arbeta med Microsoft Word och klicka på den.

  För att skapa en ny
  dokumentera Microsoft Word , Klicka på Nytt tomt dokument.

Som du kommer att se, skärmen på onlineversion av Word är ganska lik den stationära och operationen är densamma. Den största skillnaden är att dokumenten kommer att sparas i OneDrive, även om det kan vara en fördel då du kommer att ha dina dokument sparade i molnet.

Fördelarna med att ha en gratisversion av Office Online är anmärkningsvärda, eftersom du kan komma åt en grundläggande version av denna kontorssvit var som helst. I alla fall, om du letar efter ett gratis alternativ är det bättre att ladda ner och installera LibreOffice för alla operativsystem ett skrivbordsprogram som också kommer att göra jobbet.

Relaterade Artiklar

Back to top button