Hur man använder Dropbox för att synkronisera kalendrar på en Mac

Sedan 2007 har sättet vi lagrar dokument på våra enheter revolutionerats genom ankomsten av DropBox; applikationen designad med programmet Pytonorm för samhället Dropbox WHO använder molnlagringsteknik

Denna säkerhetskopieringstjänst för dina data är plattformsoberoende, eftersom den kan användas på Android och iOS, på tal om mobila operativsystem ; som den också finns för Windows och Mac, ger användaren tillgång till alla sina filer oavsett vilken eller vilka enheter de har.

För närvarande har DropBox över 500 miljoner användare över hela världen och är tillgänglig på spanska, engelska och sju andra språk; inklusive traditionell kinesiska och olika planer beroende på varje användares förmåga, som ett gratis konto erbjuder upp till 16 GB, en Pro-konto och ett företagskonto, med 1 TB respektive 5 TB. Genom denna plattform, du kan ladda upp och dela filer med andra användare .

Eftersom den har synkroniseringsfunktioner, som kan göras via ett lokalt nätverk; de kan också väljas av användaren. Välj antingen mappar med sina respektive undermappar, eller filer som du behöver ha till hands på flera enheter; och sättet att göra det är väldigt enkelt.

Innan du synkroniserar kalendern måste du ladda ner och installera DropBox-applikationen gratis, vilket gör att du kan komma åt den när du behöver den; välj sedan appen i ‘App Center’, DropBox app- och filsökningsfunktion, som finns till vänster i sidofältet.

Om det inte dyker upp i första hand måste du ange det i sökfältet så att du enkelt kan länka det. Ett annat alternativ som du kan använda, och utan att behöva andra applikationer på din dator, är att skapa symboliska länkar för att köra en synkronisering.

Du måste skriva följande i Terminal, i enkla steg att kommer att indikera var almanackssystemet är lagrat . Det första är kommandot mv ~/library/calendars ~/Dropbox/ och det andra kommandot du behöver ange på din Mac, är In-s ~/DropBox/Calendars/~/Library/Calendars, vilket gör att de kan länkas till detta sätt.

Du måste upprepa denna process på varje Mac där du vill se din almanacka, eftersom genom dessa symboliska länkar; detta gör det möjligt för operativsystemet att veta var det kan hitta det vi letar efter; kom ihåg att när vi använder DropBox är det som om vi hade flera fönster på samma dator.

Vad är en symbolisk länk?

På engelska kallas de symboliska länkar, och de är helt enkelt alternativet som operativsystemet ger dig att omdirigera en fil; så att DropBox lättare kan identifiera den och visa vad du behöver på alla dina enheter, som iCal i det här fallet.

Till exempel i den symboliska länken vi har nämns tidigare är det uppdelat enligt följande: först är ‘In-s’ kommandot som kommer att ge kommandot till vår dator, följt av namnet och platsen: ‘~/Dropbox/Calendars/’ och slutligen filen som ska omdirigeras: ‘ ~/bibliotek/kalendrar’.

Andra kalendrar som kan länkas

Förutom iCal kan du länka almanackan till Google eller Outlook vilket du är mest bekant med; Och det enklaste är att samma DropBox-applikation guidar dig i detalj om hur du gör det, eftersom dess komplexitet är låg.

Logga först in som vi nämnde i början av denna artikel; i applikationen, och väl där, gå till inställningarna, där du klickar på relaterade applikationer; Detta ger dig möjligheten att lägga till den kalender du föredrar, allt enkelt och snabbt.

Att använda File Sync är säkert och krypterat, och ger dig bättre åtkomst och kontroll över dina händelser eller påminnelser, vilket schema du än föredrar; samt användningen av symboliska länkar eftersom de inte behöver externa applikationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button