Hur man använder Bitdefender Adware Removal Tool för PC för att bli av med adware

När du surfar på nätet och installerar applikationer av alla slag, utsätter du dig själv för skadlig programvara, inklusive adware. Du vet, program som visar dig irriterande annonser för saker du inte behöver och sånt. Om du inte har rätt säkerhetslösning som t.ex (säkerhetslösning)paket(säkerhetssvit) internetsäkerhet kan du infektera din dator med adware och du kan behöva ett gratisverktyg som hjälper dig att bli av med det. Bitdefender lanserade nyligen ett gratisverktyg som heter Bitdefender Adware Removal Tool för PC(Bitdefender Adware Removal Tool för PC) . Här är en handledning om hur det fungerar och hur du kan använda det för att ta bort adware från din dator.

Vad Bitdefender verktyg för borttagning av adware för PC?

Bitdefender Adware Removal Tool för PC är ett gratisverktyg som hjälper dig att bli av med adware installerat på din dator. Du kanske undrar vad adware är. Om du någonsin har installerat en applikation som, förutom att utföra sina vanliga funktioner, även bombarderade dig med annonser, så vet du redan svaret på den här frågan. Reklamprogram(Adware) presenteras vanligtvis i form av annonser som visas utan ditt samtycke. Det finns också versioner av adware som inte bara bombarderar din webbläsare med annonser, utan går hela vägen och röra allt(sätt och rörigt allt) reklam. Oftare än inte omdirigerar den här typen av skadlig programvara även dina webbsökningar till reklamwebbplatser och samlar till och med in marknadsföringsdata om dig för att kunna visa anpassade annonser.

Bitdefender Adware Removal Tool för PC(Bitdefender Adware Removal Tool for PC) frigör din dator från alla sådana program. Detta inkluderar reklamprogram, skadliga kapare, oönskade verktygsfält och/eller webbläsartillägg och andra program installerade utan ditt medgivande.

Var skaffa Bitdefender Adware Removal Tool(Bitdefender Adware Removal Tool) för PC

Det kan laddas ner från den officiella webbsidan: Bitdefender Adware Removal Tool för PC.

Du kommer att ladda ner en enda körbar fil som är cirka 41 MB stor. Detta är en bärbar lösning, vilket innebär att du inte behöver installera något på din dator. Istället är allt du behöver göra att köra den körbara filen du just laddade ner.

Hur man använder bitdefender verktyg för borttagning av adware(Bitdefender Adware Removal Tool) för PC

Bitdefender Adware Removal Tool för PC(Bitdefender Adware Removal Tool för PC) använder ett mycket enkelt och minimalistiskt gränssnitt. Första gången du öppnar den får du en kort presentation av appen, och du måste också godkänna dess användarvillkor.

Bitdefender, adware remover för PC

När verktyget har laddat klart sina motorer, klicka eller tryck på ” Start(Start) » för att börja söka efter adware och annan oönskad programvara installerad på din dator.

Bitdefender, adware remover för PC

När skanningen är klar, om inget hittas på din dator kommer verktyget att meddela dig.

Bitdefender, adware remover för PC

Om någon adware hittas, Bitdefender Adware Removal Tool för PC(Bitdefender Adware Removal Tool för PC) kommer att meddela dig. Allt adware som hittas publiceras i en lista med detaljer som adwarefilnamnet och dess namn, enligt hotdatabasen bitdefender.

Bitdefender, adware remover för PC

Verktyget tar inte automatiskt bort upptäckt adware. För detta klicka eller tryck(klicka eller tryck) för att välja vad du vill ta bort och klicka sedan på ” Radera(Ta bort)”.

Bitdefender, adware remover för PC

Nu måste du vänta på att den ska rensa upp ditt system.

Bitdefender, adware remover för PC

När du har tagit bort alla utvalda adware, rekommenderas det att du startar om din dator. Om allt fungerade bra borde du nu ha ett system utan adware. Dessutom betyder det att du får en snabbare datorupplevelse, vilket alltid är bra.

Slutsats

Som du kan se i den här guiden, Bitdefender Adware Removal Tool för PC(Bitdefender Adware Removal Tool för PC) är ett lättanvänt gratisprogram för att ta bort adware från din dator. Även om den inte kan konkurrera med en kommersiell produkt som t.ex Bitdefender Internet Security , det kan hjälpa dem som behöver ett gratis verktyg för borttagning av adware. Kolla in det och se själv hur det fungerar.

När du surfar på webben och installerar applikationer av alla slag, utsätter du dig själv för skadlig programvara, inklusive adware. Du vet, den typen av program som visar dig irriterande annonser för saker du inte behöver och annat otäckt beteende som det. Om du inte har en ordentlig säkerhetslösning installerad som en internetsäkerhetssvit kan du få din dator infekterad med adware och du kanske vill ha ett gratisverktyg som kan hjälpa dig att bli av med det. Bitdefender har nyligen lanserat ett gratisverktyg som heter . Här är en handledning om hur det fungerar och hur du kan använda det för att ta bort adware från din dator.

Vad är Bitdefender Adware Removal Tool för PC?

Bitdefender Adware Removal Tool för PC är ett gratisverktyg som är designat för att hjälpa dig att bli av med adware som är installerat på din dator. Du kanske undrar vad adware är. Om du någonsin har installerat en applikation som förutom att utföra sina normala funktioner också bombarderade dig med reklam så vet du redan svaret på den frågan. Adware kommer vanligtvis i form av annonser som visas utan ditt samtycke. Det finns också versioner av adware som inte bara nöjer sig med att reklambomba din webbläsare, utan går hela vägen och belamrar allt med annonser. Oftare omdirigerar den här typen av otäck programvara även dina webbsökningar till reklamwebbplatser och samlar till och med in marknadsföringsdata om dig för att visa anpassade annonser.

frigör din dator från alla sådana program. Det inkluderar adware, skadliga kaparprogram, oönskade verktygsfält och/eller webbläsartillägg och andra program som installerade sig själva utan ditt medgivande.

Var man kan köpa Bitdefender Adware Removal Tool för PC

Det kan laddas ner från dess officiella webbsida: Bitdefender Adware Removal Tool för PC.

Bitdefender, verktyg för borttagning av adware för PC

Du kommer att ladda ner en enda körbar fil på cirka 41 MB. Det är en bärbar lösning, vilket innebär att du inte behöver installera något på din dator. Istället är allt du behöver göra att köra den körbara filen du just laddade ner.

Hur man använder Bitdefender Adware Removal Tool för PC

använder ett mycket enkelt och minimalistiskt gränssnitt. När du startar den första gången får du en kort presentation av applikationen och du måste också godkänna dess användarvillkor.

Bitdefender, verktyg för borttagning av adware för PC

När verktyget har laddat sina motorer, klicka eller tryck på knappen för att påbörja sökningen efter adware och annan oönskad programvara installerad på din dator.

Bitdefender, verktyg för borttagning av adware för PC

När skanningen är klar, om ingenting hittas på din dator, kommer verktyget att informera dig om det.

Bitdefender, verktyg för borttagning av adware för PC

Om någon adware hittas, kommer att meddela dig. Allt annonsprogram som den hittar delas i en lista med detaljer som filnamnet på annonsprogrammet och dess namn, enligt Bitdefenders databas över hot.

Bitdefender, verktyg för borttagning av adware för PC

Verktyget tar inte automatiskt bort adware det hittar. För att göra det, klicka eller tryck för att välja allt du vill ha bort och tryck sedan på knappen.

Bitdefender, verktyg för borttagning av adware för PC

Nu måste du vänta på att den ska rengöra ditt system.

Bitdefender, verktyg för borttagning av adware för PC

När du har avinstallerat alla valda annonsprogram rekommenderar vi att du startar om datorn. Om allt fungerade bra, bör du nu ha ett adware-fritt system. Dessutom betyder det att du får en snabbare datorupplevelse, vilket alltid är bra.

Slutsats

Som du kan se i den här guiden är det ett lättanvänt gratisprogram för att eliminera adware från din dator. Även om det inte kan konkurrera med en kommersiell produkt som , kan det hjälpa dem som behöver ett gratis verktyg för att ta bort adware. Kolla in det och se själv hur det fungerar.

Relaterade Artiklar

Back to top button