Hur man använder anpassade bakgrunder i Microsoft Teams

Om ditt rum är en röra och du inte vill visa det under en konferens eller möte med någon, kan du använda en anpassad bakgrund i Microsoft Teams(använd en anpassad bakgrund i Microsoft Teams) . Microsoft Teams började erbjuda den här funktionen som låter användare ställa in en anpassad bild som bakgrund. Du kan använda det förutom att använda oskärpa effekter.

Nuförtiden använder människor Microsoft Teams för att kommunicera med andra kontorsanställda och teammedlemmar hemifrån. Eftersom alla ni kanske inte har en stilren miljö, är det ganska svårt att få bort röran i rummet ur ramen. Om du ofta stöter på det här problemet när du ringer ett videosamtal med andra kan du dra nytta av den här nya funktionen.

Fastän Microsoft började inte erbjuda ett dedikerat alternativ för att aktivera anpassade bakgrunder, det finns en lösning för det. Du kan med andra ord använda några av de förinställda bakgrunderna eller använda din egen bild som du vill.

Anpassade bakgrunder i Microsoft Teams

Använd anpassade bakgrunder(Använd anpassade bakgrunder) Microsoft Teams

För att använda anpassade bakgrunder i Microsoft Teams gör följande.

 1. Skaffa bilden du vill visa som bakgrund.
 2. Öppna mappen ” Nedladdningar » in (Uppladdningar)dirigent(Utforskaren).
 3. Klistra in din bild i den här mappen.
 4. Ring någon via videosamtal.
 5. Klicka på ikonen med tre punkter.
 6. Välj Visa bakgrundseffekter.
 7. Välj en bild från listan.

Det första du behöver göra är att hitta bilden du vill visa som bakgrund under ett videosamtal eller konferens. Du kan ladda ner den var som helst eller göra den själv i vilken programvara som helst Måla . Se till(Se till) att din bild inte är för stor i storlek eller storlek; även om det inte finns någon officiell bekräftelse. Det bör också vara i standardformat som .jpg, .png etc.

UPPDATERING(UPPDATERING) : Du kan nu ladda ner anpassade bakgrunder för Teams från Microsoft.

Öppna nu mappen Nedladdningar » in (uppladdningar)dirigent(Utforskaren). För att göra detta, klicka Win+R för att använda prompten ” Springa”(Kör) och klistra in detta:

%AppData%\Microsoft\Teams\Backgrounds\Uploads

Tryck sedan på knappen Stiga på för att öppna den här mappen.

Här måste du infoga bilden som du skapade tidigare. Du kan infoga en eller flera bilder enligt dina önskemål. Efter inklistring är det dags för ett test.

För att göra detta, öppna programmet Microsoft Teams på din dator och ring ett videosamtal till någon.

använda anpassade bakgrunder i Microsoft Teams

Under ett samtal, klicka på ikonen med tre punkter (Fler åtgärder) som är synlig på skärmen och välj alternativet ” Visa bakgrundseffekter(Visa bakgrundseffekter).

Den ska visa dig alla förinställda och anpassade bilder som kan ställas in som bakgrund. Du kan välja vilken bild som helst från listan och kontrollera förhandsgranskningen. Om något passar dig, klicka på knappen Tillämpa(Tillämpa) .

Den här bilden ska nu visas som bakgrund under ett videosamtal.

Läsa(Läs) : Gratis virtuella bakgrundsbilder för team.

Om du använder appen Microsoft Teams på datorn Mac och vill använda din egen bakgrundsbakgrund i team Microsoft du måste klistra in bilden här:

/users/your_username/Library/Application Support/Microsoft/Teams/Backgrounds/Uploads

Glöm inte att ersätta “ditt_användarnamn” med ditt ursprungliga användarnamn.

Alternativt kan du gå till huvudskärmen och trycka på ” Gå”(Go ) synlig i den övre menyraden. När listan blir synlig, tryck på knappen Alternativ . Här hittar du alternativet ” Bibliotek(Bibliotek)” i listan. Efter det kan du navigera till mappen enligt ovan och klistra in din bild därefter. Efter det, processen att ställa in en anpassad bakgrund i Microsoft Teams samma som i Windows .

Om du inte har aktiverat ” Visa bakgrundseffekter(Visa bakgrundseffekter)” efter att ha klickat på knappen med tre punkter måste du uppdatera den till den senaste versionen. För att göra detta, klicka på din profilbild och välj alternativet “Sök efter uppdateringar(Sök efter uppdateringar).

Vi hoppas att du tycker att denna mycket efterfrågade funktion är användbar.

Om ditt rum är rörigt och du inte vill visa det under en konferens eller möte med någon, kan du använda en anpassad bakgrund i Microsoft Teams. Microsoft Teams har börjat erbjuda den här funktionen, som låter användare ställa in en anpassad bild som bakgrund. Du kan använda den förutom att använda oskärpa effekter.

Nuförtiden använder människor Microsoft Teams för att kommunicera med andra kontorsanställda och teammedlemmar hemifrån. Eftersom ni alla kanske inte har en stilren omgivning är det ganska utmanande att ta bort röran i rummet från ramen. Om du ofta möter detta problem när du är i ett videosamtal med andra människor kan du använda den här nya funktionen.

Även om Microsoft inte har börjat erbjuda ett dedikerat alternativ för att inkludera anpassade bakgrunder, finns det en lösning för att göra det. Med andra ord kan du antingen använda några förinställda bakgrunder eller använda din anpassade bild enligt dina önskemål.

Anpassade-bakgrunder-i-Microsoft-Teams

Använd anpassade bakgrunder i Microsoft Teams

För att använda anpassade bakgrunder i Microsoft Teams, följ dessa steg-

 1. Skaffa en bild som du vill visa i bakgrunden.
 2. Öppna mappen Uppladdningar i Filutforskaren.
 3. Klistra in din bild i den mappen.
 4. Ring ett videosamtal till någon.
 5. Klicka på den treprickade ikonen.
 6. Välj Visa bakgrundseffekter.
 7. Välj bilden från listan.

Det första du behöver göra är att hitta en bild som du vill visa som bakgrund när du deltar i ett videosamtal eller konferens. Du kan ladda ner den var som helst eller göra den själv i valfri programvara som Paint. Se till att din bild inte är för stor i storlek eller dimension; det finns dock ingen officiell bekräftelse. Den bör också ha ett standardformat, som .jpg, .png, etc.

UPPDATERING: Du kan nu ladda ner anpassade bakgrunder för Teams från Microsoft.

Öppna nu upp Uppladdningar mapp i Filutforskaren. För det, tryck Win+R för att använda Kör-prompten och klistra in detta-

%AppData%\Microsoft\Teams\Backgrounds\Uploads

Efter det, tryck på Enter-knappen för att öppna den mappen.

Här måste du klistra in bilden som du skapade tidigare. Du kan klistra in en eller flera bilder enligt dina krav. Efter inklistring är det dags för testet.

För det, öppna Microsoft Teams-appen på din dator och ring ett videosamtal till någon.

använda anpassade bakgrunder i Microsoft Teams

När du är i samtalet klickar du på den treprickade ikonen (Fler åtgärder) som är synlig på skärmen och väljer Visa bakgrundseffekter alternativ.

Det bör visa dig alla förinställda och anpassade bilder som är tillgängliga för att ställas in som bakgrund. Du kan välja vilken bild som helst från listan och kontrollera förhandsgranskningen. Om du är nöjd med något, klicka på tillämpa knapp.

Nu ska den bilden vara synlig som bakgrund under ett videosamtal.

läsa: Gratis virtuella bakgrundsbilder för team.

Om du använder Microsoft Teams-appen på en Mac-dator och du vill använda en anpassad bakgrundsbakgrund i Microsoft teams måste du klistra in bilden här-

/users/your_username/Library/Application Support/Microsoft/Teams/Backgrounds/Uploads

Glöm inte att ersätta “ditt_användarnamn” med det ursprungliga användarnamnet.

Alternativt kan du gå till startskärmen och klicka på knappen synlig i den övre menyraden. När listan är synlig, tryck på Alternativ nyckel. Här hittar du alternativet på listan. Efter det kan du navigera till mappen som nämnts ovan och klistra in din bild därefter. Efter det är processen att ställa in en anpassad bakgrund i Microsoft Teams densamma som i Windows.

Om du inte väljer alternativet efter att ha klickat på den treprickade knappen, måste du uppdatera den till den senaste versionen. För det, klicka på din profilbild och välj alternativ.

Vi hoppas att du tycker att denna mycket efterfrågade funktion är användbar.

Relaterade Artiklar

Back to top button