Hur man ansluter TWS, i7S, i9s, i10, i12 bluetooth hörlurar till mobiltelefonen

Vem gillar inte musik och gå vilse? Vi kan alla vara överens om att att lyssna på din favoritgenre av musik är en av livets största nöjen. Faktum är att många gillar att bära hörlurar för att lyssna bättre och privat på de låtar de älskar mest. Andra föredrar att ta sin spelupplevelse till en annan nivå och göra det in skicka och lyssna på PS3-spelljud genom hörlurar .

Därav anledningen till att företag har utvecklat allt bekvämare och bättre ljudsystem, som till exempel hörlurarna som vi ska visa dig idag. Det är de TWS och de är en av de mest populära Bluetooth-hörlurarna på marknaden på grund av deras funktioner.

Generellt sett tänker de flesta när de tänker på trådlösa hörsnäckor inte på små som TWS utan på större, främst för att dessa hörsnäckor är relativt nya.

Dessa hörlurar fungerar dock utmärkt och är mycket bekvämare än andra större modeller och är dessutom mycket prisvärda.

Men allt är inte bra för dessa enheter eftersom många användare har klagat på att TWS inte stöds eller inte ansluter bra till deras telefoner. Och från detta ämne idag kommer vi att prata om hur du korrekt ansluter din TWS hörlurar till din telefon.

Hur fungerar TWS?

Innan vi börjar med förklaringen av hur du ansluter dina TWS-hörlurar, låt oss först prata lite om dess teknik. På så sätt kommer du att bättre förstå guiden som vi kommer att ge dig och kommer att få en bredare ram för hur dessa utmärkta enheter fungerar.

TWS är enheter som arbetar med Bluetooth-teknik, vilket är branschbeteckningen för enheter med Wireless Personal Area Networks eller förkortat WPAM på engelska. Dessa nätverk är ansvariga för att överföra radiofrekvensinformation från en enhet till en annan och i det här fallet är det de som gör att din TWS fungerar korrekt.

Den här tekniken är viktig för alla enheter, eftersom det är ett av de mest effektiva sätten att överföra inte bara musik utan även vilken elektronisk fil som helst. Denna teknik är dock inte densamma på alla enheter och detta är huvudorsaken till att du kan ha problem med att ansluta din lyssnare till din telefon. I vissa fall har användare rapporterat att deras i7S TWS hörlurar hörs bara från ena sidan

Anslutningsproblem kan också förekomma om du har piratkopierade hörlurar råder vi dig därför att alltid se till att köpa originalprodukter. Detta kommer att spara huvudvärk och rädda dig från att spendera dina pengar på saker som inte fungerar förutom det faktum att dessa produkter inte är särskilt dyra och på sidor som Amazon kan du hitta mycket bra erbjudanden.

Men om du av någon anledning inte kan ansluta dina TWS-hörlurar, oroa dig inte, vi visar dig rätt metod för att enkelt ansluta dem till alla elektroniska enheter du vill ha utan problem. Om det inte fungerar kan du lära dig hur du gör reparera hörlurar som har slutat ringa . Följ på samma sätt guiden som vi kommer att ge dig så kommer du att se att du på kort tid kommer att kunna använda din TWS när du vill.

Hur ansluter du din TWS till din telefon?

Proceduren som krävs för att ansluta din hjälmen är väldigt enkel och det kommer inte att kosta dig någonting att korrekt ansluta dina hörlurar till din telefon.

Steg 1

Det första du behöver göra är att ta ut dina hörlurar ur fodralet och se till att de är laddade så att du kan använda dem. Sedan på baksidan av varje hörlurar kommer du att märka att var och en har en knapp är knappen för ihopkoppling mellan hörlurarna.

Det du behöver göra för att kunna para ihop dem är att trycka på dessa knappar samtidigt i cirka 5 sekunder. När du gör det kommer du att säga att först de två hörlurarna tända deras lampor och när de väl har parats kommer bara lampan för det primära headsetet att vara tänd.

2:a steget

Nästa sak du behöver göra är att gå till din telefon för att ansluta dem via Bluetooth. tillgängliga anslutningar för hörlurar och para ihop dem. Processen tar några sekunder, men om du vill att den ska gå lite snabbare hjälper det att föra huvudmottagaren närmare telefonen.

Och voila, om du gjorde det bra så har du redan gjort det ansluten dina TWS-hörlurar via Bluetooth att använda dem så många gånger du vill. Ibland uppstår vanligtvis vissa ögonblick under inloggningen och om detta är ditt fall rekommenderar vi att du lär dig hur du gör anslut bluetooth-hörlurar till din android eller iphone mobiltelefon.

Relaterade Artiklar

Back to top button