Hur man ansluter funktionshindrade iPhone eller iPad till iTunes steg för steg

Användningen av en mobilenhet kommer med olika ansvarsområden för när du har en så har du oftast mycket känslig information inuti.

På en mobil kan vi ha all slags bankinformation, personlig information och mycket mer, så vi måste vara avundsjuka på vem som har tillgång till vår mobil.

Ansvaret kommer från detta, eftersom det säger oss att vi måste skydda vår mobil och information vem är där innehöll på bästa möjliga sätt, och lyckligtvis finns det flera sätt att skydda den.

På en mobil har du alla möjliga blockeringsalternativ, som begränsar hur någon kan eller inte kan komma åt din mobil, det mest populära är användningen fingeravtrycksigenkänning lösenord och även ansiktsigenkänning .

Det finns också möjligheten att mobilen kan känna igen våra ansikten tack vare kameran, men detta rekommenderas inte alltid på grund av hur denna teknik fungerar.

Men trots det är det bra att ha alternativ som kan skydda våra telefoner, som med Apple-enheter, som ofta har olika sätt att skydda mobiltelefoner från främmande händer, som går längre än att bara använda lösenord eller fingeravtryck.

Det bästa en mobil kan göra när den hamnar i främmande händer är att kunna stänga av den helt, så att personuppgifterna för ursprunglig användare kan skyddas .

Många mobiler har olika sätt att göra detta på, men iPhone-mobiler göra via en total systemavstängning, vilket kan vara mycket användbart.

Men när de går in i detta tillstånd finns det inte mycket att göra för att återställa det i aktivt läge, och för det måste vi återansluta det till itunes på en dator efter en specifik process som vi kommer att diskutera härnäst.

En handikappad iPhone

Alla mobiler har olika sätt att skydda mot obehörig användare men iPhone gör det på ett väldigt speciellt sätt genom att inaktivera.

Det är ett tillstånd som mobilen går in i efter att ha försökt komma in i mobiltelefonen flera gånger med liten framgång, eftersom det hjälper till att skydda användarens alla personliga data.

Det finns dock ett litet problem med avaktivering, och det är att när det inträffar finns det inte mycket att göra för att kunna komma in i mobilen igen.

Allt du kan göra är att ansluta den till iTunes på ett specifikt sätt så att läget för återhämtning kan aktiveras , där den kommer att rengöras på all information så att den kan fungera igen.

Anslut din inaktiverade iPhone till iTunes

När din iPhone är inaktiverad har du verkligen inget annat val än att göra det ansluta till itunes för att återställa den, där all information du redan har på din mobil kommer att gå förlorad.

Därför är det viktigt att du regelbundet gör en kopia av din mobils aktuella status och att du alltid kan göra säkerhetskopior av dina foton och videor.

Nu, när du behöver ansluta den till iTunes, räcker det inte att ansluta den och det är det, utan du måste sätta den i återställningsläge, vilket är en process som varierar från modell till modell och beror på versionen av ditt iOS-operativsystem .

I fallet med iPhone X, 8 och 8 Plus du måste trycka på sidoknappen och båda volymknapparna tills du kan stänga av mobilen, sedan samtidigt som du trycker på sidoknappen anslut den till USB-kabeln.

Å andra sidan, i fråga om en iPhone 7 eller 7 Plus måste du stänga av mobilen, sedan när du ansluter mobilen till datorn måste du trycka och hålla ned volymknappen.

Och, om det är det tidigare modeller till de som vi har listat måste du stänga av mobilen och, när den är helt avstängd, tryck på startknappen medan du ansluter den till USB-kabeln. Du måste komma ihåg att du inte kan sluta i någon av dessa processer tryck på knappen tills återställningsläge visas på skärmen.

Relaterade Artiklar

Back to top button