Hur man ansluter en iPhone till valfri TV med en digital AV-kabel

Mobiltelefoner blir mer och mer kraftfulla, vilket tillåter mycket intressanta funktioner som tidigare var omöjliga eller mycket svåra att uppnå. Vid detta tillfälle kommer du att lära dig en mycket intressant funktion av din mobiltelefon, idag kommer du att lära dig hur du ansluter en iPhone till vilken TV som helst med en kabel digital AV .

Om du hellre vill koppla mobilen till en Smart TV utan kablar bör du komma ihåg att processen är annorlunda, men följande handledning bör fungera för de flesta TV-apparater.

Anslut våra mobiler till våra tv-apparater utökar våra användningsmöjligheter avsevärt. Genom denna process är det möjligt att se YouTube-videor eller multimediainnehåll på en stor skärm vilket är bra att dela med vår familj och vänner. Utan vidare, läs vår artikel för vet hur du ansluter din iPhone till en tv.

Hur man ansluter en iPhone till valfri TV med en digital AV-kabel

Anslut vår mobiltelefoner till en TV erbjuder många möjligheter och sanningen är att proceduren är mycket enklare än du tror. I alla fall måste du ta hänsyn till vissa saker och vad du måste ha för att klara denna uppgift.

Lightning till HDMI-kabel

För att ansluta en TV är det nödvändigt att köpa en speciell kabel, i det här fallet måste du köpa den lightning till hdmi-kabel . Denna kabel är den som tillåter utbyte av data mellan din iPhone-enhet och din TV.

Tänk på att det är viktigt att din TV:n har en HDMI-anslutning eftersom det är genom detta medium som data kommer att överföras. Att den har en HDMI-ingång är det enda kravet som vår skärm ska ha.

Tänk på att med imiterade kablar kanske metoden inte fungerar, så det är viktigt att du vet hur man skiljer en falsk Lightning-kabel från en originalkabel . Med tanke på detta är det bäst att du alltid köper direkt från en officiell Apple-butik.

Hur utför man proceduren?

Efter att ha köpt vår kabel kan vi nu börja använda vår TV som vår iPhone-skärm. För att börja titta på bilder på jag’ din skärm mobil på tv, följ stegen nedan.

  • Kabeln har tre ingångar, varav en är klassiskt inträde av våra iPhone-enheter är den andra HDMI-utgång som kommer att anslutas till vår tv och slutligen en USB-utgång som är den som kommer att driva den förvärvade kabeln, detta. Slutligen måste du ansluta den till en adapter, det kan fungera för din mobiltelefon.
  • Anslut alla kablar och var särskilt uppmärksam på ingången som du anslutit HDMI-kabeln till. Få åtkomst till denna post genom konfigurationsalternativen för din TV .
  • När allt är anslutet och du byter till signalen för den valda HDMI-ingången kommer du att kunna se bild på din iPhone på TV .

Genom proceduren ovan kommer du att kunna se innehållet i din mobiltelefon speglat på TV:n. Det måste du i alla fall ta hänsyn till några saker för att ta reda på vad du kan och inte kan göra med den här anslutningen.

Å andra sidan, om du vill ha en förlängning av din tv och styra den med din mobil kan du också konfigurera iPhone som en fjärrkontroll för en Apple TV men som det står i rubriken fungerar det främst med Apple TV.

Vad du kan och inte kan göra med den här kabeln

Som du kommer att se kan denna koppling vara av en utmärkt nytta många gånger. Hur som helst, det finns några saker du måste tänka på. Allt vi ska berätta för dig måste du veta, för att inte bli besviken efter köp av kabel .

Innehåll skyddat av upphovsrätt

Du kommer inte att kunna överföra upphovsrättsskyddat innehåll, d.v.s. betalt innehåll . Detta är en av de starkaste negativa punkterna med denna metod, eftersom många letar efter den här kabeln för att titta på Netflix eller liknande plattformar, vilket inte är möjligt med denna verktyg .

Tänk på detta, som de flesta betal-TV-tjänster tillåt inte användning av dessa kablar eftersom de också kan användas för att extrahera innehållet och distribuera det illegalt.

Gratis innehåll

Å andra sidan, allt detta gratis innehåll kan överföras utan problem. Plattformar som YouTube har inte det ovannämnda problemet, så du kan se deras innehåll på din TV från iPhone . För allt gratis innehåll är detta en effektiv metod.

Om du däremot vill titta på plattformar som Netflix eller liknande rekommenderar vi att du frågar om använda din mobila enhet för att titta på Netflix på TV .

Relaterade Artiklar

Back to top button