Hur man anpassar spelbilder med NVIDIA Freestyle-spelfilter

NVIDIA Freestyle är ett nytt sätt för NVIDIA GPU-ägare att anpassa sina spelprocessen(spelupplevelse). Freestyle tillgängligt i den kostnadsfria appen GeForce Experience för att lägga till shaders, filter och effekter till ditt spelande. Jag kommer att gå igenom detaljerna i den här nya funktionen och hur du använder den i spel som stöds.

Använda sig av Freestyle mycket enkelt: det finns 15 standardfilter tillgängliga, 38 olika inställningar och alla möjliga anpassade kombinationer och visuella inställningar.

NVIDIA Freestyle Walkthrough

Innan vi börjar måste du ha NVIDIA grafikkort(NVIDIA) och installera programmet GeForce Experience att använda NVIDIA freestyle.

För att använda den, klicka först på pilen till höger om aktivitetsfältet för att visa dolda ikoner(visa dolda ikoner) . Efter det högerklicka NVIDIA-ikon( NVIDIA-ikonen ) och välj NVIDIA GeForce Experience .

Alla spel stöds inte. Klicka på för en lista över spel som stöds inställningar redskap(inställningar kugge) till GeForce Experience och sedan till Fliken Allmänt(fliken Allmänt) bläddra till artikel FREESTYLE(FREESTYLE) och klicka på den. Klicka sedan visa spel som stöds(visa spel som stöds) . Öppna sedan alla stödda spel du vill ansöka till NVIDIA Freestyle spelfilter(NVIDIA Freestyle Game Filter).

När du är i spelet klickar du Alt+F3 för att öppna överlägget i spelet freestyles. Nu när menyn är öppen kan du växla mellan olika stilar och du kommer att se liveförhandsvisningar när du ändrar inställningar. Klicka på ikonen + för att lägga till nya filter.

Fastän(Medan) programvara redan finns för att modifiera grafik i spelet, Freestyle körs direkt från GeForce Experience, så du behöver inte oroa dig för anti-fusk-kompatibilitet och prestanda är bättre än tredje parts applikationer(festappar).

Du kan lägga till flera filter samtidigt. Varje filter kan konfigureras separat med individuella inställningar baserat på varje filter. Totalt kan du skapa tre filterprofiler, mellan vilka du kan växla.

Dessutom är kontrollerna du måste anpassa mycket mer imponerande.

Det kan ta lite tid att justera inställningarna efter dina önskemål, men NVIDIA Freestyle verkligen gränslös. Eftersom den kan anpassa vad den än visar GPU(GPU), du kan till och med lägga till gröna skärmar, ändra bakgrunden, justera färger och inställningar till ett visst djup eller helt enkelt ändra utseende(utseende och känsla) av ditt spel utan begränsningar.

I den här första bilden har vi lagt till ett svartvitt filter, men bara upp till ett visst djup. Den tar inte bara bort färg i en viss riktning upp på skärmen, den tar också bort den för visningsbara objekt på ett visst avstånd.

Du kan till och med lägga till effekter eller nya bilder till element. Till exempel, grön skärm effekt(skärmeffekt) låter dig ta bort himlen och lägga till din egen. Med bara några minuters installation kunde jag skapa improviserat nattläge(provisoriskt nattläge) in Apex Legends . Kom ihåg(Kom ihåg) att du kan lägga till så många filter du vill och anpassa dem styrka och utseende(styrka och utseende).

Sammanfattning

Om du behöver ytterligare hjälp med NVIDIA Freestyle eller om du vill förstå den fulla potentialen i denna programvara är NVIDIAs webbplats ett bra ställe att börja. Kontakta mig också om du har några specifika frågor.

NVIDIA Freestyle är en ny metod för NVIDIA GPU-ägare att anpassa sin spelupplevelse. Tillgänglig på GeForce Experience-appen gratis, du kan använda Freestyle för att lägga till shaders, filter och effekter till ditt spelande. Jag tar dig igenom detaljerna i den här nya funktionen och hur du använder den i spel som stöds.

Att använda Freestyle är väldigt enkelt och det finns 15 standardfilter, 38 olika inställningar och alla möjliga anpassningsbara kombinationer och visuella justeringar tillgängliga.

NVIDIA Freestyle steg för steg guide

Innan vi börjar måste du äga ett NVIDIA-grafikkort och ha GeForce Experience-appen installerad för att använda NVIDIA Freestyle.

För att använda den, klicka först på pilen till höger i aktivitetsfältet för att visa dolda ikoner. Högerklicka sedan på NVIDIA-ikon och klicka NVIDIA GeForce Experience.

Alla spel stöds inte. För att hitta listan över spel som stöds, klicka på inställningar kugg i GeForce Experience, sedan på fliken Allmäntbläddra till FRISTIL och klicka på den. Klicka sedan visa spel som stöds. Öppna sedan alla stödda spel som du vill använda NVIDIA Freestyle Game Filters på.

När du är i spelet, tryck Alt+F3 för att öppna överlägget Freestyles i spelet. Med menyn uppe kan du nu växla mellan de olika stilarna och du kommer att se aktiva förhandsvisningar när du ändrar inställningar. Klicka på ikonen + för att lägga till nya filter.

Även om det redan finns tillgänglig programvara för att ändra grafik i spelet, görs Freestyle direkt från GeForce Experience, så det finns ingen anledning att oroa sig för anti-fuskkompatibilitet, och prestandan kommer att bli bättre än appar från tredje part.

Du kan lägga till flera filter samtidigt. Varje filter kan anpassas separat med individuella inställningar baserat på varje filter. Totalt kan du skapa tre filterprofiler som du kan växla mellan.

Utöver det är kontrollerna du har för att justera dina inställningar mycket mer imponerande.

Det kan ta lite tid att anpassa inställningarna efter din smak, men det finns verkligen ingen gräns för kraften i NVIDIAs Freestyle. Eftersom den kan justera allt som GPU:n återger kan du till och med lägga till gröna skärmar, ändra bakgrunder, justera färger och inställningar till ett visst djup, eller helt enkelt ändra utseendet och känslan av ditt spel helt utan begränsningar.

I den här första bilden har vi lagt till ett svartvitt filter, men bara till ett visst djup. Det tar inte bara bort färg en viss väg upp på skärmen, utan tar bort den för renderade objekt på ett visst avstånd.

Du kan till och med lägga till effekter eller nya bilder till element. Till exempel låter den gröna skärmeffekten dig ta bort himlen och lägga till din alldeles egna. Med bara några minuters justering har jag kunnat skapa ett provisoriskt nattläge i Apex Legends. Kom ihåg att du kan lägga till så många filter du vill och justera deras styrka och utseende.

Sammanfattning

Om du behöver mer hjälp med NVIDIA Freestyle eller vill förstå den fulla potentialen i denna programvara är NVIDIAs webbplats ett bra ställe att börja. Alternativt är du välkommen att kontakta mig om du har några specifika frågor.

Relaterade Artiklar

Back to top button