Hur man anpassar min iPhone Dock

I den här artikeln ger vi dig alternativ och förslag så att du kan lära dig för att anpassa Dock på min iPhone i några få steg och använd resurserna i vår enhet för att uppnå ett mer attraktivt utseende för panelen.

Iphonen kommer med en Docka standard som alla får när de köper en enhet iPhone och det leder till tråkiga stunder så att du kan anpassa din iPhone helt när som helst genom att ange skärminställningarna i iOS-enhet och den är giltig för alla versioner av iPhone som finns på marknaden idag.

Hur anpassar jag min Dock på iPhone?

Ändra dockningsfärg och kontrast på iPhone.

  1. För att kunna ändra alternativen för iPhone måste vi ange samma enhet och därför gå in i alternativet “Inställningar” .
  2. Inuti kommer vi att gå till alternativet “Allmän” sedan där kl “Tillgänglighet” .
  3. Inuti väljer vi alternativet “Öka kontrasten” och genom att bekräfta alternativet kan vi spara mängden kontrast som vår enhet kommer att ha.

På detta sätt, när vi återigen går in i skärm Välkommen , vi kommer att se ändringarna vi gör i enhetens kontrast och färgen kommer också att ändras eftersom det är den mörkaste aspekten av den.

Detta kommer att tilltala användaren, som bättre kommer att kunna hantera kontrasten på panelen och kommer att avsevärt förändra utseendet på våra paneler inom iPhone .

Hur gör jag min Dock transparent på iPhone?

  1. För att få vår transparenta docka att fungera i enheten Äpple , vi måste komma åt webbplatsen från vår webbläsare Safari i iPhone.
  2. På hemsidan Mystisk iPhone Bakgrund, vi kommer att hitta en mängd olika ändringar för vår iPhone, vi kommer att leta efter knappen «Göm dockningsbakgrunder» och vi måste gripa den.
  3. Du kommer att se på ny sida att du går in genom att klicka på föregående knapp så väljer vi den panelmodell som intresserar oss, i detta fall kan den vara transparent.
  4. När vi låt oss klicka den vi gillar mest och vi kommer att försöka hitta modellen på vår iPhone och därmed vet vi om det är möjligt att använda den på vår enhet.
  5. Inuti kommer vi att välja tapet som vi gillar kommer vi att få den att uppta hela skärmen och klicka sedan på “Dela”.
  6. Sedan i ” spara bild och när vi går in i vår enhet kan vi ändra bakgrundsbilden på bildrullen och placera den som bakgrundsbild.
  7. Där kan vi redigera storleken så att den upptar alla tapet och välj även om du bara behöver använda din tapet eller om du vill använda samma låsbild.

På så sätt hittar vi effekten i vår tapet som använder det berömda försämrad som redan kommer in som standard iOS och genererar de bästa effekterna på vår enhet, du måste prova det.

Med bara några få steg kan vi göra betydande förändringar i operativsystem för jag’ iPhone och få effekter som kommer att förändra utseendet på vår mobila enhet. Du kan också uppnå idealisk anpassning med bästa launchers för din iPhone.

Du bör alltid se till att göra ändringar som inte innebär nedladdning av appar misstänksam som kan innehålla virus inuti, särskilt om vi laddar ner det från webbplatser, bör de söka efter information om applikationen först.

Om du inte är nöjd kan du enkelt dölj eller ta bort din iPhones docka och därmed återställa din mobil som tidigare, eller helt enkelt ha båda alternativen tillgängliga enligt din smak eller preferenser vid tidpunkten när du använder din iPhone.

Om du gillade den här artikeln där du lärde dig för att anpassa Dock på min iPhone Med bara några få steg kan du stanna på miracomosehace.com och söka efter andra guider om hur man lägger musik på min iPhone från min PC och hur man tvingar omstart av min iPhone 11.

Du kan hitta detta och mycket mer på denna webbplats som låter dig lära dig på ett enkelt och praktiskt sätt att lösa dina tvivel och problem inom dina enheter och datorer, och erbjuder dig omfattande guider förklaras steg för steg.

Relaterade Artiklar

Back to top button