Hur man anpassar inloggningsskärmen för Windows 7

Vi kommer att fortsätta vår serie artiklar om att anpassa utseendet Windows 7 artikel om inloggningsskärmar. Även om du nu kan anpassa många visuella element direkt från kontrollpaneler(Kontrollpanelen), kan du fortfarande inte ändra inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet. Som i tidigare versioner Windows måste du använda verktyg från tredje part för den här uppgiften. I den här guiden visar jag dig vilka verktyg du kan använda för att ändra inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet, hur man arbetar med dem och delar även några nedladdningsplatser.

Bästa Windows 7 inloggningsskärmredigerare

Det finns många gratisprogram från tredje part som du kan använda för att ändra inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet. Funktioner som att förhandsgranska nya inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet eller återställ standardskärm(standardskärm) , är vanliga funktioner för de flesta program av denna typ. Några av de mer kända programmen är: Tweaks.com Logon Changer för Windows 7 (Tweaks.com Logon Changer för Windows 7) , Windows 7 Thoosje Logon Editor och Thoosjes Windows 7 Logon Editor ) Inloggningsskärmredigerare (Windows 7 Logon Screen Editor) på Windows 7 utvecklat av en bidragsgivare DeviantART(DeviantART-medlem) kallas bcubing .

Jag kommer att beskriva mitt favoritverktyg för den här uppgiften: Tweaks.com Logon Changer för Windows 7 (Tweaks.com Logon Changer för Windows 7). Jag gillar det eftersom det är gratis, du behöver bara ladda ner och packa upp det, det kräver ingen installation och det väger mindre än 1 MB. När du har öppnat appen klickar du “Ändra inloggningsskärm”(‘Ändra inloggningsskärm’) och välj den bakgrund du vill ställa in som inloggningsbakgrund(inloggningsbakgrund) till systemet .

Ett av kraven Windows 7 när det kommer till bakgrunden inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet är att storleken på bilden inte ska överstiga 245 KB. Med det här verktyget behöver du inte oroa dig för det. Om du väljer en bild som är större än 245 KB kommer programmet att fråga efter denna information och be dig ta hand om den.

Inloggningsskärm

För att förhandsgranska det nya inloggningsskärm(inloggningsskärm) in i systemet, tryck på knappen ” Testa”(Test) .

Inloggningsskärm

Om du är missnöjd med hur din nya inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet kan du återgå till den ursprungliga genom att trycka på knappen “Återgå till standardinloggningsskärmen”(‘Återställ till standardinloggningsskärm’) .

Inloggningsskärm

Rotera inloggningsskärmen

Jag skulle också vilja presentera en väldigt cool app för er som blir snabbt uttråkad. Logon Screen Rotator är ett verktyg som låter dig ställa in flera bilder som inloggningsskärmens bakgrund(bakgrund på inloggningsskärmen) i systemet, byt ut dem med önskat intervall. Mer exakt kan du välja bildmappar eller enskilda bilder som programmet kommer att välja från slumpmässig bakgrund(slumpmässig bakgrund) för inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet.

Inloggningsskärm

Inställningsmenyn ger dig möjligheten att ändra inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet varje gång du loggar in, varje dag eller varje gång du låser din dator.

Inloggningsskärm

Annan intressant alternativ(coolt alternativ) – välj hur knappen ska se ut på inloggningsskärmen: med mörkare eller ljusare (mörkare eller ljusare) text och skuggor(text och skuggor) eller utan skuggor från text och med en mörkare knapp(skugga och mörkare knapp) .

Inloggningsskärm

Ladda ner platser(Ladda ned platser) för inloggningsskärmens bakgrund(Bakgrunder för inloggningsskärm)

Jag var tvungen att leta lite för att hitta de mest intressanta bakgrunderna till inloggningsskärm (inloggningsskärm)Windows 7 och här är de:

  • blogsdna.com – erbjuder några vackra bilder för inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet.
  • thoosje.com – Den här sidan har ett av redigeringsprogrammen som listas ovan och har även ett tapetgalleri.
  • deviantART – det finns några fantastiska bakgrunder inloggningsskärm(inloggningsskärm) till systemet, som är värda ett försök.

Ett annat alternativ är att använda en av bilderna designade som tapeter och applicera den som inloggningsskärmens bakgrund(bakgrund på inloggningsskärmen) till systemet .

Slutsats

Som du kan se, verktyg från tredje part utformade för att förändras inloggningsskärm (inloggningsskärm)Windows 7 är mycket lätta att använda. Det skulle vara trevligt att kunna göra detta som standard, direkt från Windows 7 . Jag hoppas på framtida versioner Windows Microsoft kommer att erbjuda(Microsoft) komplett uppsättning visuella anpassningsverktyg och vi behöver inte ladda ner och använda verktyg från tredje part. De tog ett steg i rätt riktning med ämnena in Windows 7 och jag hoppas att denna trend fortsätter.

Om du känner till några andra coola appar för denna uppgift eller bra ställen att ladda ner får du gärna dela dem i kommentarerna.

Vi kommer att fortsätta vår serie om att anpassa utseendet på Windows 7 med en artikel om inloggningsskärmar. Även om du nu kan anpassa massor av visuella element direkt från , kan du fortfarande inte ändra inloggningsskärmen. Som med tidigare versioner av Windows måste du använda verktyg från tredje part för denna uppgift. I den här guiden kommer jag att visa vilka verktyg du kan använda för att ändra inloggningsskärmen, för att arbeta med dem och även dela några nedladdningsplatser.

Bästa Windows 7 inloggningsskärmredigerare

Det finns många gratisprogram från tredje part som kan användas för att ändra inloggningsskärmen. Funktioner som förhandsgranskning av den nya inloggningsskärmen eller återställning av standardskärmen är vanliga funktioner för de flesta program av denna typ. Några av de mest kända programmen är: Tweaks.com Logon Changer för Windows 7, Thoosjes Windows 7 Logon Editor och Windows 7 Logon Screen Editor utvecklade av en DeviantART-medlem som heter bcubing.

Jag kommer att presentera i detalj mitt favoritverktyg för denna uppgift: Tweaks.com Logon Changer för Windows 7. Jag gillar det eftersom det är gratis, du behöver bara ladda ner och packa upp det, det kräver ingen installation och det har mindre än 1 Mb i storlek. När du har öppnat programmet klickar du på och bläddrar till bakgrunden som du vill ställa in som inloggningsbakgrund.

inloggningsskärm

Ett av Windows 7-kraven när det kommer till bakgrunden på inloggningsskärmen är att bilden inte får vara större än 245KB. Med det här verktyget behöver du inte oroa dig för det. Om du väljer en bild som är större än 245KB kommer programmet att fråga om denna information och ber dig att låta det oroa sig för det.

inloggningsskärm

För att förhandsgranska den nya inloggningsskärmen, tryck på knappen.

inloggningsskärm

Om du inte är nöjd med hur din nya inloggningsskärm ser ut kan du gå tillbaka till originalet genom att klicka på knappen.

inloggningsskärm

Inloggningsskärmrotator

Jag skulle också vilja presentera en väldigt cool applikation, för dig som blir lätt uttråkad. Logon Screen Rotator är ett verktyg som låter dig ställa in flera bilder som bakgrund för inloggningsskärmen och byta dem med ett önskat intervall. Mer exakt kan du välja mappar med bilder eller enskilda bilder från vilka programmet kommer att välja en slumpmässig bakgrund för inloggningsskärmen.

inloggningsskärm

Inställningsmenyn ger dig möjligheten att ändra inloggningsskärmen vid varje inloggning, varje dag eller varje gång du låser din dator.

inloggningsskärm

Ett annat coolt alternativ är att välja hur inloggningsskärmsknappen ser ut: med mörkare eller ljusare text och skuggor eller ingen textskugga och mörkare knapp.

inloggningsskärm

Ladda ner platser för bakgrunder på inloggningsskärmen

Jag var tvungen att söka lite för att hitta de mest intressanta bakgrunderna för Windows 7-inloggningsskärmen och här är de:

  • blogsdna.com – erbjuder ett par fina bilder för din inloggningsskärm.
  • thoosje.com – den här sidan skapade ett av redigeringsprogrammen som listas ovan och har även ett galleri med bakgrundsbilder.
  • deviantART – har ett par fantastiska bakgrunder på inloggningsskärmen som är värda att prova.

Ett annat alternativ är att använda en av bilderna som är designade som bakgrund och använda den för din inloggningsskärmsbakgrund.

Slutsats

Som du kan se är tredjepartsverktygen som utformats för att ändra din Windows 7-inloggningsskärm mycket enkla att använda. Det hade varit trevligt att kunna göra detta som standard, direkt från Windows 7. Jag hoppas att Microsoft med framtida versioner av Windows kommer att erbjuda en komplett uppsättning visuella anpassningsverktyg och vi kommer inte behöva ladda ner och använda verktyg från tredje part. De har tagit ett steg i rätt riktning med teman i Windows 7 och jag hoppas att trenden fortsätter.

Om du känner till några andra coola appar för den här uppgiften eller några bra platser att ladda ner, tveka inte att dela dem i en kommentar.