Hur man ändrar teckensnittsstilen i Outlook på skrivbordet och mobilen

Skriver du ett långt försäljningsförslag eller skickar en faktura via Outlook? Du kanske vill lyfta fram villkoren för avtalet för enklare läsning. Outlook-mobil- och webbapplikationer har ett standardformateringsfält för att ändra stilen på texten i ett e-postmeddelande. Så här ändrar du teckensnittsstilen i Outlook på webben, skrivbordet och mobilen.

ändra textstil i outlook 1536x863 1 1536x863 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen

Du bör inte gå överbord med formateringsalternativ i ett enda e-postmeddelande. Istället för att förbättra läsbarheten kan övning förvirra mottagaren ytterligare. Textstilsjusteringar bör vara subtila och bör inte överdrivas genom hela e-postmeddelandet. När vi skriver arbetsrelaterade e-postmeddelanden lyfter vi bara fram några viktiga detaljer. Låt oss visa dig hur du använder formateringsalternativen i Outlook.

ÄNDRA LINJESTILEN I MICROSOFT OUTLOOK PÅ WEBBEN

Med Office-integration, e-postregler och många andra funktioner räcker det med att säga att Outlook Web är den mest funktionsrika Outlook-klienten. Vissa användare kanske bara ser vanlig text när de skriver ett e-postmeddelande i Outlook. Du måste aktivera formateringsalternativ först. Följ följande steg.

Steg 1: Öppna Outlook-webbplats i en webbläsare och logga in med Microsoft-kontouppgifter din.

Besök Outlook.com

Steg 2: Lokalisera Nytt meddelande-knapp högst upp och skriv ett e-postmeddelande.

välj nytt meddelande 1344x614 - Så här ändrar du teckensnitt i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 3: Du kan se oformaterad text aktiverad som standard. kommer att stängas av Bildbilagor, emoji-panel och formateringsalternativ. knacka på Trepunktslista i den nedre raden.

öppna mer meny 2 1414x966 - Så här ändrar du teckensnittsstilen i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 4: Välj Byt till HTML Från popupmeny.

byta till html i outlook 1416x1000 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 5: kommer Syn Gör det möjligt formatfältet Längst ner för att ändra Typsnittsstil och textjustering.

outlook webbformateringsalternativ 1408x984 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen

Microsoft Outlook för webben kommer med dussintals formateringsalternativ. Du kan ändra teckensnittstyp och storlek, spela med fetstil, kursiv och understruken effekter, ändra färg, använda överstrykningspennan och mer.

Du kan öppna fler formateringsalternativ (representerade av trepunktsmenyn) och öka indrag, infoga ett citat, länk, upphöjd och till och med lägga till en tabell om du vill ha fler alternativ. Kort sagt, du har alla alternativ som krävs för att skapa ett perfekt e-postmeddelande på Outlook. Som vi sa tidigare, gå inte överbord med de många alternativen till hands.

Ändra standardteckensnittsstilen i Microsoft Outlook på webben

Alla föredrar inte Outlooks standardtypsnittsstil. Om du är bland dem och märker att du ständigt justerar teckensnittsstilen och storleken, måste du ändra standardtypsnittsstilen en gång för alla. Här är hur.

Steg 1: Öppna Syn för webb in tvärgående och logga in med Microsoft konto din och välj Inställningsikon uppe till vänster.

öppna Outlook-inställningar 1134x434 - Så här ändrar du teckensnitt i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 2: När en kolumn till höger öppnas trycker du på Länken “Visa alla Outlook-inställningar”. i det nedre högra hörnet.

visa outlook-inställningar 604x404 - Så här ändrar du teckensnitt i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 3: Från e-postlista Lokalisera Skapa och svara.

Steg 4: Scrolla ner för att skapa HTML-meddelande. förändra Standardtextstil och storlek och använda Effekter med fetstil, kursiv och understruken.

ändra standardtypsnittsstil i outlook web 1536x687 1 1536x687 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 5: Kontrollera Live förhandsvisning nedan och tryck Spara-knappen.

Skapa ett e-postmeddelande i Outlook och kontrollera att den nya standardtextstilen pågår.

ÄNDRA TECKENSTYR I MICROSOFT OUTLOOK FÖR WINDOWS

Outlook Windows använder inte vanlig text och väljer HTML för att skapa ett meddelande. Alternativ för direkt formatering. Låt oss kolla upp det.

Steg 1: Öppna Outlook-appen på Windows. Klick Ny e-postknapp i det övre vänstra hörnet.

Steg 2: starta i Skriver huvudmeddelandet och det kommer att fungera Syn på aktivera formatfältet ovan.

outlook windows textformatering 1408x721 - Så här ändrar du teckensnitt i Outlook på skrivbordet och mobilen

Formateringsalternativen är standard, och om du har använt Microsoft Word tidigare är du hemma.

Ändra teckensnittsstil i MICROSOFT OUTLOOK för MAC

Outlook använder ett helt förnyat gränssnitt på Mac jämfört med Windows-versionen. När du börjar skriva ett nytt meddelande hittar du en liknande formateringsfält högst upp för att justera teckensnittsstilen.

formateringsalternativ i outlook mac 1416x660 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen

Ändra teckensnitt i MICROSOFT OUTLOOK-APPAR FÖR iPhone och ANDROID

Till skillnad från Gmails mobilappar döljer inte Outlook teckensnittsalternativ när du skriver ett e-postmeddelande. Låt oss kolla in Outlooks formatalternativ på iOS och Android.

iOS

Steg 1: Öppna Outlook-appen på iPhone.

Steg 2: Klicka på + .ikon På botten.

komponera e-post i outlook mobil 473x1024 1 473x1024 - Hur man ändrar teckensnitt i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 3: Klicka på ikon När du börjar skriva E-postmeddelande.

Steg 4: Du kan ändra titel, underrubrik och text, lägga till poäng och siffror och infoga en länk. Outlook för iPhone-appen ger dock inga alternativ för att ändra teckensnitt och överstrykningsfärger.

öppna formateringsalternativ på outlook iphone 323x700 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen formateringsfält i outlook iphone 323x700 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen

Android

Steg 1: Öppna Outlook-appen på Android och tryck på Skapa knapp.

komponera e-post i gmail android 576x1024 1 576x1024 - Hur man ändrar teckensnitt i Outlook på skrivbordet och mobilen

Steg 2: Klicka på ikon A ner och öppna Formatalternativ För att ändra teckensnittsstilen i Outlook.

öppna formateringsalternativ 394x700 - Så här ändrar du teckensnitt i Outlook på skrivbordet och mobilen formateringsfält i outlook android 394x700 - Hur man ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen

Alternativen är identiska, men Outlook för Android erbjuder ett pennverktyg för att lägga till din signatur. Se till att använda den när det behövs.

Gör dina e-postmeddelanden unika

Med rätt mängd alternativ för teckensnittsstil kan du skapa den perfekta Outlook-e-posten och göra ett bättre intryck inför mottagaren. Glöm dock inte att lägga till en e-postsignatur. Det ger ytterligare en personlig touch till din e-post. Du kan också läsa vårt inlägg om att ändra teckensnittet i Gmail. Vi hoppas att stegen ovan kommer att räcka för att du ska lära dig hur du ändrar teckensnittsstil i Outlook på skrivbordet och mobilen.

Relaterade Artiklar

Back to top button