Hur man ändrar storleken på ikonerna i startprogrammet för min Xiaomi-mobil med MIUI

Xiaomi är ett av smartphonemärkena som än i dag fortsätter att imponera på oss med sina nya uppdateringar den senaste är miui 12 med ett nytt och elegant lager av anpassningar så att du kan ändra gränssnittet på din telefon som du vill, lägga till eller ersätta en eller annan detalj.

Anpassningen av Xiaomi-smarttelefoner är mycket omfattande, så mycket att Miui, företagets personaliseringslager, ger dig möjligheten att ändra nästan vilket utseende som helst utan några komplikationer .

Förutom det faktum att telefonerna har en egen temaapp så att du kan applicera den du vill ha på din Xiaomi-smarttelefon, om du inte har en Xiaomi-telefon och du vill ha det unika utseendet, inga problem, ange länken nästa så du kan anpassa din mobila MIUI-stil.

En av förändringarna som de flesta skulle vilja göra är anpassning av storleken på ikonerna applikationen, och det här alternativet erbjuds inte av alla telefoner, tur för dig om du har en Xiaomi-enhet kan du ändra storleken på ikonen genom att följa en enkel serie steg.

Hur man ändrar storleken på ikonerna i startprogrammet för min Xiaomi-mobil med MIUI

Xiaomi har aktiverat möjligheten att ändra ikonstorlek av applikationerna som du hittar i början av din telefon utan att behöva ändra storleken på hela gränssnittet, i själva verket är denna ändring väldigt enkel, så att du kan göra det måste du följa följande steg.

 • slå på telefonen och gå till startskärmen, där alla dina appar finns
 • Efter det, håll dig intryckt på ett ledigt utrymme i början
 • när menyn visas, klicka på inställningar och sedan på alternativet som säger ” Mer »
 • När du är i startskärmsinställningarna, hitta jag’ alternativ till skära av ikonen
 • Det här alternativet visar dig storleken du vill ändra den till och ett fönster som visar dig hur appikonerna kommer att se ut
 • När du har valt önskad storlek klickar du applicera-knappen
 • Och voila, du kommer att ha ikonerna med storleken på dina önskemål

Denna förändring, även om den är något mindre, är viktig för flera användare som använder Xiaomi och de är mycket strikta när det gäller utseendet på deras telefoners gränssnitt, även om det finns fall där de inte tillåter dem att göra dessa alternativ, men oroa dig inte i den här artikeln, vi kommer också att ge dig lösningarna på dessa problem

Vad händer om du inte har det här alternativet?

Om du har en Xiaomi-enhet och den inte tillåter dig att utföra en sådan åtgärd är problemet lätt att lösa, faktum är att det här alternativet har införlivats i systemet från version 11 av MIUI-startprogrammet vilket betyder att din telefon finns i en tidigare version, följ dessa steg för att uppdatera den:

 • Gå till Inställningar
 • Klicka sedan på alternativet uppdatera systemapp
 • Sök i systemstartaren och klicka sätta till uppdatera, eller uppdatera alla
 • Vänta tills den uppdateras
 • Och voila, du kan ha tillgång till denna och andra funktioner

Xiaomi har en olika alternativ när det gäller anpassning och vissa tjänster som tjänar till att förbättra effektiviteten när man använder sina produkter.

Till exempel, när du skapar ett Xiaomi Mi-konto du kan spara inspelad information på din telefon som foton, kontakter, samtalslogg, meddelanden, inspelningar och anteckningar, förutom webbläsarhistorik, enhetsinställningar och till och med appar som stöds. .

Om du har en Xiaomi-telefon men inte är bekväm med utseendet och känslan som den erbjuder operativsystem och dess startprogram kan du ange följande länk där vi visar dig vilka är de bästa startprogrammen för att anpassa din Android-telefon som du vill.

Antingen med Nova Launcher, Smart Launcher, Microsoft Launcher och bland annat som du kan hitta i Google Play Butik . Vi hoppas att denna information har varit användbar för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button