Hur man ändrar språk på YouTube på ett enkelt sätt

Så du använder Youtube och du blir medveten om att språket inte är detsamma som ditt modersmål, eller så vill du bara använda tjänsten på ett nytt språk som du nyligen har lärt dig. Frågan blir då, hur ber du YouTube att visa upp ditt innehåll på ett annat språk?

Byt språk på YouTube

Tja, oroa dig inte för det är väldigt enkelt. Vi kommer att förklara hur man gör detta i detalj; från och med nu, när vi är klara här, kommer du att bli en mästare på det.

Björn(Kom ihåg) att ändra språket inte kommer att ändra vissa texter som titeln eller beskrivningen av videon. Det går inte heller att ändra språket till Youtube genom mobilapplikationen för iOS och Android .

Så här ändrar du YouTube-språk:

  1. Besök den officiella YouTube-sidan (YouTube-sidan)
  2. Välj profilikon
  3. Klicka på avsnittet “Språk”.
  4. Välj(Välj) och ställ in önskat språk

Låt oss diskutera detta ämne mer i detalj.

1]Besök den officiella YouTube-sidan

(Okej) innan vi börjar måste du först öppna Youtube i din favoritwebbläsare och logga sedan in med dina referenser Google . Detta är i princip din e-postadress. Gmail och lösenord.(gmail)

2]Välj profilikon

Efter att du har loggat in på ditt konto Youtube , bör du se startsidan. Därifrån klickar du på profilikonen och visar sedan rullgardinsmenyn som visas.

3]Klicka på avsnittet Språk.

I rullgardinsmenyn bör du se Språk: (namnet på det aktuella språket). Snälla du(Vänligen) klicka på den för att se listan över språk som stöds.

4]Välj språk

Välj det språk som passar dig i listan. Youtube kommer automatiskt att uppdatera sidan. Så om du väljer afrikaans(afrikaans) sedan det mesta av texten på Youtube kommer att visas på det språket.

Vi kan inte säga säkert om att ändra språket ändrar videorna som rekommenderas av algoritmen. Detta är dock något du bör vara uppmärksam på.

Läs mer(Läs nästa) : Så här inaktiverar du kommentarer på dina YouTube-videor) .

Så, du använder Youtube, och det kom till din kännedom att språket inte stämmer överens med ditt eget, eller så vill du bara använda tjänsten på ett nytt språk som du nyligen har lärt dig. Frågan är då hur man begär att YouTube ska visa upp innehållet på ett annat språk?

Byt språk på YouTube

Tja, oroa dig inte för det här är superlätt. Vi kommer att förklara hur man gör detta i detalj; hädanefter, när vi är klara här, kommer du att bli en mästare på det här.

Tänk på att ett ändrat språk inte kommer att ändra specifika texter som titeln eller beskrivningen av en video. Dessutom går det inte att ändra språk på YouTube via mobilappen för både iOS och Android.

Så här ändrar du ditt YouTube-språk:

  1. Besök den officiella YouTube-sidan
  2. Välj profilikonen
  3. Klicka på avsnittet Språk
  4. Välj och ställ in önskat språk

Låt oss diskutera detta ämne mer i detalj.

1]Besök den officiella YouTube-sidan

Okej, så innan vi börjar måste du först öppna YouTube med din favoritwebbläsare och sedan logga in med dina Google-uppgifter. Detta är i princip din Gmail-e-postadress och ditt lösenord.

2]Välj profilikonen

När du har loggat in på ditt YouTube-konto bör du nu startsidan. Därifrån klickar du på profilikonen och observerar sedan rullgardinsmenyn som visas.

3]Klicka på avsnittet Språk

Från rullgardinsmenyn bör du se Språk: (namn på aktuellt språk). Klicka på den för att se en lista över språk som stöds.

4]Välj ett språk

Välj det språk som är vettigt för dig i listan. YouTube kommer automatiskt att uppdatera sidan. Så om du har valt afrikaans kommer mycket av texten på YouTube att visas på det språket.

Vi kan inte säga säkert om språkbytet förändrar videorna som rekommenderas av algoritmen. Ändå är det något du bör vara uppmärksam på.

Läs nästa: Så här inaktiverar du kommentarer på dina YouTube-videor.

Relaterade Artiklar

Back to top button