Hur man ändrar språk för Google Assistant på Android

Visste du att när du försöker ändra språket som används för att prata med (Gjorde)Google AssistantAndroid , 40 tillgängliga alternativ ? Även om han inte kan svara på alla språk, Assistent(Assistent) känner igen vad du säger och ger relevanta resultat. Den här guiden visar hur du ändrar språket som används för att kommunicera med din Google Assistant(Google Assistant) på Android:

NOTERA.(OBS:) I den här guiden har vi ändrat språket Google Assistant(Google Assistant) med engelsk(Engelska till spanska. Stegen är desamma för att byta till vilket språk som helst, inklusive kinesiska, tyska, Arab(arabiska) eller hindu(Hindu).

Byt språk att prata med Google Assistant(Google Assistant)

Medan vissa användare föredrar att inaktivera Google AssistantAndroid , andra tycker att det är användbart, särskilt om de kan använda det på sitt eget språk. Standard Google Assistant(Google Assistant) använder språket på din smartphone, så allt du behöver göra är att ändra språket på din Android till den du föredrar, och Assistent(Assistent) kommer att börja svara på det. Men du kan också använda inställningar Google Assistant att ändra det standardspråk(standardspråk) och till och med lägga till ett nytt. Det betyder att man i slutändan kan tvinga Google Assistant lyssna på upp till tre olika språk samtidigt, vilket är fantastiska nyheter om du är tvåspråkig eller trespråkig.

Processen att byta språk är ganska enkel. Först(Först) öppna programmet Google . Du hittar den på skärmen Alla applikationer(Alla appar) » eller tryck på Googles logotyp(Google-logotyp) per rad Sök(Söka på hemskärm(Hemskärm) .

När öppnas appen Google Klicka på ” Mer(Mer)” i det nedre högra hörnet.

Tillgång till mer

På nästa skärm, gå till ” inställningar(Inställningar) ” .

Klicka på inställningar

Klicka på knappen Google Assistant på menyn inställningar(Inställningar) .

Åtkomst till Google Assistant

Nu kan du se olika alternativ för din Google-konto(Google-konto) .

På fliken ” Assistent(Assistent) » tryck « Språk”(språk) .

Klicka på språk

Därefter ser du strömmen standardspråk(standardspråk) för att prata med din Google Assistant(Google Assistant) – i vårt fall Engelska oss)(Engelska Förenta Staterna)) . Klicka på den för att ändra den.

Klicka på standardspråket för att ändra det

RÅD.(TIPS:) Du kan också trycka på “Lägg till språk”(“Lägg till ett språk”) för att lägga till ett annat språk för att kommunicera med din Google Assistant(Google Assistant).

En skärm med alla tillgängliga språk öppnas. Skrolla(Bläddra) dem tills du hittar önskat språk. Tryck på språket – i vårt fall Español (Estados Unidos) .

Välj önskat språk från listan

Din ändring tillämpas omedelbart. Nu kan du prata med Google Assistant(Google Assistant) på spanska utöver enhetsspråket.

Språket har ändrats

Pratar du andra språk med din assistent?

När vi först stötte på teknik var det väldigt få applikationer och program som använde vårt modersmål, så vi brukade använda engelska språket(engelska) som standard. Men om Google Assistant blev tillgängligt på vårt språk, skulle vi definitivt lägga till detta språk i listan. Och du? använder du Google Assistant på andra språk? Vad är dem? Låt oss veta i en kommentar nedan.

Visste du att det finns 40 tillgängliga alternativ när du försöker ändra språket som används för att prata med din på Android? Även om den inte kan svara på alla språk, känner den igen vad du säger och levererar lämpliga resultat. Den här handledningen visar hur du ändrar språket som används för att tala med din på Android:

NOTERA: För den här handledningen ändrade vi språket från engelska till spanska. Stegen är desamma för att ändra till vilket språk du vill, inklusive kinesiska, tyska, arabiska eller hinduiska.

Ändra språket för att prata med Google Assistant

Medan vissa användare föredrar att inaktivera Google Assistant på Android, tycker andra att det är användbart, särskilt om de kan använda det på sitt modersmål. Som standard använder den din smartphones språk, så allt du behöver göra är att ändra språket på din Android till det du föredrar, och börjar svara på det. Men du kan också använda inställningarna för att ändra dess standardspråk och till och med lägga till ett nytt. Det betyder att du i slutändan kan lyssna på upp till tre olika språk samtidigt, vilket kommer som goda nyheter om du är tvåspråkig eller trespråkig.

Processen att byta språk är ganska enkel. Öppna först appen. Du kan söka efter den på din skärm eller trycka på Google-logotypen i fältet, på din .

Öppna Google-appen från sökfältet

När appen öppnas, tryck på knappen, tillgänglig i det nedre högra hörnet.

Få tillgång till mer

På nästa skärm, gå till .

Tryck på Inställningar

Tryck på knappen från menyn.

Få åtkomst till Google Assistant

Du kan nu se olika alternativ för dig.

På fliken trycker du på .

Tryck på Språk

Därefter ser du det aktuella standardspråket för att tala med din – i vårt fall . Tryck på den för att ändra den.

Tryck på standardspråket för att ändra det

DRICKS: Du kan också trycka på för att infoga ytterligare ett språk för att tala med din .

Detta öppnar en skärm med alla tillgängliga språk. Bläddra igenom dem tills du hittar det språk du föredrar. Tryck på språket – i vårt fall, .

Välj önskat språk från listan

Din ändring tillämpas omedelbart. Du kan nu använda spanska för att prata med din , ovanpå enhetens språk.

Språket ändras

Pratar du med assistenten på fler språk?

När vi först började med teknik var det väldigt få appar och program som använde vårt modersmål, så vi har blivit vana vid att använda engelska som standard. Men om det blev tillgängligt på vårt språk skulle vi definitivt lägga till språket i listan. Hur är det med dig? Använder du på fler språk? Vilka är dem? Låt oss veta i en kommentar nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button