Hur man ändrar snabbsvarsmeddelanden på en Android-smartphone

Snabbsvar är ett kort SMS som du kan skicka när du avvisar ett samtal på din Android smartphone(Android-smarttelefon) och att ställa in dem kan spara tid. Standard snabba svar erbjuds Android(Låt Android) , berätta för andra att du inte kan svara just nu och hur du kontaktar dig nästa gång. Du kan anpassa dessa snabba avaktiveringsmeddelanden för att göra dem mer användbara för dig. Den här guiden visar hur du använder, visar och redigerar snabbsvarsmeddelanden(svarstext) tillgänglig i Android :

NOTERA.(OBS:) I den här guiden använde vi enheten ASUS ZenFone Max Pro under(ASUS ZenFone Max Pro-enhet) kontroll Android 9 Paj . Procedurerna är desamma för alla Android-enheter, så du bör vara redo att gå även om du har en smartphone från Samsung , Huawei , One Plus eller någon annan tillverkare. Om du inte känner din android version(Android-version), läs Hur man kontrollerar android version(Android-version) på din smartphone eller surfplatta(smarttelefon eller surfplatta).

Hur man använder snabba svar Android – smartphones

När någon ringer dig på din android smartphone(Android smartphone) ser du skärmen för inkommande samtal(samtalsskärm) . Om du vill avvisa samtalet och skicka ett snabbt svar i formuläret SMS Tryck ” Svar(Svara) » .

Som standard får du fyra prover snabbsvarsmeddelanden. (svarstext) Klicka på svaret du vill skicka:

  • Kan inte prata nu. Hur mår du?(Kan inte prata nu. Vad händer?)
  • Jag ringer tillbaka.(Jag ringer dig direkt.)
  • Jag ringer dig senare.(Jag ringer dig senare.)
  • Kan inte prata nu. Ring mig senare?(Kan inte prata nu. Ring mig senare?)

NOTERA.(OBS:) Beroende på din smartphone, snabba textmeddelanden svar(svarstextmeddelande) kan skilja sig åt.

Välj ett alternativ för snabbsvar

Du har också möjlighet att skriva eget budskap(anpassat meddelande) om du har tid. För att göra detta, klicka “Skriv din…”(“Skriv ditt eget…”) . På nästa skärm anger du din meddelande och klicka (meddelande och tryck) “Skicka (“Skicka)» .

Skriv ditt meddelande och skicka

RÅD.(TIPS:) Om din smartphone redan är upplåst kan du se varning för inkommande samtal(varning för inkommande samtal) överst på skärmen.

Att flytta till inkommande samtal skärm och åtkomst(samtalsskärm och åtkomst) till alternativet att skicka ett snabbt meddelande svar(svarsmeddelande), tryck på området som visar namnet på den som ringer.

Tryck på uppringarens namn för att gå till snabba svar

Hur man ändrar standardsnabbsvar i Android

Även om det är användbart att skicka ett snabbt svar till någon när du inte kan svara på deras samtal, är standardsnabbsvar på Android ganska vanligt. Det är därför vi föredrar att skapa vårt eget. För att ställa in snabba avaktiveringsmeddelanden, öppna först ” Telefon(Telefon)” genom att trycka på dess ikon hemskärm(Hemskärm) eller på ” Alla applikationer(Alla appar) ” .

Åtkomst till telefonappen

I applikationen ” Telefon(Telefon) » Tryck på knappen med tre punkter i det övre högra hörnet av skärmen.

Klicka på knappen för att öppna fler alternativ

Detta visar en meny med flera alternativ. Klick ” inställningar(Inställningar) ” .

Åtkomst till telefonappens inställningar

I inställningslistan trycker du på Snabba svar(Snabba svar).

Tillgång till snabbsvar

På skärmen “Redigera snabbsvar” bör du se fyra exempel (“Redigera snabba svar”)snabba svar på textmeddelanden(svarstextmeddelande) standard tillgänglig i Android .

Du kan anpassa vilken som helst av dem genom att klicka på dem.

Klicka på en post för att redigera den

När du klickar på ett snabbt svar kan du redigera det genom att ändra dess text till vad du vill. Infoga text som kommer att vara användbar mer än en gång. Kanske någon fortsätter att ringa dig, men du vill inte höra det och vill bara säga en sak. När du är klar med att anpassa ditt meddelande klickar du OK .

Ange ett nytt meddelande och tryck på OK.

Ditt meddelande bör nu visas i listan istället för det du valde att redigera. När du är klar med att ställa in snabba svar efter behov, stäng appen ” Telefon(Telefon) » .

Ditt meddelande ersätter ett av de fördefinierade mönstren

Du(Har) lagt till några anmärkningsvärda snabba svar?

Nu vet du hur du lägger till dina egna snabba svar på android smartphone(Android smartphone) . Om någon verkligen tjatar på dig, kom ihåg att du också kan blockera deras samtal och meddelanden. Innan du stänger den här sidan, låt oss veta vilka nya snabba svar du har lagt till? Finns det något roligt eller användbart som du kan dela med dig av? Låt oss veta i en kommentar.

Ett snabbt svar är ett kort SMS som du kan skicka när du avvisar ett samtal på din Android-smarttelefon, och att anpassa dem kan spara tid. Standardsnabbsvaren som erbjuds av Android låter folk veta att du inte kan svara just nu och hur man kontaktar dig härnäst. Du kan anpassa dessa snabba avvisningsmeddelanden som du vill för att göra dem mer användbara för dig. Den här handledningen illustrerar hur du använder, visar och redigerar de snabbsvarsmeddelanden som är tillgängliga i Android:

NOTERA: För den här handledningen använde vi en ASUS ZenFone Max Pro-enhet som kör Android 9 Pie. Tillvägagångssätten är liknande på alla Android-drivna enheter, så du bör vara bra att gå även om du har en smartphone från Samsung, Huawei, OnePlus eller någon annan tillverkare. Om du inte känner till din Android-version, läs Hur du kontrollerar Android-versionen på din smartphone eller surfplatta.

Hur man använder snabba svar på Android-smarttelefoner

När någon ringer dig på din Android-smarttelefon ser du skärmen för inkommande samtal. Om du vill avvisa samtalet och skicka ett snabbt svar via ett SMS, tryck på .

Tryck på Svara för att börja skicka ett snabbt svar

Som standard får du fyra snabbsvarsexempel på textmeddelanden. Tryck på svaret du vill skicka:

NOTERA: Beroende på din smartphone kan exemplen på snabbsvarstextmeddelanden vara olika.

Välj ett alternativ för snabbsvar

Du har också möjlighet att skriva ett anpassat meddelande om du har tid. För att göra det, tryck på. På nästa skärm skriver du in ditt meddelande och trycker på .

Skriv ditt eget meddelande och skicka

DRICKS: Om din smartphone redan är upplåst kan du få varningen för inkommande samtal överst på skärmen.

För att komma till skärmen för inkommande samtal och få tillgång till alternativet att skicka ett snabbsvarsmeddelande, tryck på området som visar uppringarens namn.

Tryck på uppringarens namn för att få snabba svar

Hur man ändrar standardsnabbsvar i Android

Även om det är användbart att skicka ett snabbt svar till någon när du inte kan svara på deras samtal, är standardsnabbsvaren på Android ganska generiska. Det är därför vi hellre skapar våra egna. För att anpassa meddelandena om snabba avslag, öppna först appen genom att trycka på dess ikon på eller på skärmen.

Öppna appen Telefon

I appen trycker du på knappen med tre punkter i det övre högra hörnet av skärmen.

Tryck på knappen för fler alternativ

Detta visar en meny med ett par alternativ. Knacka på .

Öppna inställningarna för telefonappen

I listan med inställningar trycker du på .

Få tillgång till snabba svar

På skärmen bör du se de fyra standardsnabbsvarstextmeddelandena som finns tillgängliga i Android.

Du kan anpassa vilken som helst av dem genom att trycka på dem.

Tryck på en post för att redigera den

När du trycker på ett snabbt svar kan du redigera det och ändra dess text till vad du vill. Infoga en text som är användbar mer än en gång. Kanske någon fortsätter att ringa dig, men du vill inte höra det och har bara en sak att säga. När du är klar med att anpassa ett meddelande trycker du på .

Skriv in ditt nya meddelande och tryck på OK

Ditt meddelande bör nu visas i listan och ersätta det du valde att redigera. När du är klar med att anpassa dina snabba svar efter behov, stäng appen.

Ditt meddelande ersätter ett av de fördefinierade exemplen

Har du lagt till några anmärkningsvärda snabba svar?

Nu vet du hur du lägger till dina egna snabba svar på din Android-smarttelefon. Om någon verkligen plågar dig, kom ihåg att du också kan blockera deras samtal och meddelanden. Innan du stänger den här sidan, vänligen meddela oss vilka nya snabba svar du har lagt till? Något roligt eller användbart som du inte skulle ha något emot att dela med dig av? Låt oss veta i en kommentar.

Relaterade Artiklar

Back to top button