Hur man ändrar och verifierar min e-postadress i mitt Tinder-konto från min mobiltelefon

I den virtuella världen finns det sociala nätverk som tillåter människor att utbyta information på en professionell eller personlig nivå har dessa plattformar skapat ett nytt sätt att ansluta. Genom att fylla i din profil får du kontakt med människor, interagerar och läser om dig själv också.

Användningen av sociala nätverk är redan en del av den globala rutinen, det vill säga de har blivit en del av människors vardag och ansluter sig till människor för att de har gemensamma intressen. På så sätt blev de också ett verktyg för företag eftersom de lyckas interagera med sina kunder på ett eller annat sätt.

Även om man tror att alla sociala nätverk är likadana, är sanningen att det inte är så, det beror helt på vad användaren vill, det kan vara en socialt nätverk av relationer underhållning, professionell. Vissa har en mycket stor publik vilket gör dem till sociala nätverk dem mer använda och dem mest populära i världen .

Vad handlar Tinder om?

Det handlar om en telefon dating app skapat för att uppnå socialisering av människor, måste du först registrera dig genom att fylla i din profil genom att ange den information du vill ha inklusive ett foto. Där kan du chatta med vem du än väljer eller som du har något gemensamt med.

Senare söker Tinder efter personer som redan är registrerade och nära dig. Idag anses hon vara dejting app de störst i den digitala branschen och har 50 miljoner användare. Den startar anonymt, sedan visas intresse från båda parter så visas informationen och samtalet kan börja.

Tinder har flera sökfilter . Dessutom har han möjlighet att framträda och för att visa mig gömd eller avaktiverad att inte längre vara synlig på Tinder.

På samma sätt kan du ändra ditt sökintervall och få resultat från personer som står dig närmare. Du kan till och med granska profilen för någon du avvisat på Tinder . Allt detta görs med målet att du kan använda applikationen när det passar dig mått att binda och matcha med framgång .

Den här applikationen finns på 24 språk och kan användas på Android-enheter som IOS. I dess inställningar kan du ange det ålders- och könsintervall du föredrar, oavsett om det är man eller kvinna att uppnå med din GPS för att föra människor närmare, detta är en av fördelarna med denna applikation.

Ändra och verifiera min e-postadress i mitt Tinder-konto från mobiltelefonen

I Tinder är det obligatoriskt att verifiera telefonnummer och e-post och därmed kunna använda applikationen normalt, inte alla användare som tillhör Tinder har ett verifierat konto men de har bekräftat numret och e-postadressen de har på denna plattform.

Denna uppgift är enkel, självklart måste du ange din Tinder-profil och sedan gå till inställningarna för samma applikation och gå ner till inställningssektionen och ange där det står e-postadress, där kan du ändra eller lämna din e-post så kommer Tinder att mejla dig och inom några minuter kommer din e-postadress som är kopplad till ditt konto att verifieras.

Dessutom bidrar dessa steg till trovärdigheten för ditt sociala nätverk, garanterar äktheten och förhindra att din identitet blir stulen . För närvarande används sociala nätverk av människor i alla åldrar, men på samma sätt integritetsfel i sociala nätverk bör undvikas .

Skäl att verifiera ditt konto på Tinder

Genom att ha ett verifierat Tinder-konto: prestige, närhet, trovärdighet, kommer andra användare att känna säkerhet att prata med dig och därmed verkligen vet vem du säger att du är. Ett verifierat konto uppnår mycket större framgång i den här applikationen och undviker dubbelarbete och bedrägerier. Detta är viktigt för en dejtingapp, ingen vill spendera mycket tid på att prata med en falsk person.

Sociala nätverk bekämpar alltså falska nyheter med sin respektive kontoverifiering, till exempel om det finns två användare som har samma profil men ett konto är verifierat och det andra inte, den som är verifierad kommer att ha fortfarande mer trovärdighet .

Det är en riktigt enkel process vad det ger, det är verkligen värt mödan eftersom du utökar garantin för dina prenumeranter, du syns bättre inför användarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button