Hur man ändrar nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Om du vill förändra(ändra) sekvens nycklar(tangentsekvens) för byte av inmatningsspråk(ändra inmatningsspråk) in Windows 11 , det är vad du behöver göra. Du kan ändra kortkommandot som låter dig växla mellan olika inmatningsspråk(Inmatningsspråk) på din dator med Windows 11 .

Låt oss anta att du har mer än ett språk installerat på din dator, och ofta mellan dessa språk. Standardgenväg för att växla inmatningsspråk(Inmatningsspråk) – Vänster Alt+Skift och tangentbordslayouten är ctrl+skift . Men vad händer om du vill ändra kortkommandot eller inaktivera kortkommandot så att du kan använda samma sekvens med andra program? I ett sådant ögonblick kan du följa denna steg-för-steg-guide för att få jobbet gjort.

Hur man ändrar nyckelsekvens(Nyckelsekvens) till ändra inmatningsspråk(Ändra inmatningsspråk) Windows 11

För att ändra tangentsekvensen eller kortkommandot för att ändra inmatningsspråk(Inmatningsspråk) in Windows 11 gör följande:

 1. Klick Win+I för att öppna Windows-inställningar.
 2. Gå till ” Tid och språk (Tid & språk ) » till vänster.
 3. Klicka på menyn ” Inmatning”.(skriver)
 4. Klicka på alternativet ” Ytterligare tangentbordsinställningar (Avancerade tangentbordsinställningar)”.
 5. Tryck snabbtangenter för inmatningsspråk(Snabbtangenter för inmatningsspråk) .
 6. Klicka på knappen Ändra sekvens (Ändra nyckelsekvens) tangenter “.
 7. Välj en annan tangentsekvens.
 8. Klicka på knappen OK (OK) för att spara ändringen.

Fortsätt läsa om du vill veta mer om stegen ovan.

Starta processen genom att samtidigt trycka på tangenterna Win+I att öppna windows inställningar(Windows-inställningar) på din dator. Gå sedan till fliken ” Tid och språk (Tid & språk )”, synligt till vänster.

Här kan du hitta en meny som heter Skriver . Klicka på den och välj alternativet ” Fler tangentbordsalternativ (Avancerade tangentbordsinställningar)”. Klicka sedan ” Kortkommandon för inmatningsspråk (Snabbtangenter för inmatningsspråk)”. Det öppnar ett popup-fönster på din skärm.

Hur man ändrar nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Därifrån klickar du på ” Ändra sekvens (Ändra nyckelsekvens) tangenter “. Om du inte ser det här alternativet, se till att du är på ” Ytterligare nyckelparametrar (Avancerade nyckelinställningar)”. Om inte måste du byta från ” Språk (Language Bar ) panel” till den tidigare nämnda fliken.

Hur man ändrar nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Du kan nu välja en annan tangentsekvens att växla inmatningsspråk(Inmatningsspråk) och tangentbordslayouter(Tangentbordslayout) .

Hur man ändrar nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Om du inte vill ställa in någon kortkommando kan du välja alternativet ” Inte tilldelats (Inte tilldelats)”. Klicka slutligen på knappen OK för att spara ändringar.

Hur ändrar man snabbt inmatningsspråket?

Standardgenvägen för att ändra inmatningsspråk är kvar Alt+Skift . Du kan trycka på dessa två knappar för att känna igen panelen och byta från det aktuella språket till ett annat som du har ställt in tidigare. Å andra sidan kan du klicka ctrl+skift för att ändra tangentbordslayout(Tangentbordslayout) .

Hur ändrar man språket i sekvensen?

För att ändra språket på Windows 11/10 måste du installera det först. För att göra detta kan du öppna ” Tid(Tid) och språk” i Windows-inställningar(Windows-inställningar), hitta språket du vill installera och följ instruktionerna på skärmen för att installera det. Efter det kan du trycka på den tilldelade kortkommandon eller tangentsekvensen för att ändra språk.

Hur inaktiverar man tangentsekvensen för att byta språk?

För att inaktivera tangentsekvensen för att ändra inmatningsspråket i Windows 11 måste du öppna ” Kortkommandon för inmatningsspråk (Snabbtangenter för inmatningsspråk )” i panelen ” Fler tangentbordsalternativ (Avancerade tangentbordsinställningar)”. Klicka sedan på ” Ändra sekvens(Ändra nyckelsekvens) för tangenter” i popup-fönstret och välj ” Inte tilldelats (Inte tilldelats)”. Slutligen kan du klicka på knappen OK för att spara ändringar. Om du vill installera den igen kan du följa guiden ovan.

Hur ändrar man enter-tangenterna på tangentbordet?

För att ändra inmatningstangenterna på ditt tangentbord måste du ändra din tangentbordslayout. Windows 11 låter dig välja mellan olika tangentbordslayouter; Du kan lägga till flera layouter i Windows 11 med den här guiden. Efter det kan du trycka på den tilldelade kortkommandot för att växla från den aktuella layouten till en annan.

Det är allt! Jag hoppas att den här guiden hjälpte dig att ändra tangentsekvensen för att ändra språket inmatning(Input) till Windows 11 .

Läsa: (Läs: )Hur man ändrar språk i Windows,

Om du vill förändra de nyckelsekvens till ändra inmatningsspråk i Windows 11, här är vad du behöver göra. Du kan ändra kortkommandot som låter dig växla mellan olika inmatningsspråk på din Windows 11-dator.

Så här ändrar du nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Låt oss anta att du har installerat mer än ett språk på din dator och ofta mellan dessa språk. Standardgenvägen för att byta inmatningsspråk är , och tangentbordslayout är . Men vad händer om du vill ändra kortkommandot eller inaktivera denna genväg för att använda samma sekvens med andra program? I ett sådant ögonblick kan du följa denna steg-för-steg-handledning för att få jobbet gjort.

Så här ändrar du nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

För att ändra tangentsekvens eller snabbtangentsgenväg för att ändra inmatningsspråk i Windows 11, följ dessa steg:

 1. Tryck för att öppna Windows-inställningar.
 2. Växla till fliken på vänster sida.
 3. Klicka på menyn.
 4. Klicka på alternativet.
 5. Klicka på .
 6. klicka på knappen.
 7. Välj en annan tangentsekvens.
 8. Klicka på knappen för att spara ändringen.

För att lära dig mer om de ovannämnda stegen, fortsätt att läsa.

Starta processen genom att trycka på Win+I tangenten tillsammans för att öppna Windows-inställningarna på din dator. Efter det byter du till tid & språk flik, synlig på vänster sida.

Här kan du hitta en meny som heter Skriver. Klicka på den och välj avancerade tangentbordsinställningar alternativ. Klicka sedan på Snabbtangenter för inmatningsspråk alternativ. Det öppnar en popup på skärmen.

Så här ändrar du nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Därifrån klickar du på Ändra nyckelsekvens knapp. Om du inte kan se det här alternativet, se till att du är på fliken. Om inte, måste du byta från fliken till den tidigare nämnda fliken.

Så här ändrar du nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Nu kan du välja en annan tangentsekvens för att byta inmatningsspråk och tangentbordslayout.

Så här ändrar du nyckelsekvens för att ändra inmatningsspråk i Windows 11

Om du inte vill ställa in någon kortkommando, kan du välja Inte tilldelats alternativ. Klicka till sist på OK knappen för att spara ändringen.

Vad är genvägen för att ändra inmatningsspråk?

Standardgenvägen för att ändra inmatningsspråk är Vänster Alt+Skift. Du kan trycka på dessa två tangenter för att ta reda på panelen för att byta från det aktuella språket till ett annat som du installerade tidigare. Å andra sidan kan du trycka på Ctrl+Skift för att ändra tangentbordslayouten.

Hur ändrar jag språket i en sekvens?

För att ändra språket i Windows 11/10 måste du först installera det. För det kan du öppna panelen Tid & språk i Windows-inställningarna, hitta språket du vill installera och gå igenom skärminstruktionerna för att få det installerat. Därefter kan du trycka på den angivna kortkommandot eller tangentsekvensen för att ändra språk.

Hur stänger jag av tangentsekvensen för språkbyte?

För att stänga av tangentsekvensen för att ändra inmatningsspråk i Windows 11 måste du öppna alternativet i panelen. Klicka sedan på knappen i popup-fönstret och välj alternativet. Äntligen kan du klicka på knappen för att spara ändringen. Om du vill ställa in den igen kan du följa den tidigare nämnda guiden.

Hur ändrar jag inmatningstangenterna på mitt tangentbord?

För att ändra inmatningstangenterna på ditt tangentbord måste du ändra tangentbordslayouten. Windows 11 låter dig välja mellan olika tangentbordslayouter; du kan lägga till flera layouter i Windows 11 med den här handledningen. Efter det kan du trycka på den tilldelade kortkommandon för att växla från den aktuella layouten till en annan.

Det är allt! Hoppas den här guiden hjälpte dig att ändra nyckelsekvensen för att ändra inmatningsspråk i Windows 11.

Läsa: Hur man ändrar språk i Windows,

Relaterade Artiklar

Back to top button