Hur man ändrar namnet på en League of Legends Summoner

Riot Games League Av Legender ( LOL ) är en populär online multiplayer stridsarenaspel(Battle Arena-spel) . LOL Hur populär den än är, är den inte utan brister. Du måste välja Kallarens namn(Kallarnamn) och Användarnamn(användarnamn) när du först börjar spela Liga Av Legender . Alla väljer inte direkt det bästa namnet för sig själva. När trenderna förändras kanske användarnamnet du väljer inte längre är lämpligt. I vissa situationer kan det växa på dig med tiden. I andra kan detta göra dig till ett lätt mål för fientligt förlöjligande. Lyckligtvis ändrades namnet Liga Av Legenderär en direkt process. Vi erbjuder dig en användbar guide för att ändra namnet på kallelsen Liga(ligor) Av Legender(Legends Summoner-namn) .

Råd till proffs:(Pro Tips:) du kan ändra mellanrum och versaler(mellanrum och versaler) av din kallelsens namn(Summoner Name) utan att köpa namnbyte av kallelse(Summoner Name Change) , som ett engångsundantag. Skicka in (här)begäran(Skicka in en begäran) med ÄMNE: Namnbyte av kallelse(ÄMNE: Summoner Name Change) härifrån.

Hur man ändrar namnet på en League of Legends Summoner

Hur man ändrar namnet på en League of Legends Summoner(Hur man ändrar League Of Legends Summoner-namn)

Om du inte har spelat på ett tag LOL kommer du att se att alla namnen inkallare(Summoner) har inaktiverats från användarnamn och regioner. Därför krävs en obligatorisk uppdatering av användarnamnet. Alla berörda personer fick e-postmeddelanden från UPPLOPP med rekommendationer om att ändra sina användarnamn. Du kan uppdatera din kontoinformation här (uppdatera kontoinformation härifrån) .

Skillnaden mellan dem är ganska enkel.

 • Din kallelsens namn(Summoner Name) är synligt för dina vänner och motståndare på slagfältet. Det kan också ses i andras vänlista.
 • Med tanke på att din Användarnamn(Användarnamn) är en del av dina inloggningsuppgifter som krävs för att komma åt ditt konto Liga Av Legender(Legends-konto) .

Notera:(Obs!) namnbyte användare(Användarnamn) kommer inte att påverka din kallelsens namn och vice versa(Kallarnamn och vice versa) .

Metod 1: Byt Summoner-namn på samma server(Metod 1: Byt namn på summoner på samma server)

Om du har registrerat olika konton Liga Av Legender på samma server, se till att varje konto har sitt eget unika användarnamn, användarnamn kallelse och e-post-id(kallarnamn & e-post-ID) . Först då kan du ändra namnet på inkallaren Liga Av Legender(Legends Summoner-namn) genom att ändra det från ett konto till ett annat. Skicka en förfrågan(Skicka en begäran) som anger

ÄMNE: Namnbyte av kallelse(ÄMNE: Summoner Name Swap) på den här sidan.

League of Legends Skicka förfrågan

Läs även:(Läs även:) fasta ramar faller i League of Legends

Metod 2: Ändra namnet på kallaren i play store(Metod 2: Ändra Summoner-namnet från Game Store)

Så här gör du:

1. Starta spelet League of Legends och klicka butik ikon(Butiksikon) . Det är markerat som flera högar med mynt.

klicka på butiksikonen i League of Legends.

2. Klicka här på ” Konto”(Konto) , som visas i figuren.

klicka på

3. Bläddra till botten av listan och välj alternativet ” (lista och välj) Ändra namnet på kallaren”(Ändring av namn på kallelse) .

välj alternativet för att ändra namnet på kallaren. Hur man ändrar namnet på en League of Legends Summoner

4. Ange önskat namn(önskat namn) och tryck på ” Kontrollera namn »(Kontrollera namn) för att kontrollera om det är tillgängligt eller inte.

Notera. (notera:) Upprepa steg 4(Upprepa steg 4) tills du hittar ett tillgängligt namn som du väljer.

ange önskat namn och klicka på knappen Kontrollera namn. Hur man ändrar namnet på en League of Legends Summoner

5. Slutligen, köp den för 1300RP (Riot Points) eller 13900 BE ( blå essens(Blue Essence) ). Så här kan du ändra Kallarens namn(Kallarnamn) in Liga av Legender .

Vanliga frågor (FAQ)(Vanliga frågor (FAQ))

Q1. Vilka villkor måste uppfyllas för att ändra namnet på League of Legends?(Fråga 1. Vilka villkor måste vara uppfyllda för att ändra League of Legends-namnet?)

Svar (Svar) Riot upprätthåller en dedikerad sida med vanliga frågor om Summoner Name.

Q2. Hur mycket kostar det att byta namn på kallelsen?(Fråga 2. Hur mycket kostar det att ändra ditt Summoner-namn?)

Svar (Svar) För 1300 Riot Points eller 13 900 Blue Essence du kan ändra ditt namn.

Q3. Kan jag ändra namnet på Summoner gratis?(F3. Är det möjligt att ändra mitt Summoner-namn gratis?)

Svar (Svar) Ja, utan att köpa namnbyte av kallelse(Summoner Name change) Som ett engångsundantag kan du ändra din kallelsens namn(Kallelsenamn) gratis , (förbi) ändra mellanrum och versaler(justera mellanrum och versaler) i ditt namn.

Q4. Vad är skillnaden mellan mitt kallelsenamn och mitt Riot-konto?(Q4. Vad är skillnaden mellan mitt Summoner-namn och mitt Riot-konto?)

Svar (Svar) I spelet din kallelsens namn(Summoner Name) kommer att vara synligt för dina vänner. Detta namn kommer att visas på skärmen och in lista(vänlista) vänner till dina vänner. Till skillnad från din Riot-kontots användarnamn(Riot Account användarnamn), kan du ändra ditt kallelsens namn(Summoner Name) när som helst. Denna ändring kommer inte att påverka ditt användarnamn eller inloggningsmetod.

Utvalda:(Rekommenderad:)

 • Var är Steam-spel installerade?
 • Fixa League Black Screen(Fix League) av Legender(Legends Black Screen) Windows 10
 • Åtgärda FPS-problem i Overwatch
 • Fixade ett problem som orsakade Star Wars Battlefront 2(Fix Star Wars Battlefront 2) kommer inte att starta

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det byt namn på kallelsen League of Legends(byt namn på League of Legends Summoner) . Om du har några frågor eller förslag, lämna dem gärna i kommentarsfältet.

Riot Games League Of Legends (LOL) är ett populärt multiplayer online Battle Arena-spel. LOL, hur populär som helst, är inte utan sina brister. Du måste välja en Kallarens namn och a Användarnamn när du först börjar spela League Of Legends. Alla väljer inte det bästa namnet direkt. När trenderna förändras kanske det användarnamn du har valt inte längre är lämpligt. I vissa situationer kan det växa på dig med tiden. I andra kan det göra dig till ett enkelt mål för fientliga hån. Lyckligtvis är det en enkel process att byta namn på League Of Legends. Vi ger dig en användbar guide för att ändra namnet på Leagues Of Legends Summoner.

Proffstips: Du kan ändra mellanrum och versaler av ditt Summoner Name utan att köpa en Summoner Name Change, som ett engångsundantag. Skicka en förfrågan med ÄMNE: Namnbyte av kallelse härifrån.

Hur man ändrar League Of Legends Summoner-namn

Hur man ändrar League Of Legends Summoner-namn

Om du inte har spelat LOL på ett tag kommer du att se att alla Summoner-namn har kopplats bort från användarnamn och regioner. Därför kräver det en obligatorisk uppdatering av användarnamnet. Alla drabbade individer har fått e-postmeddelanden från RIOT som uppmanar dem att ändra sina användarnamn. Du kan uppdatera kontoinformation härifrån.

Skillnaden mellan de två är ganska enkel.

 • Din Kallarens namn är synlig för dina vänner och motståndare på slagfältet. Det syns även i kompislistan över andra.
 • Medan din Användarnamn är en del av dina inloggningsuppgifter som behövs för att komma åt ditt League Of Legends-konto.

Notera: Ändring av Användarnamn kommer inte att påverka ditt Summoner-namn och vice versa.

Metod 1: Byt Summoner-namn på samma server

Om du har registrerat dig för olika konton hos League Of Legends på samma server, se till att varje konto har sitt eget unika användarnamn, kallelsenamn och e-post-ID. Endast då kommer du att kunna ändra League Of Legends Summoner-namnet genom att byta dem från ett konto till ett annat. Skicka en förfrågan med

ÄMNE: Summoner Name Swap på den här sidan.

League of Legends Skicka in en förfrågan

Läs också: Fixa League of Legends Frame Drops

Metod 2: Ändra Summoner-namnet från Game Store

Så här gör du:

1.Starta League of Legends spelet och klicka på butiksikon. Det är markerat som några högar med mynt.

klicka på Butiksikonen i League of Legends.

2. Klicka här på konto ikonen, som visas.

klicka på kontoikonen i butiksmenyn i LOL

3. Bläddra till botten av listan och välj Namnbyte på kallaren alternativ.

välj alternativet för att byta namn på kallaren. Hur man ändrar League Of Legends Summoner-namn

4. Fyll i din Önskat namn och klicka på Kontrollera Namn för att kontrollera om den är tillgänglig eller inte.

Notera: Upprepa steg 4 tills du hittar ett valfritt namn som är tillgängligt.

skriv ditt önskade namn och klicka på knappen Kontrollera namn. Hur man ändrar League Of Legends Summoner-namn

5. Slutligen, köp den med 1300RP (Riot Points) eller 13900 BE (Blue Essence). Så här kan du ändra Summoner-namnet i League of Legends.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Vilka villkor måste uppfyllas för att ändra League of Legends-namnet?

Ans. Riot stöder en dedikerad sida med vanliga frågor om Summoner Name.

Q2. Hur mycket kostar det att ändra ditt Summoner-namn?

Ans. För 1300 Riot Points eller 13 900 Blue Essencekan du ändra ditt namn.

Q3. Är det möjligt att ändra mitt Summoner-namn gratis?

Ans. Ja, utan att köpa en Summoner-namnsändring som ett engångsundantag kan du ändra ditt Summoner-namn gratis förbi justering av mellanrum och versaler av ditt namn.

Q4. Vad är skillnaden mellan mitt Summoner-namn och mitt Riot-konto?

Ans. I spelet kommer ditt Summoner-namn att vara synligt för dina vänner. Detta är namnet som kommer att visas på skärmen och i dina vänners vänlista. Till skillnad från ditt Riot Account-användarnamn kan du ändra ditt Summoner-namn när som helst. Ditt användarnamn eller metoden som du loggar in på kommer inte att påverkas av denna ändring.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde ändra namnet på League of Legends Summoner. Om du har några frågor eller förslag, skriv dem gärna i kommentarsfältet.