Hur man ändrar eller redigerar ett foto på Facebook och sparar skrivna kommentarer

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur man ändrar eller redigerar ett foto på facebook och behåller skrivna kommentarer . Dessutom, om du marknadsför ditt varumärke på detta populära sociala nätverk, ger vi dig några tips så att du inte behöver ändra dina inlägg i sista minuten.

Hur man ändrar eller redigerar ett foto på Facebook och sparar skrivna kommentarer

Om du av någon anledning befinner dig i den situation som ger den här handledningen dess titel, kommer du att vara glad att veta att det finns en metod, något dold förresten, där du kan korrigera denna situation. För att göra det, följ dessa steg:

 1. Ange ditt Facebook-konto och hitta inlägget du vill redigera.
 2. Klicka på de tre prickarna i meddelandets övre högra hörn. Det här är kontrollmenyn .
 3. Välj alternativet “Redigera inlägg”.
 4. Lägg till den nya bilden som blir den sista och klicka på “Spara”. I detta steg är det viktigt att radera inte originalbilden . Om du gör det kommer Facebook-appen att krascha och ändringen sparas inte.
 5. Upprepa sedan steg 2 och 3.
 6. Och nu, ja, ta bort den oönskade bilden genom att klicka på x (X) som visas ovanför den.
 7. Slutligen, välj alternativet “Att registrera”.

Och det är så enkelt som att du kan ändra eller redigera ett foto på Facebook och behålla reaktionerna och kommentarerna skrivna. Dessutom, i samma avsnitt kan du också redigera ditt inläggs beskrivning samt dess visningsalternativ, vilket gör det synligt för alla, för dina vänner eller bara för vissa personer.

Det bör noteras att när du redigerar en artikel kommer en ruta att dyka upp bredvid datumet som säger “Redigerad”. Den som klickar på den kommer att kunna se en historik över alla ändringar som har gjorts.

Facebook designade det på detta sätt för att undvika missbruk av denna funktion vilket kan inkludera spam, vilseledande reklam osv.

Men du kommer att bli glad att veta att denna funktion är inte exklusivt för datorversionen . Det är också möjligt att göra ändringar i ett inlägg från din Android- och iOS-mobil. För att göra detta, följ dessa steg på din mobil:

 1. Hitta meddelandet vars foto du vill ändra.
 2. Tryck på rullgardinsmenyn i det högra hörnet. Det är den “V”-formade ikonen.
 3. Välj alternativ “Redigera inlägg” .
 4. Upprepa samma process som beskrivs i den första delen, kom ihåg att inte radera bilden du vill ta bort först.

Maximera dina inlägg på Facebook

Om du planerar att annonsera på Facebook gratis eller betald vet att bilden är allt. Därför vill vi nu ge dig några tips som kan hjälpa dig få bästa resultat i dina annonserade publikationer. Faktum är att följande är en av många marknadsföringsstrategier tillgängliga för att annonsera gratis på sociala medier .

Använd rätt bildförhållande för varje plats

Det beror på var du kommer att marknadsföra din produkt. Oavsett om det är ditt flöde, berättelser eller nyhetsflöde måste du se till att bilderna har rätt bildförhållande.

Annars kanske de inte ser bra ut. För att få en tydlig uppfattning rekommenderar vi att du kontrollerar proportioner som stöds av varje publikation .

Visa tydligt din produkt

När skapa en annons på Facebook-annonser nyckeln är korta beskrivningar . När människor rör sig genom din vägg gör de det vanligtvis snabbt. Om du tydligt förklarar vad din produkt handlar om kommer de lätt att förstå budskapet. Naturligtvis väcker ett bra foto mycket uppmärksamhet.

Fyll inte bilder med mycket text

Innan en annons publiceras utvärderar Facebook dess attraktivitet för användaren. Om bilden du lägger upp innehåller mer än 20 % text, Facebook kommer inte att visa det mest troligt inte eftersom det kommer att betrakta det som ingen gratos . För att lära dig mer om denna aspekt kan du konsultera hjälpsektionen i det sociala nätverket.

Se en förhandsgranskning innan du publicerar

Om du inte har fel har du inget att rätta till. Därför, använd Facebooks förhandsgranskningsverktyg innan du lägger upp din annons . För att göra detta kan du använda Creative Hub för att se dem som slutanvändaren kommer att se dem på smartphones och datorer.

Med dessa tips får du ut det mesta av Facebook-annonser och du behöver inte redigera dina inlägg längre.

Relaterade Artiklar

Back to top button