Hur man ändrar ansikte eller ansikte från foton med gratis ansiktsbyte-app

Med tiden har många roliga appar framstått som perfekta för vår fritid, appar för att byta ansikten är bland de mest kända. Idag kommer du att lära dig hur du ändrar ansikte eller ansikte från foton med Face Swap gratis app.

Om du vill ha kul med en ansiktsväxlarapp men inte vet hur du laddar ner den, oroa dig inte här, vi pratar om det. ansikts byte var en av de roligaste apparna för några år sedan, idag ska vi visa dig en fantastisk app som du kanske gillar.

Ladda ner appar för att ändra ditt ansikte gratis

Tyvärr, ansikts byte är inte längre tillgänglig för många användare och vissa imitationer är inte lika bra som originalappen. Det finns i alla fall ett alternativ som erbjuder mycket mer, vi hänvisar till FaceApp.

FaceApp är en applikation som har funnits i flera år, men med tiden förbättras den lite i taget, till den grad att den erbjuder många funktioner. Du kan till exempel använd Face App för att åldra ansikten och många andra funktioner som Face Swap inte ens hade.

Hur som helst, det första du ska göra för att kunna använda det utan problem är att ladda ner det, för att göra detta följ dessa steg.

 1. Det första du ska göra är att ladda ner Ansiktsapp från Play Butik .
 2. Allt du behöver göra är att söka genom att skriva in termen FaceApp, applikationen ska visas först, klicka på den och sedan på alternativet Installera.
 3. Vänta tills nedladdningen är klar och du kan börja använda appen.

Den tidigare handledningen är designad för Android-enheter, men om du vill ha en mer omfattande guide till installera och använd FaceApp på din PC eller på Android och iPhone räkna med våra tutorials för det.

Hur man ändrar ansikte eller ansikte från foton med gratis ansiktsbyte-app – FaceApp

När app nedladdad du kan börja använda det, i alla fall om du har några tvivel om hur det fungerar, oroa dig inte, här kommer vi att berätta allt som applikationen erbjuder.

Här är några av huvud funktioner finns i FaceApp att veta hur man använder dessa roliga filter för att underhålla dig med dina vänner:

ler

Antagandet av leenden gör det möjligt just att ändra leendet i bilderna du väljer i FaceApp. Som standard kan du bara komma åt det grundläggande leendet, om du vill ha fler alternativ måste du betala för den betalda versionen av appen.

Skägg

Med FaceApp kan du också lägg till skägg och ansiktshår till dina foton låter appen dig använda upp till 10 olika skäggtyper. Tänk i alla fall på att du bara kommer att kunna komma åt alla ansiktshårtyper om du betalar för den fullständiga versionen av appen.

Ålder

Kanske är ett av FaceApps mest kända filter åldersfiltret med vilken du kan ändra utseendet på människor, vara lösningen för att se gammal eller ung ut. Lyckligtvis har det här alternativet flera möjligheter som finns i gratisversionen av applikationen.

Frisering

Du kan också ändra frisyren på dina bilder, att kunna välja mellan långt hår, lugg, kala huvuden och många fler roliga stilar . På samma sätt, kom ihåg att för att komma åt alla hårtyper måste du köpa den fullständiga versionen av applikationen.

Kombinera ansikten med FaceApp bättre än Face Swap

Ett annat mycket känt alternativ är ansiktskombination, något som blev populärt med Face Swap, men blev bättre med FaceApp. Med den här funktionen är det möjligt att kombinera två ansikten och skapa en sorts hybrid med personerna på bilderna.

Det är ett väldigt roligt läge där du kan kombinera ansikten mellan dig och dina vänner. I alla fall vet inte alla hur man använder den här funktionen, men idag ska vi lära oss hur:

 1. När du har valde det första fotot med vilket du vill smälta in. Gå till avsnittet Omvandla.

  Flera alternativ kommer att visas. Du måste klicka på
  Standard, efter det kommer systemet att be dig välja det andra fotot och sedan till att klicka Bilder.

  Hitta det andra fotot och vänta på att sammanslagningsprocessen ska slutföras.


  Efter det kommer du att ha bilden på skärmen där
  två ansikten kombineras .

Du ha alltid tvivla på vad är FaceApp och hur fungerar appen ? Tja, du kan besöka den tidigare länken där vi pratade om det, för att veta ännu mer om fördelarna med denna utmärkta applikation.

Relaterade Artiklar

Back to top button