Hur man ändrar albumomslag på Facebook

Facebook gillar att hela tiden förändra något på egen hand webbplats och smartphone-appar(webbplats och smartphone-appar) , så en dag när du ska göra något som att byta skivomslag(skivans omslag) du kommer inte ihåg hur man gör!

Jag har redan skrivit om hur man laddar upp och taggar in bilder Facebook så det här inlägget kommer att prata om hur du kan förändra skivomslag(skivomslag) . Tyvärr kan du inte ändra skivomslag(albumomslag) med applikationen för iPhone eller Android(iPhone eller Android app) .

Av någon konstig anledning kan du ställa in vilken bild som helst i albumet som din profilbild, eller ändra omslagsfoto(omslagsfoto) via appar men kan inte uppdatera skivomslag(skivomslag) ! Med tanke på att de flesta använder Facebook via mobilappar är det väldigt irriterande att man inte kan ändra det därifrån.

Ändra albumomslag

för att förändra skivomslag(skivomslag) Facebook ladda hemsidan och klicka på ditt namn högst upp.

Nu kommer du att se din egen profilbild profil och lock(profilbild och omslagsfoto) överst. Gå vidare och klicka på ” Foto(Foton)”.

facebook foto

Klicka nu på ” Album(Album) » för att ladda upp alla dina Facebook fotoalbum(Facebook-bild).

ladda ner facebook album

Vid det här laget måste du klicka fotoalbum(fotoalbum) som du vill byta till omslag(omslagsfoto) för att visa alla bilder. Nu kan du ändra skivomslag(skivans omslag) på ett av två sätt. Det första sättet är att hålla muspekaren över bilden du vill använda tills du ser pennikon(pennikon) .

redigera facebookfoto

När du klickar på pennikon(pennikon), ett alternativ skulle vara “gör ett skivomslag”(Gör albumomslag) .

göra ett skivomslag

Utöver denna metod kan du också klicka på ” Redigera(Redigera) ” finns i det övre högra hörnet av albumet. Knapp ” Märka(Tag) ” står bredvid.

byt skivomslag

Här kan du redigera bildtexter, tagga personer, ordna om foton etc. Om du för musen över ett foto här ser du en liten nedåtpil i övre högra hörnet(högra hörnet) bilder. Om du klickar på detta kommer du att se alternativet ” Gör ett skivomslag.(Gör albumomslag)

Som nämnts tidigare kan du för tillfället endast byta albumomslag via webbplatsen. Jag är säker i tiden Facebook kommer att lägga till den här funktionen i mobilappar, men av någon anledning finns de inte ännu. Om du har några frågor, kommentera gärna. Njut av!

Nödvändigtvis(Se till) kolla in mina andra inlägg på Facebook till exempel hur du döljer din status för en eller flera vänner och hur du döljer din chattstatus(chattstatus) från vissa vänner.

Facebook gillar att ändra saker hela tiden på sin webbplats och smartphone-appar, så en dag när du går för att göra något som att byta albumcoνer, kommer du inte ihåg hur du gör det!

Jag har redan skrivit om hur man laddar upp och taggar bilder i Facebook, så det här inlägget kommer att prata om hur du kan byta skivomslag. Tyvärr kan du inte ändra skivomslaget med iPhone- eller Android-appen.

Av någon udda anledning kan du ställa in vilket foto som helst i ett album som din profilbild eller ändra ditt omslagsfoto via apparna, men kan inte uppdatera albumomslaget! Med tanke på att de flesta använder Facebook via mobilapparna är det riktigt irriterande att man inte kan ändra det därifrån.

Byt albumomslag

För att byta skivomslag i Facebook, ladda upp hemsidan och klicka sedan på ditt namn högst upp.

Facebook profil

Nu kommer du att se din egen profil med profilbilden och omslagsbilden högst upp. Gå vidare och klicka på Foton flik.

facebook bilder

Klicka nu på Album för att ladda upp alla dina Facebook-fotoalbum.

ladda album på facebook

Vid det här laget måste du klicka på fotoalbumet du vill byta omslagsfoto för så att alla bilder visas. Nu kan du byta skivomslag på ett av två sätt. Det första sättet är att hålla musen över bilden du vill använda tills du ser pennikonen.

redigera foto facebook

När du klickar på pennikonen kommer ett av alternativen att vara Gör albumomslag.

göra skivomslag

Utöver denna metod kan du också klicka på Redigera knappen som finns längst upp till höger i albumet. De Märka knappen är precis bredvid den.

redigera skivomslaget

Här kan du redigera bildtexterna på bilderna, tagga personer, ändra ordningen på bilderna osv. Om du för musen över ett foto här ser du en liten nedåtpil i bildens övre högra hörn. Om du klickar på det kommer du att se Gör albumomslag alternativ.

Som tidigare nämnt kan du bara byta skivomslag via hemsidan för närvarande. Jag är säker på att Facebook så småningom kommer att lägga till den funktionen till mobilapparna, men av någon anledning finns de inte ännu. Om du har några frågor, kommentera gärna. Njut av!

Se till att kolla in mina andra inlägg på Facebook som hur du döljer din status för en eller flera vänner och hur du döljer din chattstatus för specifika vänner.

Relaterade Artiklar

Back to top button