Hur man ändrar alarmljudet på din iPhone

Väckarklockan är det sista de flesta av oss vill höra på morgonen. De typiska högljudda, brusande larmljuden hjälper inte heller. Men om du använder en iPhone för morgonlarm är det faktiskt möjligt att ändra ljudet på larmet.

Det finns flera sätt att ändra larmljudet, och du kan potentiellt använda vad du vill för att väcka dig på morgonen, från lugnande ljud till din favoritlåt. Det tar bara några få steg att göra detta och du kan ändra larmljudet som du vill.

Hur man ändrar larmljudet på iPhone(Hur man ändrar larmljudet på iPhone)

Du kan ändra iPhone-larmljuden direkt från applikationen ” Kolla på”(Klocka) där du ställer in alarmet. Det finns flera olika sätt att ändra larmet beroende på vilken typ av ljud du vill ha.

1. I ansökan ” Larm”(Väckarklocka) för iPhone gå till ” Larm(larm)” och tryck på ” Förändra(Redigera)” i det övre vänstra hörnet.

2. Välj alarmet du vill ändra ljudet för och tryck sedan på ” Ljud(Ljud)” på nästa skärm.

3. Du kan ändra larmljudet på tre sätt: in Lagra , Låtar eller Ringsignaler .

Använda Voice Store(Använder Tone Store)

Att välja alternativet ” Tonbutik ” kommer du till iTunes-sidan där du kan söka bland tonförslag och köpa ett nytt larmljud att använda. Du kan välja mellan låtar, tv- och filmdialoger, ljudeffekter och mer. Vilken ton som helst här kommer att kosta $1,29.

När du har köpt en ny ton kommer den att visas i ” Ringsignaler(Ringsignaler) » ditt alarm ljuder. Du kan välja den som larmringsignal för just det larmet.

Låtanvändning(Med en låt)

Du kan också välja en låt som laddats upp till Apple Music (på Apple Music) att använda som alarm. I kapitlet ” Låtar(Sånger) » tryck “Välj låt”(Välj en låt). Du kommer att tas till ditt musikbibliotek Äpple och du kan välja en låt från den.

Om du inte använder musik Äpple men ändå vill använda låten som ett larm, skulle det bästa alternativet vara att köpa in låtens melodi ton butik(Tone Store) som nämnts ovan.

Använder ringsignaler(Använder ringsignaler)

Alla befintliga larmringsignaler som du har köpt och/eller laddat ner listas under ” Ringsignaler(Ringsignaler)”. Det finns också många standardlarmljud du kan välja mellan. Längst ner kan du också välja ” Inte(Inga) » för att stänga av alarmljudet helt.

Hur man laddar upp din egen ringsignal(Hur man laddar upp din egen ringsignal)

Du kan också använda vilket ljud du har laddat ner till din dator och ladda ner det till din iPhone för att använda som din ringsignal. Här är hur:

1. Se till att iTunes är nedladdat till din dator.

2. Ladda ner(Ladda ner) ringsignal för iPhone online. Observera att detta måste vara en .M4r-fil (en .M4r-fil).

3. Anslut din iPhone till din dator via USB och välj alternativet ” Trust” på din iPhone.(Förtroende)

4. Välj ikonen i iTunes iPhone-enheter(iPhone-enhet) till vänster om ” media bibliotek(Bibliotek) » .

5. I det vänstra sidofältet väljer du ” toner(Toner)”.

6. Drag(Dra) ringsignal till detta avsnitt ” toner(Toner)”.

Ringsignalen kommer nu att dyka upp under Toner och du kan välja den på din iPhone att använda.

Ändra vibrationen för ett larm(Ändra larmvibrationen)

I kapitlet ” Ljud(Ljud) » Du kan också ändra hur din iPhone vibrerar när alarmet går.

1. Välj ” Vibration”(Vibration) på skärmen Ljud.”(Ljud)

2. Standard valt Synkroniserad(Synkroniserad) . Du kan ändra detta genom att välja något av alternativen under standard- .

3. Avsnitt “Beställnings(Anpassad) » Du kan skapa ditt eget vibrationsmönster. Välj ” Skapa en ny vibration(Skapa ny vibration)” och peka på skärmen i önskat vibrationsmönster. När du är klar trycker du på ” Stopp” och tryck sedan på ” (sluta)Spara(Spara) » .

4. Du kan också inaktivera vibration genom att välja ” Inte(Ingen) ” längst ner på skärmen.

Vibrationsfunktionen är ett bra val om du vill använda larmfunktionen utan att stänga av ljudet.

Använder appar för att ändra alarmljudet(Använda appar för att ändra larmljudet)

Ett annat sätt att ändra larmljudet är att använda appar från App Store . Det finns flera olika typer som du kan använda för att ändra dina larmljud.

Dessa appar kan ha olika ljud som du kan använda. Till exempel har Sleep Cycle-appen lugnande larmljud som följer med larmet.

Du kan också ladda ner appar som låter dig ladda ner ringsignaler gratis. De har vanligtvis ljudbibliotek som du kan använda som dina egna larmsignaler. Ett par sådana appar är Best Ringtones 2021: Songs och Zedge.

Ändra larmljudet för bättre väckning(Ändra ditt larmljud för bättre väckning)

Det första du hör när du vaknar kan vara en viktig faktor för hur din morgon går. Så att välja ett larmljud som du gillar och som får dig att må bättre kan vara ett bra sätt att lätta upp din morgon. Genom att följa stegen ovan kan du få det larmljud du gillar.

En väckarklocka är det sista de flesta av oss vill höra på morgonen. De typiska högljudda, skrällande larmljuden hjälper egentligen inte heller. Om du använder en iPhone för dina morgonalarm är det faktiskt möjligt att ändra ditt alarmljud.

Det finns flera sätt att ändra larmljudet, och du kan potentiellt använda allt du vill för att väcka dig på morgonen, från lugnande ljud till din favoritlåt. Det behövs bara några få steg för att göra detta, och du kan ändra ditt larmljud så mycket du vill.

Hur man ändrar larmljudet på iPhone

Du kan ändra iPhones alarmljud direkt från appen Klocka där du ställer in dina alarm. Det finns några olika sätt att ändra ditt larm beroende på vilken typ av ljud du vill ha.

1. På iPhone Alarm Clock-appen, gå till Larm avsnitt och tryck på Redigera i det övre vänstra hörnet.

2. Välj alarmet du vill ändra ljudet för och tryck sedan på ljud alternativ på nästa skärm.

3. Det finns tre sätt du kan ändra ditt larmljud under antingen Lagra, Låtareller Ringsignaler.

Använda Tone Store

Genom att välja Tonbutik alternativ kommer du att föras till en iTunes-sida där du kan söka igenom tonerna och köpa ett nytt larmljud att använda. Du kan välja mellan låtar, TV- och filmdialoger, ljudeffekter och mer. Vilken ton som helst här kommer att kosta $1,29.

Efter att ha köpt en ny ton kommer den att dyka upp i Ringsignaler del av ditt alarm ljuder. Du kan välja den som din larmton för det specifika larmet.

Använda en sång

Du kan också välja en låt som du har laddat ner på Apple Music att använda som alarm. Under Låtar avsnitt, tryck på Välj en låt. Du kommer till ditt Apple-musikbibliotek och kan välja en låt därifrån.

Om du inte använder Apple-musik men ändå vill använda en låt som ditt larm, skulle ett bättre alternativ vara att köpa en låts ton från Tone Store som nämnts ovan.

Använda ringsignaler

Alla befintliga larmsignaler som du har köpt och/eller laddat ner listas under avsnittet Ringsignaler. Det finns också många standardlarmljud tillgängliga som du kan välja mellan. Längst ner kan du också välja Ingen för att stänga av alarmljudet helt.

Hur man laddar upp din egen ringsignal

Du kan också använda vilket ljud du har laddat ner till din dator och ladda upp det till din iPhone för att använda som ringsignal. Här är hur:

1. Se till att du har laddat ner iTunes på din dator.

2. Ladda ner en iPhone-ringsignal online. Observera att detta måste vara en .M4r-fil.

3. Anslut din iPhone till din dator via USB och välj Förtroende alternativet på din iPhone.

4. I iTunes väljer du iPhone-enhet ikonen till vänster om Bibliotek.

5. I det vänstra sidofältet, välj toner alternativ.

6. Dra och släpp ringsignalen till denna toner sektion.

Ringsignalen kommer nu att dyka upp under Toner, och du kan välja den på din iPhone för att använda den.

Ändra larmvibrationen

Under alternativet Ljud kan du också ändra vibrationsmönstret på din iPhone när larmet går.

1.Välj vibration från Ljud skärm.

2. Standardvalet är Synkroniserad. Du kan ändra detta genom att välja något av alternativen under standard-.

3.Under Beställnings, kan du skapa ditt eget vibrationsmönster. Välj Skapa ny vibration och tryck på din skärm i mönstret du vill ha vibrationen i. Knacka sluta när du är klar och tryck sedan på Spara.

4. Du kan också välja att inte ha någon vibration genom att välja Ingen längst ner på skärmen.

Vibrationsfunktionen är ett bra val om du vill använda larmfunktionen utan att ett ljud hörs.

Använda appar för att ändra larmljudet

Ett annat sätt att ändra ditt larmljud är genom att använda appar på App Store. Det finns några olika typer du kan använda för att ändra larmljud.

Dessa appar kan ha olika ljud som du kan använda. Till exempel har appen Sleep Cycle lugnande larmljud som följer med dess larm.

Du kan också ladda ner appar som låter dig ladda ner ringsignaler gratis. Dessa har vanligtvis bibliotek med ljud som du kan använda som dina egna larmsignaler. Ett par av dessa appar är Best Ringtones 2021: Songs och Zedge.

Ändra ditt larmljud för en bättre väckning

Det första du hör när du vaknar kan vara en viktig faktor för hur resten av din morgon går. Så att välja ett larmljud du gillar och skulle må bättre av att vakna upp till kan vara ett bra sätt att göra dina morgnar enklare. Genom att följa stegen ovan kommer du att kunna få ett larmljud som du kan njuta av.