Hur man aktiverar tvåfaktorsautentisering för Reddit-konto

Reddit , hemsidan för Internet, är en av de bästa webbplatserna för att hitta svar på dina frågor, senaste nyheter och mer. Om du är ny på Reddit och vill skydda ditt konto, här är ett litet men praktiskt tips du kan använda. tvåfaktor(Tvåfaktors) autentisering låter dig lägga till ett extra lager av säkerhet till ett befintligt användarkonto. Oavsett om det är ett konto Facebook , Twitter eller Reddit måste du aktivera tvåstegsverifiering för att vara säker.

Du kan aktivera tvåfaktorsautentisering för din(aktivera tvåfaktorsautentisering för din Reddit) för Reddit-kontot. Innan du börjar bör du veta att du måste ha en autentiseringsapp installerad på din mobiltelefon. Det finns inga begränsningar för användningen av appen, men den måste kunna skanna en QR-kod. Om du inte känner till en sådan applikation rekommenderas det att installera Google Authenticator eller Microsoft Authenticator. Båda apparna är tillgängliga för Android och iOS, så du kommer inte ha några problem även om du byter mobiltelefon.

Läsa(Läs) : Reddit tips och tricks(Reddit tips och tricks) .

Hur man slår på den tvåfaktor(Tvåfaktors) autentisering för Reddit

För att aktivera tvåfaktorsautentisering för Reddit gör följande:

 1. Öppna webbplats Reddit och logga in på ditt konto.
 2. Gå till användarinställningar.
 3. Klicka på fliken “Sekretess och säkerhet”.
 4. Växla på knappen Använd(Växla Använd) tvåfaktorsautentisering.
 5. Ange ditt kontolösenord för att verifiera.
 6. Skanna QR-koden med en autentiseringsapp.
 7. Ange en 6-siffrig kod.
 8. Tryck på knappen FINISH SETUP.

Öppna den officiella webbplatsen Reddit och logga in på ditt konto med giltiga uppgifter. Klicka sedan på din profilbild/användarnamn och välj ” Användarinställningar(Användarinställningar)” från listan.

Som standard bör du vara på ” Konto “. (Konto) Du måste gå till fliken ” Sekretess och säkerhet”. (Sekretess och säkerhet) Efter det, hitta texten ” Använd tvåfaktorsautentisering(Använd tvåfaktorsautentisering )” och aktivera motsvarande knapp.

Nu måste du ange ditt kontolösenord för att kunna Reddit bekräftat om du gör alla ändringar eller någon annan. Efter att ha tryckt på knappen BEKRÄFTELSEN(BEKRÄFTA) kommer du att bli ombedd att skanna en QR-kod. Du måste öppna appen för lösenordsautentisering på din mobiltelefon och skanna QR-koden som det står. Efter det ska du se en 6-siffrig kod på din mobiltelefon, som du måste ange på sajten Reddit .

Gör det och tryck på knappen KOMPLETT INSTÄLLNING(KOMPLETT INSTÄLLNING) .

Det allra sista steget tar dig till mållinjen. Det betyder att du framgångsrikt har aktiverat tvåfaktorsautentisering för ditt konto. reddit.

Jag hoppas att du tycker att det här tipset är användbart.

Relaterade läsningar:(Relaterad läsning:)

Reddit, förstasidan på internet, är en av de bästa webbplatserna för att hitta svar på din fråga, de senaste nyheterna och mer. Om du är ny på Reddit och vill säkra ditt konto, här är ett litet men bekvämt tips som du kan använda. Tvåfaktorsautentisering låter dig lägga ett extra lager av säkerhet på ditt befintliga användarkonto. Oavsett om det är ett Facebook-, Twitter- eller Reddit-konto bör du aktivera tvåstegsverifiering för att vara på den säkra sidan.

Du kan aktivera tvåfaktorsautentisering för din Reddit konto. Innan du sätter igång bör du veta att du måste ha en autentiseringsapp på din mobil. Det finns ingen begränsning för att använda appen, men den ska kunna skanna en QR-kod. Om du inte känner till en sådan app rekommenderar vi att du installerar Google Authenticator eller Microsoft Authenticator. Båda apparna finns för Android och iOS så att du inte står inför några problem även om du byter mobil.

läsa: Reddit tips och tricks.

Hur man aktiverar tvåfaktorsautentisering för Reddit

För att aktivera tvåfaktorsautentisering för Reddit, följ dessa steg-

 1. Öppna Reddit-webbplatsen och logga in på ditt konto.
 2. Gå till Användarinställningar.
 3. Växla till fliken Sekretess och säkerhet.
 4. Växla Använd tvåfaktorsautentiseringsknapp.
 5. Ange ditt kontolösenord för att verifiera.
 6. Skanna QR-kod med en autentiseringsapp.
 7. Ange den 6-siffriga koden.
 8. Klicka på knappen COMPLETE SETUP.

Öppna Reddits officiella webbplats och logga in på ditt användarkonto med giltiga referenser. Efter det klickar du på din profilbild/användarnamn och väljer Användarinställningar från listan.

Hur man aktiverar tvåfaktorsautentisering för Reddit

Som standard bör du landa på fliken. Du måste byta till Sekretess och säkerhet flik. Efter det, ta reda på Använd tvåfaktorsautentisering text och växla till motsvarande knapp.

Nu måste du ange ditt kontolösenord så att Reddit bekräftar om det är du som gör alla ändringar eller någon annan. Efter att ha klickat på BEKRÄFTA-knappen kommer den att be dig att skanna en QR-kod. Du måste öppna lösenordsautentiseringsappen på din mobil och skanna QR-koden som det står. Efter att ha gjort det bör du se en 6-siffrig kod på din mobil, som du måste ange på Reddit-webbplatsen.

Gör det och klicka på knappen KOMPLETT INSTÄLLNING.

Det allra sista steget leder dig till mållinjen. Det betyder att du framgångsrikt har aktiverat tvåfaktorsautentisering för ditt Reddit-konto.

Jag hoppas att du tycker att det här tipset är användbart.

relaterat lyder:

Relaterade Artiklar

Back to top button