Hur man aktiverar telegramutvecklaralternativ och vilka serveras de

Telegram fortsätter att vara en av de bästa meddelandeappar som sedan 2013 har gett oss något att prata om tack vare dess egenskaper och funktioner. Så pass att det idag finns otaliga knep som hjälper dig att förbättra upplevelsen på plattformen.

Dessutom tillåter dess ständiga uppdateringar att erbjuda användarna nya funktioner och förbättringar, särskilt i fästa inlägg, spellistor och mer. Dessa förändringar har gjort Telegram till en hård konkurrens för WhatsApp.

Hur man aktiverar Telegram-utvecklaralternativ och vad de är till för

Och om det inte räckte, om du vill lägg till ett extra lager av anpassning till ditt kontoberättar vi att det är möjligt att omedelbart komma åt utvecklaralternativ och har därmed avancerade funktioner som kan hjälpa dig att använda applikationen på bästa sätt. Om du vill veta hur man aktiverar telegramutvecklaralternativ och vad de är till förlämna inte skärmen.

Steg för att aktivera utvecklarläge i Telegram

de telegram utvecklarläge, också känd som hemliga telegraminställningarär inget annat än en funktion som liknar den som för närvarande besitter android operativsystem. Och även om de är dolda kommer vi här att visa dig i enkla steg hur du aktiverar alternativen i några enkla steg.

 • Gå in i appen Telegram från din mobila enhet.
 • tryck på tre horisontella ränder längst upp till vänster på skärmen.

Det här är de första stegen som tar dig till utvecklarläget för Telegram

 • Öppna alternativet “Inställningar” identifieras av en kugghjulsikon.
 • Svep nedåt på skärmen.

Gå till alternativet “Inställningar” och tryck på Telegram-versionen

 • Håll intryckt i några sekunder där Telegram-versionen indikerar och släpp. Du kommer att se ett meddelande med en rycka på axlarna ¯ (?) /¯.
 • Ge en lång knapp igen så kommer du snabbt åt en ny meny.

Ett meddelande kommer att visas med en axelryckning som öppnar specialmenyn med de dolda alternativen i Telegram

Genom att följa stegen till punkt och pricka kommer du att kunna aktivera alternativ för telegramutvecklare. Det enda du bör tänka på är att om du slutar använda det – särskilt för att du lämnade ansökan -, de kommer att döljas igen och du kommer att behöva återaktivera.

Vilka alternativ lägger utvecklarläget till?

de felsökningsläge ger användaren möjlighet att lösa några problem och fel ang hantering och användning av appen. De Utvecklaralternativ för telegramläge är följande :

Telegram har ett “felsökningsläge” och det här är fördelarna med att använda det

 • Importera kontakter: det här alternativet aktiverar kontaktsynkronisering och skickar din vänlista direkt till molnlagring.
 • Ladda om kontakter: gör det möjligt att ladda om systemet så att kontakterna uppdateras i molnet.
 • Återställ importerade kontakter: Om appen har ett fel eller misslyckas med att synkronisera kontakter kan det här alternativet hjälpa dig.
 • Återställ chattar: alternativet löser problemen med synkronisering av chattarna i synnerhet Telegram.
 • Aktivera inspelningar: låter dig skicka poster i .txt-format (textfil) till valfritt program.
 • Inaktivera intern kamera: med den här funktionen slutar du använda Telegram-kameran och din dators standardkamera aktiveras omedelbart, speciellt när du skickar en fil.
 • Rensa cacheminne för skickat media: det här alternativet tar bort cacheminnet för foton och videor som skickas i alla chattar, vilket uppfyller funktionen att minska cachen.
 • Samtalsinställningar: används för att ta vissa internetprotokoll. Fönstret rekommenderar att du använder det här alternativet så länge du har förkunskaper. I detta fall visas två alternativ: tvinga TCP-anslutningen eller ConnectionService i telegramsamtal.
 • Läs alla trådar: Om du har många olästa gruppmeddelanden, kanaler eller chattmeddelanden med vänner hjälper den här funktionen dig att markera alla meddelanden som lästa.
 • Pausa inte musik under inspelning: Om du lyssnar på musik i din mobil och vill skicka en röstanteckning till någon låter det här alternativet dig fortsätta lyssna på musiken medan du spelar in.

Vi hoppas att du har kunnat få ut det mesta av det. Telegram-utvecklaralternativ och glöm inte att du också kan kolla in de 147 bästa Telegram-kanalerna för att gå med.

Relaterade Artiklar

Back to top button