Hur man aktiverar självförstörande meddelanden på Telegram: alla tillgängliga lägen

Version 7.5 av Telegram gav självförstörande meddelanden till alla chattar och inte bara hemligheter. Så, alla konversationer kan vara flyktiga eller åtminstone med ett utgångsdatum.

Hur man aktiverar självförstörande meddelanden på Telegram i hemliga chattar, vanliga chattar och kanaler.

Hemliga chattar: Det första stället Telegram tillät användare att lägga till ett utgångsdatum för meddelanden var i hemliga chattar. Dessa chattar är krypterade från början till slut, kan inte vidarebefordras och kommer med några ytterligare begränsningar, som att det inte är lätt att ta skärmdumpar.

En annan speciell egenskap hos hemliga chattar är att meddelanden kan konfigureras i så att de förstör sig själv efter en tid. Processen är ganska enkel, eftersom allt du behöver göra är att gå in i chatten, klicka på menyknappen och välja.

Självförstörelse i hemliga chattar är närmast korta meddelanden, med många tidsramar att välja mellan. Utbudet kan gå från 1 sekund till 1 minut, 1 timme, 1 dag eller 1 vecka, med flera mellansteg. Det här är processen för att använda självförstörande chattar i en hemlig chatt:

  • Gå in i konversationen i chatten
  • Tryck på menyknappen och gå till
  • Välj tidsintervall och tryck

Normal och gruppchattar: Message self-destruct är nu tillgängligt i alla konversationer, även om sättet att aktivera det är något annorlunda om vi inte är i en hemlig chatt. I en vanlig chatt eller i en grupp som du är administratör för kan du aktivera den från menyn Tom chatt.

Längst ner i fönstret som visas ser du avsnittet Radera meddelanden automatiskt i den här chatten , med endast tre tillgängliga alternativ: Nej, 24 timmar eller 7 dagar. Intervallet är kort, men inte för kort. Detta är processen för att aktivera självförstörande meddelanden i Telegram-chattar och grupper:

  • Gå in i Telegram-konversationen
  • Välj från menyn
  • Välj mellan 24 timmar eller 7 dagar och tryck

Kanaler: Om du är administratören för en kanal där du vill aktivera självradering av meddelanden är processen lite annorlunda igen. Systemet fungerar som automatisk radering av meddelanden i chattar, även om alternativet nås som i hemliga chattar.

Det vill säga, du måste gå in i kanalen och välja i menyn Konfigurera självborttagning. Du kan då välja mellan ett intervall på 24 timmar eller 7 dagar. Efter denna tid kommer nya meddelanden som skickas till kanalprenumeranter att raderas. Detta är processen:

  • Gå in i Telegram-kanalen
  • Välj från menyn
  • Välj 24 timmar eller 7 dagar och tryck

Relaterade Artiklar

Back to top button