Hur man aktiverar och tar emot WhatsApp-aviseringar på mitt Xiaomi Mi Band

Om du har köpt de senaste Xiaomi Mi Band-armbanden som släppts på marknaden kommer du säkert att undra vad nya funktioner och funktioner har läggs till funktionerna i detta mycket användbara tillbehör.

Xiaomi Mi Band-armband låter dig ha många nya funktioner, en av dem är ett alternativ som låter dig läs meddelandena och se aviseringarna som du får från “WhatsApp”-plattformen, vilket gör att du alltid kan vara uppkopplad och omedelbart uppdaterad med allt.

Denna funktion kan aktiveras och konfigureras på ett enkelt och snabbt sätt, du behöver bara din mobil och en applikation som heter “MyFit”.

L’ Mi Fit-appen kan erhållas och laddas ner från Google Store eller “Google Play” .

Hur aktiverar man funktionen som låter dig ta emot WhatsApp-aviseringar på ditt Xiaomi Band-armband?

När du har laddat ner Mi fit-applikationen på din mobil måste du följa följande steg för att aktivera funktionen som gör att du få whatsapp-aviseringar på ditt Xiaomi-band:

Det första du behöver göra är att öppna Mi Fit-appen, om det är första gången du använder den här appen eller om du inte är registrerad måste du skapa ett konto. Om du har ett konto eller redan har slutfört registreringsprocessen kommer sidan att göra det kommer att visa en huvudmeny där du kan trycka på “armband”-knappen för att att synkronisera ditt armband med din mobil.

När dina enheter har synkroniserats måste du klicka på profilknapp ikonen, denna kan finnas längst ner på skärmen, i det högra hörnet.

“Profil”-knappen visar dig en meny och du måste välja knappen som har namnet på Xiaomi Mi Band armband som du har synkroniserat måste du klicka på den.

När du klickar på den kommer olika alternativ att dyka upp och du måste välja alternativet “Application Alerts”, den här knappen öppnar en skärm med två alternativ, du måste aktivera fliken “App Alerts” och tryck på knappen “Jag förstår”. finns i det nedre hörnet av skärmen.

Då måste du trycka på Knappen “Hantera appar”. det är längst ned i mitten av skärmen. När du trycker på den kommer flera ikoner att visas och du måste välja WhatsApp-ikonen som visas där.

Du kommer nu att se ikonen av plattform WhatsApp på skärmen “App Alerts”.

Redo! Om du har följt stegen och utfört dem korrekt kommer du nu att kunna göra det visa meddelanden som du får från WhatsApp-meddelandeplattformen på ditt Xiaomi Mi Band-armband.

Det är otroligt att tekniska nyheter tillåter oss att vara i kommunikation hela tiden. Xiaomi Mi Band-armbandet visar oss inte bara meddelanden från WhatsApp-meddelandeplattformen, utan det är också en söt accessoar WHO räknar dina steg, sträckan du har tillryggalagt mäter dina kalorier och registrerar din puls.

Dessutom visar Xiaomi Band-armbandet oss meddelanden om andra meddelandeplattformar såsom än Facebook, Messenger och Amazon.

Gamla modeller av Xiaomi Mi Band-armband

Det är viktigt att veta att endast Xiaomi Mi Band 3 och 4 armbandsmodeller låter dig se meddelandet om att vi ta emot på jag’ skärm av armbandet meddelar de tidigare modellerna av Xiaomi Mi Band-armband ankomsten av meddelanden genom vibrationer.

Mi Fit-appen och äldre modeller av Xiaomi Mi Band-armband

Mi Fit-appen låter dig ändra och konfigurera mängden vibrationer som du vill känna när du får meddelanden från de sociala nätverk du väljer.

Denna app kommer också att visa dig dagliga rekord som ditt Xiaomi Mi Band kan ha samlat in

På vissa mobila Xiaomi-enheter måste du ange inställningarna och hitta Knappen “Säkerhet och integritet”. för att konfigurera alternativet “Åtkomstmeddelanden” och aktivera Mi Fit-applikationen så att denna applikation fungerar korrekt och kan göra ändringarna utan motgångar eller fel.

Dessutom kan appen aktivera Mi Fit i mobilinställningarna redigera enkelt aviseringar från applikationer som YouTube, WhatsApp, fecebook, Gmail eller vad du vill, vilket uppenbarligen finns i listan över applikationer som är kompatibla med vibrationsfunktionen i Xiaomi Bracelet Mi Band.

Relaterade Artiklar

Back to top button