Hur man aktiverar någon annans Instagram-aviseringar på min iPhone eller Android

Genom följande guide kommer vi att lära dig hur aktivera någon annans instagramaviseringar på min iPhone eller Android. Ovanstående låter dig konfigurera Instagram-kontot som du vill och får den information som intresserar dig mest.

Faktum är att Instagram utökar användarens möjligheter ännu mer, så att du kan konfigurera alternativen relaterade till aviseringar en efter en och det är till och med möjligt sluta följa alla användare på Instagram . Om du vill veta mer om plattformsaviseringar, läs bara följande information.

Så vi kan aktivera någon annans Instagram-aviseringar på min iPhone eller Android

Om du vill ställa in Instagram-aviseringar som du vill, så att du får aviseringar när andra användare gör ett inlägg, läs bara följande steg.

  • För att konfigurera Instagram-aviseringar efter dina önskemål, gå till ditt konto. Väl där klickar du på knappen som leder till din profil.
  • Längst upp till höger på skärmen ser du tre horisontella linjer, klicka på dem för att komma åt inställningarna. Klicka på alternativet “Inställningar” och gå sedan till avsnittet “Aviseringar”. .
  • Här kommer du att ha ett stort antal olika alternativ, faktiskt låter Instagram dig konfigurera meddelanden om publikationer, dina följare, meddelanden du får, videor eller IGTV och till och med annonser.
  • Du kan gå in i varje kategori och konfigurera allt efter eget tycke, i sin tur har du möjlighet att inaktivera alla aviseringar. För att göra detta, klicka på alternativet “Pausa allt” . I alla fall, om du använder det här sista alternativet, kom ihåg att du bara kan aktivera det under en viss tidsperiod.

Inställningar för andras aviseringar på Instagram är mycket användbara. Hur som helst kan hela processen vara något komplex, så man kan också ta hänsyn till möjligheten till lägg till personer i listan över bästa vänner på instagram .

Aktivera aviseringar för en specifik användare

Instagrams anpassningsmöjligheter är mycket omfattande, faktiskt kan du konfigurera applikationen på din mobil som du vill. I sin tur kan du bestämma om du vill få aviseringar från personerna du följer eller inte.

Om du vill se alla inlägg en person gör Instagram låter dig komma åt den här funktionen mycket enkelt. Processen är mycket enkel, följ bara dessa steg.

  • Det första du behöver göra är att komma åt ditt Instagram-konto, när du väl är där, hitta användaren vars inlägg du vill se.
  • När du är i hans profil, upptäcka den lilla klockan som är ovanför och till höger. Det är genom denna funktion som du kan inaktivera Instagram-aviseringar för denna användare. Tryck på nämnda klocka .
  • Längst ner på skärmen finns aviseringarna du kan aktivera: inlägg, berättelser, IGTV, livevideor. Bara konfigurera det efter din smak, faktiskt, du kan aktivera dem alla om du vill få alla aviseringar.

Genom att utföra de föregående stegen kan du aktivera/avaktivera alla aviseringar användare du är mest intresserad av. På så sätt kommer du inte att missa något av innehållet de delar på detta sociala nätverk.

Å andra sidan, om anledningen till att du vill ställa in aviseringar är att inte få information från ett irriterande konto, kom ihåg att du alltid har möjlighet att rapportera ett instagramkonto för mobbning eller trakasserande meddelanden. Faktum är att vi uppmanar dig att göra det i händelse av att vi faktiskt pratar om en fientlig användare .

I sin tur, om du av någon anledning vill ta bort ditt konto från plattformen, kom ihåg att gör en kopia först av säkerhetskopiering foton från ditt Instagram-konto. Detta är också användbart om du vill bara spara din information .

Relaterade Artiklar

Back to top button