Hur man aktiverar meddelandeljus eller blixt på Huawei Android-mobiltelefoner

Idag kan vi räkna med ett stort antal funktioner och anpassningar inom våra mobiltelefoner. Dessa anpassningar hjälper många människor runt om i världen att hantera och konfigurera sin telefon på ett sätt så att de enkelt kan använda den i sitt dagliga liv.

Vi kan konfigurera storleken på brev , tapeten färg, ljusstyrka och intensitet, även språket på japanska bland andra. Våra mobiler har blivit grundläggande element för att koppla oss till resten av världen. Med meddelanden och samtal kan vi vara var som helst i världen och allt med en knapptryckning.

Som sagt, de rörelser och interaktioner vi gör på webben gör att samma enhet utsätts för olika aviseringar som vi har aktiverat på mobilen som varnar oss och varnar oss för olika meddelanden, samtal eller påminnelser om att vi kanske väntar i vår mobiltelefon.

Det största problemet med dessa meddelanden är dock att de vanligtvis inte är det på olika enheter konfigurerad på ett normalt eller specifikt sätt, beroende på vilket meddelande vi får.

Det vanliga är att nyare mobiltelefoner har en liten glödlampa inuti mobiltelefonen som ändrar färg eller intensitet beroende på aviseringen eller varningen som vår mobiltelefon kastar mot oss.

Det som eftersträvas med denna notifiering är att få användaren att förstå att det finns något på hans mobiltelefon som han behöver eller behöver se direkt eller omedelbart.

I den här artikeln, vi lära dig hur du konfigurerar denna LED-avisering i väldigt få enkla steg, med vilken du också kan konfigurera den och inte missa något som händer inuti din enhet.

Hur aktiverar jag LED-belysningen på din Huawei P20?

För att börja behöver du bara gå in i inställningsmenyn som du hittar på din telefon Huawei P20 . Du kan lätt känna igen det här alternativet eftersom det har en grå nötsymbol och som kommer att finnas i din verktygsmeny på din mobiltelefon.

När du har öppnat dessa inställningar bör du börja gå till alternativet “Appar och aviseringar”. När de hittar dig inuti nämnda panel med olika alternativ, måste du dra det sista alternativet av densamma och välja fliken » Aviseringar och statusfält “. Klicka här.

Inuti kommer du att se olika alternativ, bland vilka du bara hittar det som heter “LED-ljusmeddelande”. Där hittar du alternativ “Gör det möjligt”. Allt du behöver göra är att trycka på den så börjar den fungera bra på din mobiltelefon.

Aktivera LED-lampan på din Huawei P30

Tvärtemot vad många felaktigt tror, ​​telefonen Huawei P30 kommer inte med det inbyggda LED-ljusverktyget, så användaren kan använda det fritt.

Däremot kan du använda olika mobilapplikationer, med vilka du kan aktivera blixten när någon typ av samtal eller SMS brist är kl interiör . Om du vill veta lite mer, fortsätt att läsa den här artikeln:

  • För att börja måste du ladda ner Flash Alert-app, samtal och SMS
  • Efter det måste du ange applikationen du just laddade ner för att se serien av alternativ och konfigurationer den kan utföra.
  • Väl inne kommer du att se att du kommer att visas en liten knapp, som du måste trycka på så att den stannar med ordet PÅ. Detta ord kommer att indikera att blixt av din kamera kommer att konfigureras omedelbart med aviseringar från ditt system.
  • När aviseringar är aktiverade öppnas en skärm omedelbart framför dig där du kan se en grön ikon som har två korsverktyg.
  • Tryck på den och det hjälper dig att se vilka appar som kommer att hanteras av blixtljusmeddelandet.

Där har du, allt kommer att vara klart så att du aldrig missar en underrättelse eller samtal väntar på din mobiltelefon.

Relaterade Artiklar

Back to top button