Hur man aktiverar kameraåtkomst på Instagram för iPhone

Som nämnts tidigare, utvecklingen och acceptansen av instagram sociala nätverk är riktigt imponerande. Fler och fler användare lämnar andra nätverk åt sidan för att gå med pga han är bland de bästa .

Kanske beror det på den öppenhet den har haft på sistone och tillåter vissa funktioner som inte var möjliga tidigare, som t.ex. lägg till musik till dina instagramberättelser från iphone . Av denna anledning vill vi presentera dig för följande artikel som kommer att lära dig hur man aktiverar kameraåtkomst på instagram för iphone.

Tallriken form Instagram är mycket väl accepterad av många användare på grund av det attraktiva gränssnittet. Och för att göra denna typ av publicering måste vi aktivera kameran på vår enhet iPhone . Men troligtvis kommer många att ha stött på problemet med att inte kunna göra detta.

Så att du inte längre lider av detta lilla besvär, har vi gett dig en handledning som förklarar dig steg för steg hur man aktiverar kameraåtkomst på instagram för iphone . För att göra detta behöver du bara göra en liten konfiguration av dina mobiltelefoninställningar och det här fodralet kommer att förbli som ett dåligt minne, sedan kommer vi att berätta för dig vad du behöver göra.

Hur man aktiverar kameraåtkomst på Instagram för iPhone

Så att du kan aktivera kameraåtkomst på instagram för iphone måste du göra följande, först du gå till Instagram-applikationen och du måste starta sessionen . Du måste då välja kamera för att kunna publicera din berättelse. Det är då du kommer att få följande Dela på Instagram-meddelande.

Och du kommer att ha två alternativ som du måste välja, det första alternativet är Tillåt kameraåtkomst och Tillåt mikrofonåtkomst. Om du väljer Tillåt kameraåtkomst kommer du till ditt iPhone-inställningsfönster. Här måste du välja skjutreglaget som finns på sidan av kameran och dra den till höger för att Gör det möjligt .

Du måste också dra skjutreglaget bredvid mikrofonen så att du kan slå på den också. I de möjliga fallen där du inte får meddelandet Tillåt åtkomst till kameran bör du följa instruktionerna nedan. Sedan din iphone, du går till inställningarna, väljer sedan Instagram och slutligen kameran, sedan mikrofon .

Om du redan har gjort dessa justeringar och av någon anledning får ett felmeddelande, föreslår vi att du utför följande steg. Du kommer först att gå till dina iPhone-inställningar sedan går du till alternativet Allmänt. När du redan är inne i det här alternativet kommer du att gå till den sista delen av skärmen och du hittar alternativet Återställ inställningar.

Ändringar av din iPhone-inställningar för att komma åt kameran

Ett tryck tar dig till en ny skärm där du hittar många olika alternativ, men du hittar och väljer Återställ plats och sekretess . Ett popup-fönster visas omedelbart med följande information. De ursprungliga inställningarna för plats och sekretess tillsammans med alternativ för återställning och ångra kommer att återställas.

I det här fallet kommer du att välja alternativet Återställ inställningar och nu måste du gå tillbaka till Instagram-plattformen och starta sessionen . Och nu måste du aktivera kameran så att du kan lägga till ett foto i ditt meddelande. På samma sätt kommer den att be dig utföra operationen som vi har förklarat för dig tidigare och du måste aktivera kamera och mikrofon .

Den här gången kommer du att inse att genom att göra denna aktivering kommer din kamera att fungera bra och du kan ladda ner bilderna från din iPhone utan problem. Ännu bättre, du kan ladda upp mer än ett foto till dina Instagram-berättelser . Kom ihåg att du också måste aktivera mikrofonen, annars kommer du inte kunna använda kameran. Och på detta sätt har vi visat och lärt dig hur man aktiverar kameraåtkomst på instagram för iphone.

Relaterade Artiklar

Back to top button