Hur man aktiverar hemknappen i Google Chrome

Google Chrome är standardwebbläsaren för de flesta användare eftersom den ger den bästa surfupplevelsen med en smidig användarupplevelse. Tidigare webbläsare Krom erbjöd en knapp Hem”(Hem) i webbläsarens adressfält. Den här knappen ” Hem”(Hem) låter användare gå till startskärmen eller deras föredragna webbplats med ett enda klick. Dessutom kan du också anpassa ” Hem(Hem)” genom att lägga till en specifik webbplats. Så när du klickar på ” Hem(Hem)”, kan du återgå till önskad webbplats. Knappfunktion Hem(Hem) ” kan vara användbart om du använder en specifik webbplats och inte vill ange webbadressen varje gång du vill gå till den.

i alla fall Google tog bort knappen Hem”(Hem) från adressfältet. Men knappfunktionen Hem(Hem)” är inte förlorad, och du kan manuellt återställa den till Chromes adressfält. Till din hjälp har vi en liten guide om hur du aktiverar hemknappen i google chrome kan du följa.(hur du aktiverar hemknappen i Google Chrome som du kan följa.)

Hur man visar eller döljer hemknappen i Google Chrome(Hur man visar eller döljer hemknappen i Google Chrome)

Om du inte vet hur man lägger till en knapp ” Hem” in (Hem)Krom listar vi stegen du kan följa för att visa eller dölja ” Hem” i webbläsaren (Hem)Krom . Proceduren är nästan densamma för Android , iOS eller stationär version.

1. Öppna Chrome webbläsare.(Chrome webbläsare.)

2. Klicka på tre vertikala prickar(tre vertikala punkter) i det övre högra hörnet av skärmen. När det gäller enheter iOS du hittar tre prickar längst ner på skärmen.

3. Klicka nu på inställningar(inställningar) . Alternativt kan du också skriva chrome://inställningar i adressfältet i webbläsaren Chrome för att gå direkt till inställningar(Inställningar) .

Klicka på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet av skärmen och klicka på

4. Klicka på fliken Utseende(Utseendefliken) på panelen till vänster.

5. I avsnittet Utseende slår du på alternativknappen bredvid ” Visa Hem knappen(Visa Hem knappen)”.

Under Utseende slår du på reglaget bredvid hemknappen.

6. Nu kan du enkelt tryck på “Hem”-knappen,(välj hemknappen) för att återgå till ny flik(ny flik) eller ange din egen webbadress.

7. För att återgå till en specifik webbadress, du måste ange en webbadress i fältet “Ange en anpassad webbadress”.(du måste ange webbadressen i rutan som säger ange anpassad webbadress.)

Det är allt; Google kommer att visa en liten knappikon ” Hem » till vänster om adressfältet. (Hem) När du klickar hemknapp(klicka på Hem-knappen) “, kommer du att omdirigeras till din startsida eller till den anpassade webbplats som du har konfigurerat.

Men om du vill inaktivera eller ta bort ” Hem”(Hem) från din webbläsare kan du gå tillbaka till Chrome-inställningar(Chrome-inställningar) genom att följa samma steg från steg 1 till steg 4. Slutligen kan du stäng av strömbrytaren bredvid(stäng av växeln nästa) med ” Visa knapp(Visa hemknapp) “Hem” låter dig ta bort ikonen för knappen ” Hem(Hem)” från webbläsaren.

Läs också: (Läs även:) Så här flyttar du Chrome-adressfältet till botten av skärmen

Vanliga frågor (FAQ)(Vanliga frågor (FAQ))

Q1. Hur aktiverar man hemknappen i Chrome?(Fråga 1. Hur aktiverar jag hemknappen i Chrome?)

Standard Google tar bort knappen Hem” från webbläsaren (Hem)Krom . För att aktivera knappen Hem(Hem)”, öppna webbläsaren Krom och klicka på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet av skärmen för att gå till inställningar. I inställningarna, gå till ” Utseende(Utseende)” till vänster och slå på reglaget bredvid “Visa knapp” Hem.”(Hem)

Q2. Vad är hemknappen i Google Chrome?(Fråga 2. Vad är hemknappen på Google Chrome?)

Knapp ” Hem”(Hem) är den lilla “Hem”-ikonen i adressfältet i din webbläsare. Knapp ” Hem”(Hem) låter dig navigera på din hemskärm eller anpassade webbplats när du klickar på den. Du kan enkelt aktivera ” Hem” in (Hem)Google Chrome för att gå till startskärmen eller webbplatsen med ett klick.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det aktivera hemknappen i google chrome(aktivera hemknappen i Google Chrome) . Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Google Chrome är standardwebbläsaren för de flesta användare eftersom den ger den bästa webbupplevelsen med ett smidigt användargränssnitt. Tidigare erbjöd webbläsaren Chrome en hemknapp i webbläsarens adressfält. Denna hemknapp låter användare navigera till startskärmen eller önskad webbplats med ett klick. Dessutom kan du också anpassa hemknappen genom att lägga till en specifik webbplats. Så när du klickar på Hem-knappen kan du gå tillbaka till din föredragna webbplats. Funktionen Hemknapp kan vara praktisk om du använder en specifik webbplats och du inte vill skriva in webbadressen varje gång du vill navigera till webbplatsen.

Google har dock tagit bort hemknappen från adressfältet. Men funktionen Hemknapp går inte förlorad, och du kan manuellt ta tillbaka den till adressfältet i Chrome. För att hjälpa dig har vi en liten guide på

Hur man aktiverar hemknappen i Google Chrome

Hur man visar eller döljer hemknappen i Google Chrome

Om du inte vet hur man lägger till en hemknapp i Chrome listar vi de steg du kan följa för att visa eller dölja hemknappen från din Chrome-webbläsare. Proceduren är i stort sett densamma för Android, IOS eller desktopversionen.

1. Öppna din Chrome webbläsare.

2. Klicka på tre vertikala prickar från skärmens övre högra hörn. När det gäller IOS-enheter hittar du de tre prickarna längst ner på skärmen.

3. Klicka nu på inställningar. alternativt kan du också skriva chrome://inställningar i adressfältet i din Chrome-webbläsare för att direkt navigera till inställningarna.

Klicka på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet av skärmen och klicka på Inställning

4. Klicka på Fliken Utseende från panelen till vänster.

5. Under utseende slår du på reglaget bredvid Visa Hem knappen alternativ.

Under utseende slår du på reglaget bredvid alternativen visa hemknappen

6. Nu kan du enkelt välj Hem-knappen att återvända till en ny flikeller så kan du ange den anpassade webbadressen.

7. För att återgå till en specifik webbadress,

Det är allt; Google kommer att visa en liten hemknappikon till vänster i adressfältet. när du klicka på Hem-knappenkommer du att omdirigeras till din startsida eller den anpassade webbplats som du har ställt in.

Men om du vill inaktivera eller ta bort hemknappen från din webbläsare kan du gå tillbaka till dina Chrome-inställningar igen genom att följa samma steg från steg 1 till steg 4. Slutligen kan du stäng av växeln nästa till’Visa Hem knappen‘ alternativet för att ta bort hemknappsikonen från din webbläsare.

Läs också: Hur man flyttar Chrome-adressfältet till botten av skärmen

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Hur aktiverar jag hemknappen i Chrome?

Som standard tar Google bort hemknappen från din Chrome-webbläsare. För att aktivera hemknappen, öppna din Chrome-webbläsare och klicka på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet av skärmen för att navigera i inställningarna. I inställningarna går du till avsnittet Utseende från vänster och slår på reglaget bredvid “Visa hemknapp”.

Q2. Vad är hemknappen på Google Chrome?

Hemknappen är en liten hemikon i adressfältet i din webbläsare. Med knappen Hem kan du navigera på startskärmen eller den anpassade webbplatsen när du klickar på den. Du kan enkelt aktivera hemknappen i Google Chrome för att navigera till startskärmen eller din föredragna webbplats med ett klick.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde aktivera hemknappen i Google Chrome. Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.