Hur man aktiverar användarregistrering i WordPress Hur lägger man till det?

För många människor som skapar deras webbsidor på WordPress Hjälp, hur man aktiverar användarregistrering i wordpress kommer att vara mycket fördelaktigt . Eftersom besökare kan registrera sig och lämna kommentarer, skicka nyhetsbrev, komma med förslag eller frågor.

Därefter kommer vi att förklara hur du på ett enkelt sätt och utan alltför mycket trassel kan be vem som helst att registrera sig på din webbplats och aktivera användarregistrering i WordPress .

WordPress förklarar inte hur man utför denna procedur, men vi vi kan aktivera det här alternativet använda widget prenumeration. Men innan du börjar är det viktigt att du utför steget som vi kommer att visa dig nedan, för om ändringarna som vi gör för att aktivera spara alternativ kommer inte att vara utan effekt , låt oss börja.

Inställningar i WordPress för att tillåta användarregistrering

För vilka’ registreringsalternativet visas på vår hemsida måste vi följa dessa enkla steg för att ställa in det. Det första vi måste göra är att gå till menyn som finns på vänster sida av vår skärm och göra ett klipp i alternativet Inställningar och sedan i allmänhet.

I den Allmänna Inställningar vi går ner till medlemmarna och vi måste kryssa i rutan som anger att alla kan registrera sig. Sedan, längre ner i standardprofilen för nya användare, måste vi välja Prenumererade, detta är viktigt eftersom om vi väljer en annan profil kan användaren modifiera vår webbplats efter behag.

Det är alltså bara användaren som kan göra vad vi vill, det vill säga att se och ändra sin profil, konsultera artiklar eller göra sökningar eller kommentarer. Om vi ​​tvärtom väljer administratören kan användaren modifiera allt han vill, så det är väldigt viktigt att vara uppmärksam i detta skede. När du har valt en prenumerant väljer du bara alternativet för att Spara ändringar.

Hur man aktiverar användarregistrering i WordPress

Har redan gjort det föregående steget nu om vi kan utföra nästa steg som är att placera registreringswidget . Vi gör detta genom att gå tillbaka till vänster sida av vår skärm och välja utseendealternativet, sedan widgeten, en serie alternativ att välja mellan, i vårt fall väljer vi meta.

Om vi ​​tittar noga här ger de oss instruktioner om hur man aktiverar widgeten, vi drar den upp till vänster på vår skärm och placerar den i titelområdet, registrerar. Och voila, alternativet att aktivera användarregistrering på vår webbplats utvecklad i WordPress är aktiverad .

I denna registreringsruta ska den nya användaren ange sitt användarnamn och e-postadress där ett bekräftelsemail kommer att skickas. Då måste du gå till din mejl och bekräfta din registrering genom att klicka på länken. Den omdirigerar dig till registreringsrutan och anger ett nytt lösenord.

Och du är redo att ta emot nya prenumeranter på din webbplats där du kan ta emot viktiga bidrag från nya användare. Dessa personer kan inte bara besöka din sida och kommentera publicerade artiklar eller ge förslag.

De kan också redigera sina profiler och lägg in sina personuppgifter, gör en liten bibliografisk recension där de kan skriva om: hur det är, deras smak, deras hobbyer osv. De kan också sätta ett foto, ett namn och anpassa färgerna. Kort sagt, det här alternativet gör att du kan locka fler följare till din webbplats och du kommer att få mycket värdefulla bidrag för att din webbplats ska växa.

Relaterade Artiklar

Back to top button