Hur man accepterar tidigare avslagen mötesinbjudan i Outlook

Vi kan inte acceptera varje mötesförfrågan som kommer till oss, så vi avslår dem ibland. Men en sådan vägran eller ignorering kan se oförskämd ut. Tack vare mejltjänster som t.ex Microsoft Outlook , kan du ändra ditt svar. Så om du tidigare tackat nej till ett möte och beslutat att gå med i det senare kan du göra det. Låt oss se hur acceptera avslagen mötesinbjudan i Outlook(acceptera en avslagen mötesinbjudan i Outlook) !

Acceptera en tidigare avslagen mötesförfrågan kl Syn

När du väljer bort ett möte skickas den ursprungliga mötesförfrågan till ” Raderade”. (Borttagna objekt) Det sparas inte i din kalender. Så om du vill acceptera en tidigare avslagen tid måste du först gå till ” Raderade”.(Raderade föremål)

  1. Öppna ditt Outlook-konto.
  2. Navigera till mappen Deleted Items.
  3. Hitta en mötesinbjudan.
  4. Dubbelklicka på prompten(Dubbelklicka) till mötet i ” Raderade”.(Raderade föremål)
  5. Välj “Acceptera” eller “Tentativt”.

Det är viktigt att notera här att om mappen ” Avlägsen(Borttagna objekt) ” har raderats, parametrarna ” Att acceptera(Acceptera)” och ” Tveksamt(Tentativt)” kommer inte att vara synligt för dig och du kommer inte att kunna acceptera en mötesförfrågan som tidigare avvisats. Du måste be mötesarrangören att vidarebefordra den ursprungliga mötesförfrågan till dig.

Hur man accepterar en mötesinbjudan Syn som tidigare avvisades?

Öppna e-postappen Microsoft Outlook.(Microsoft Outlook Mail)

Byt till mappen ” Fjärrkontroll » på (Raderade föremål)mapppaneler(Mappruta) . Om panelen mappar(Mappruta) inte visas, klicka på ” Visa “.(Se)

Gå sedan till ” Layout(layout)”. Klicka på rullgardinsmenyn ” mapppanel” och välj ” (mappruta)Vanlig(Normal) ” från listan över parametrar som visas i den.

Acceptera avslagen mötesinbjudan i Outlook

Leta nu upp den ursprungliga mötesförfrågan i ” Raderade”.(raderade)

Acceptera inbjudan

När du hittat den högerklickar du på den ursprungliga mötesförfrågan och väljer alternativet ” Att acceptera(Acceptera)” eller ” Tveksamt”.(preliminär)

Hur man tar reda på vem som vägrade ett möte i Syn ?

Byt till grupp Show(Visa) “, välj fliken” Möte(Möte)” under den och klicka på ” Spårning(Spårning) » för att se listan över deltagare och deras svar. Notera(Notera) . Du kan ta reda på vem som vägrade träffas Syn bara om du är mötesvärd, eftersom ” Spårning(Spårning) ” är endast synlig för värden.

När du accepterar en mötesinbjudan Vad händer om du klickar på Skicka inte ett svar?

I detta fall Microsoft Outlook kommer att registrera ditt mötessvar i din kalender, men kommer inte att skicka ett e-postmeddelande med ditt svar till mötesarrangören.

Det är allt som finns!

Vi kan inte acceptera alla mötesinbjudningar som kommer till oss, så vi avslår dem ibland. Men denna vägran eller ignorering kan se oförskämd ut. Tack vare e-posttjänster som Microsoft Outlook kan du ändra ditt svar. Så om du tidigare tackat nej till ett möte och bestämmer dig för att gå med i det senare, kan du göra det. Låt oss se hur acceptera en avslagen mötesinbjudan i Outlook!

Acceptera en tidigare avslagen mötesinbjudan i Outlook

När du vägrar att delta i ett möte skickas den ursprungliga mötesförfrågan till mappen Borttagna objekt. Den har inte sparats i din kalender. Så om du vill acceptera ett tidigare avvisat möte måste du först gå till mappen Borttagna objekt.

  1. Öppna ditt Outlook-konto.
  2. Växla till mappen Borttagna objekt.
  3. Leta upp mötesförfrågan.
  4. Dubbelklicka på mötesförfrågan under mappen Borttagna objekt.
  5. Välj Acceptera eller Preliminärt alternativ.

Det är viktigt att notera här att om mappen Borttagna objekt har tömts kommer alternativen Acceptera och Preliminär inte att vara synliga för dig och du kommer inte att kunna acceptera mötesinbjudan, som tidigare avvisats. Du måste be mötesarrangören att vidarebefordra den ursprungliga mötesförfrågan till dig.

Hur accepterar jag en mötesinbjudan i Outlook, som jag tackade nej till tidigare?

Öppna din Microsoft Outlook Mail-app.

Växla till mappen i mapprutan. Om din mappruta inte är synlig, tryck på fliken.

normal vy

Gå sedan till avsnittet Layout. Klicka på rullgardinsmenyn och välj från listan med alternativ som visas där.

Acceptera en avvisad mötesinbjudan i Outlook

Leta nu efter den ursprungliga mötesförfrågan under mappen.

Acceptera inbjudan

När den hittas högerklickar du på den ursprungliga mötesförfrågan och väljer alternativet eller.

Hur ser jag vem som tackade nej till ett möte i Outlook?

Byt till grupp, välj fliken under den och tryck på knappen för att se en lista över deltagare och deras svar. Obs – du kan bara hitta vem som avböjt ett möte i Outlook om du är mötesorganisatören eftersom spårningsknappen endast är synlig för arrangören.

När du accepterar en mötesinbjudan Vad händer om du klickar på Skicka inte ett svar?

I ett sådant fall kommer Microsoft Outlook att registrera ditt mötessvar i din kalender men kommer inte att skicka ett e-postmeddelande med ditt svar till mötesarrangören.

Relaterade Artiklar

Back to top button