Hur lyssnar man på Deezer på en TV?

Deezer tutorials tips

Deezer för Android låter dig strömma musik till din smartphone, till högtalare, men även till din TV. För detta kan du använda Android TV eller Chromecast-teknik. Det senare är tillgängligt även om du har ett gratis Deezer-konto. För Deezer på Android TV kan gratiskonton bläddra i katalogen, lyssna på flow, radio och rekommenderade spellistor, som en slumpmässig spelare. För resten av funktionerna behöver du ett betalabonnemang.

Hur lyssnar man på Deezer på en TV med Android TV?

För att kunna använda Deezer på din tv måste den senare ha Android TV ombord eller vara ansluten till en box som detta OS är installerat på.

1. Gå till Play Butik från appskärmen.

Deezer TV

2. Använd sökverktyget för att hitta Deezer och välj det sedan från resultatlistan.

Deezer TV

3. Installera Deezer-appen och starta den sedan.

Deezer TV
Deezer TV

4. Välj knappen “Anslut”.

Deezer TV

5. Följ instruktionerna på skärmen eller välj “Anslut med din e-postadress” och ange sedan ditt användarnamn och lösenord.

Deezer TV

6. Det är över ! Du är ansluten till ditt Deezer-konto och du kan använda din TV för att lyssna på dina favoritlåtar.

Deezer TV

Hur lyssnar man på Deezer på en TV med Chromecast?

För att kunna sända dina låtar på en TV utrustad med Chromecast-teknik måste alla enheter (din smartphone och din TV) vara anslutna till samma WiFi-nätverk. Proceduren är densamma för en tablett.

1. Från Deezer-appen på din smartphone börjar du spela en titel eller en spellista. Chromecast-ikonen längst upp till höger på skärmen indikerar att Chromecast-enheter har upptäckts i närheten.

Deezer TV

2. När du har valt Chromecast-ikonen väljer du den enhet som du vill skicka ljudströmmen till från listan. Om din enhet inte finns med i listan är det förmodligen inte en Chromecast-enhet.

Deezer TV
Deezer TV

3. På din TV-skärm visas albumomslaget, liksom namnet på låten och artisten. Om texter finns tillgängliga på Deezer för det här spåret kommer de att visas bredvid bilden och rulla
med låten, som karaoke.

Deezer TV

Genom att casta din Deezer-musik till din TV kan du njuta av bättre ljud än din TV:s högtalare.
smartphone, speciellt om du inte har en annan användbar högtalare i
en del av din TV. Detta är desto mer sant om du bestämmer dig för att anordna en karaokekväll! Du kan sedan förbereda dina spellistor i förväg, till exempel genom att bara välja de låtar vars texter är tillgängliga.

> Hitta alla våra serier av tutorials på Deezer

> Hur hanterar du ditt Deezer-konto?

> Hur använder man Deezer?

> Hur lyssnar man på Deezer på andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button