Hur lyssnar man på Deezer på en röstassistent?

Deezer tutorials tips

Din Deezer-app för Android låter dig lyssna på mer än 73 miljoner låtar direkt på din smartphone, men även på andra högtalare, inklusive röstassistenter som Google Home eller Alexa. Följ guiden för att njuta av din musik på dessa enheter
ansluten.

Hur lyssnar man på Deezer på Alexa?

1. I din Alexa-app trycker du på “Mer”-knappen längst ned till höger på skärmen och väljer sedan “Färdigheter och spel.”

Deezer röstassistent

2. Sök efter Deezer med förstoringsglaset och välj det från resultatlistan.

Deezer röstassistent
Deezer röstassistent

3. Tryck på “Aktivera för användning”. Appen leder dig automatiskt till en inloggningsskärm.

Deezer röstassistent
Deezer röstassistent

Det är över ! Nu kan du lyssna på dina låtar på din Alexa-högtalare, med röstkommandon som “Alexa, spela (låt eller albumnamn) efter (artistnamn) på Deezer “.

Hur lyssnar man på Deezer på Google Home?

1. Starta Google Home-appen och tryck på kugghjulet för att visa inställningsskärmen.

Deezer röstassistent

2. I avsnittet “Tjänster”, välj “Musik”.

Deezer röstassistent

3. Välj Deezer från listan över musiktjänster. Observera att för att använda Deezer på din Google Home måste du ha ett Premium-, Familje- eller Hi-Fi-abonnemang.

Deezer röstassistent

4. Google Home-appen ber om tillåtelse att kopplas till ditt Deezer-konto och omdirigerar dig till en inloggningsskärm så snart du väljer “Länka konto”.

Deezer röstassistent
Deezer röstassistent

5. När du har gjort föreningen kan du, om du vill, kryssa i radiorutan i “Dina musiktjänster”, så att Deezer blir standardljudströmningsplattform för Google Home.

Deezer röstassistent

Du är klar! Röstkommandona för att använda Deezer på Google Home är som “OK Google, jag vill lyssna på (titel eller albumnamn) av (artistnamn) på Deezer. “. Om du har ställt in Deezer som din standardmusiktjänst behöver du inte säga “på
Deezer”.

Efter att ha associerat ditt Deezer-konto med dina anslutna högtalare kan du lyssna på dina favoritlåtar, dina personliga spellistor eller dina poddsändningar hemma, från vilket rum som helst som är utrustat med en av dessa högtalare, även om du inte har din smartphone nära dig. . Tveka inte att konsultera webbplatsen för din röstassistent, för att ta reda på mer om de kommandon som är tillgängliga med Deezer, det finns många kombinationer!

> Hitta alla våra serier av tutorials på Deezer

> Hur hanterar du ditt Deezer-konto?

> Hur använder man Deezer?

> Hur lyssnar man på Deezer på andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button