Hur loggar jag in på mitt Twitter-konto om jag inte kan? – Väldigt lätt

Idag får vi se hur loggar jag in på mitt twitterkonto om jag inte kan med flera mycket enkla metoder att uppnå. Så om några minuter har du tillgång till detta kraftfulla och intressanta sociala nätverk igen.

Twitter är ett av de mest populära sociala nätverken idag. Den innehåller ett stort antal knep och hemligheter som sträcker sig från sätt på notifikationer till andra handlingar såsom handlingen undvika att bli taggade i ett foto men idag ska vi prata om kopplingen.

Men om du inte kan logga in på ditt konto är den här artikeln för dig. Eftersom vi kommer att se alla alternativ som det sociala nätverket erbjuder oss så att vi kan återställa det och på detta sätt använda det som vanligt.

Du bör komma ihåg att om du inte har det, samma tillgång till e-postadressen eller telefonnumret som du använde för att skapa kontot . Det är väldigt svårt att återställa det. Vi rekommenderar därför alltid att du använder riktig data när du registrerar dig på ett socialt nätverk.

Denna lilla handledning är väldigt enkel och om du följer steg för steg allt vi kommer att nämna nedan. Om några minuter har du tillgång till ditt konto igen.

Hur man loggar in på Twitter om jag inte kan

Om du har gått in på Twitter och ditt användarnamn och lösenord inte fungerar kan du välja följande alternativ för att kunna återställa ditt konto och logga in normalt.

Det första alternativet är att be om ett nytt ord av går till från denna länk . Det du behöver göra är att ange din e-postadress eller den du använde på kontot du vill återställa. Twitter kommer att skicka ett meddelande till dig med instruktioner du måste följa för att återställa kontot.

Om systemet inte känner igen e-postmeddelandet rekommenderar vi att du kontrollerar att du har skrivit det korrekt.

Ett annat alternativ är att ange lösenordsåterställningsformuläret där du måste ange ditt användarnamn, e-postadress eller telefonnummer kopplat till kontot du vill återställa.

Efter det instruktioner kommer att skickas till den e-postadress som anges ovan eller via textmeddelande (SMS) om du har valt telefonnummeralternativet.

Hur man återställer ett Twitter-konto

Om du inte har tillgång till din e-post för att återställa ditt konto. Det enda alternativet som återstår för oss är att använda telefonnummer som är förknippad med det.

Om du har glömt alla uppgifter på ditt konto eller inte har tillgång till någon av de uppgifter som nämns ovan måste du kontakta twitter support och förklara din situation.

De hjälper dig att återställa ditt konto om möjligt. Du bör tänka på att Twitter-supporten är mycket noggrann och noggrann med det här problemet för annars kan vem som helst få vem som helst.

Men alternativen för logga in på mitt twitterkonto om jag inte kan ligger på bordet och är omväxlande. Vi rekommenderar alltid att när du registrerar dig på ett viktigt ställe, använder du den riktiga informationen i fall den här typen av situation uppstår där vi inte kan komma in på kontot av någon anledning.

Det är mycket lättare att komma ihåg riktiga data än påhittade, och du har alla verktyg du behöver för att kunna återställa ditt konto på några minuter. Slutligen måste du aktivera tvåstegsverifiering på Twitter för att förbättra säkerheten för ditt konto.

Om du fortfarande är tveksam kan du lämna det lite längre nere i kommentarsfältet och vi hjälper dig gärna.

Relaterade Artiklar

Back to top button