Hur länkar jag mitt Fortnite-konto till Twitch – Mycket enkelt!

Internetvärlden har gjort det möjligt för oss ansluta på några sekunder . Globaliseringen av alla evenemang har möjliggjort den snabba dynamiken hos användare över hela planeten, vilket har förkortat avstånd och känslor.

Det digitala universum har gett vika för skapandet av olika världar inom det, inklusive den hyllade dimensionen av spel.

Players Guild och dess intensiva krav har drivit spelutvecklare att ständigt överträffa förväntningarna, maximera upplevelsen för var och en av deras spelare .

Fortress Waves: Fortnite

Inom det mångsidiga spelutbudet finns Fortnite. Denna globala pärla har utvecklats av företagen Episka spel och Människor kan flyga år 2017. Handlingen i “människor vs zombies” som försöker dominera jorden, syftar till att skydda planeten.

Den rungande framgången för detta spel kom efter lanseringen av dess fantastiska Battle Royale-läge där det är möjligt att spela samtidigt upp till mer än hundra deltagare. Tillgängligt för Microsoft, macOS, PlayStation4, Xbox One, Switch och iOS, spelare engagerar sig i hårda strider med varandra, där den överlevande är vinnaren.

Framgång i spelgemenskapen

Med över fem miljoner nedladdningar över hela världen, Fortnite har nått toppen av isberget efter ankomsten av Battle Royale-genren. Genom att ersätta tävlingar som PlayerUnknown’s Battlegrounds och Apex Legends har den positionerat sig som favoriten för över tre miljoner användare.

Kontinuerliga uppdateringar som försöker överraska gemenskapen av spelare som gillar fortnite, har implementerat dynamiska upplösningar och snygga framträdanden i spelrekvisita.

Upplevelsen ökar för stridsfans, tillägger exklusiva belöningar och att kunna använda reklaminnehåll helt enkelt genom att länka konton. Vill du veta hur? Fortsätt läsa.

Twitch och Fortnite

Kombinationen av de två plattformarna har gjort det möjligt för användare att få exklusiva fördelar och priser, samt underlättat tillgång till plattformarformer av överföring helt enkelt genom koppla de två kontona.

För att starta synkroniseringen måste du gå till den officiella Epic Games-webbplatsen på dess webbplattform och logga in. Bindningsprocessen är helt enkel, för att uppnå den behöver du:

  1. Ange motsvarande data för att ange ditt Fortnite-konto och hitta alternativet “Ditt kontonamn”
  2. Välj fliken “Konto” för att komma åt dess administration.
  3. Välj alternativet i popup-fönstret “Anslutna konton”
  4. Alternativen för konton där jag har det synkroniserade Fortnite-kontot visas
  5. Klicka på knappen under Twitch-ikonen för att synkronisera.
  6. Välj “Länka konto”. Ange dina användaruppgifter som motsvarar Twitch-kontot och välj “Åtkomst”.
  7. Auktorisera länken och det är klart! Båda kontona kommer att ha länkats.

Synkroniseringsproblem?

Ett oväntat fel kan leda till en olycklig situation. Om det finns några problem under koppla de två kontona var inte otålig. Epic Games tillhandahåller ett hjälpcenter som kan hjälpa dig att lösa ditt problem.

För att använda den behöver du bara ange sida tjänsteman av Episka spel och placera felet du presenterar i sökmotorn som finns längst upp till höger. Supporten kommer att berätta hur du ska gå tillväga för att lösa problemet.

Om detta inte fungerar kan du kontakta servicecentret direkt genom att välja “Kontakt” i ange motsvarande data som e-post, plattform. Efter att ha beskrivit vilken typ av problem det presenterar och valt “skicka”, kommer supporten att kontakta dig så snart som möjligt och ge ett svar på ditt problem.

Andra plattformar

För att utföra länkningsprocessen på andra plattformar som Xbox One, PlayStation4 och Nintendo Switch, för att nämna några, är stegen liknande.

Du behöver bara dig ansluta till valfri plattformform som du önskar länk till Fortnite, ge behörigheter som varje avdelning behöver och att dela informationen med Epic Games.

Länka och belöna

Föreställ dig att få otroliga och helt exklusiva priser bara för synkronisering av konton ! Missa inte denna fantastiska möjlighet och gå med i Fortnite-fenomenet. Om du fortfarande inte vet varför det är trendigt, prova det. Du vågar?

Relaterade Artiklar

Back to top button