Hur länge ska jag ladda min iPhone för första gången?

Sen får vi se hur lång tid tar det att ladda min iPhone för första gången. Batteriet i vår mobil är en av de viktigaste sakerna och som vi måste ta hand om mest.

Uppenbarligen, om ett batteri inte fungerar som det ska, kan vi inte njuta av vårt apple enhet . Det är därför vi måste ta hand om dess livslängd från första stund vi skaffar telefonen i fråga.

Du kan försöka kalibrera batteriet och många andra saker. Men sanningen är att det krävs goda vanor för att säkerställa att batteriet håller så länge som möjligt under de bästa förhållandena.

Många tvivlar på hur länge de ska ladda sin mobil för första gången. Du har säkert stött på en säljare som säger åt dig att lämna telefonen på laddning i 24 timmar och många andra saker.

Nya batterier kräver inte den här typen av behandling, de behöver bara vara det ladda normalt tills de når 100% och det är allt . Den behöver inte ens vara fulladdad för att använda enheten.

Vad du behöver tänka på är några små detaljer för att se till att ditt batteris livslängd håller så länge som möjligt och vi kommer att gå in på just de detaljerna lite längre ner.

Tänk på att ta hand om din enhets batteri inte är något som kostar för mycket och med tiden kommer du att uppskatta det. Det är ingen idé att ha en iPhone som tar slut om några timmar. Skulle du inte vilja att det skulle hända dig? Så fortsätt läsa.

Hur länge ska jag ladda min iPhone för första gången?

Det spelar ingen roll hur mycket tid du lägger på att ladda iPhone, det som verkligen betyder något är laddningsnivån den har. Låt helst inte enheten stängas av eftersom den har slut på batteri.

När du har mellan 5 och 10 % måste du koppla den till el i cirka två timmar för att den ska vara fulladdad. Vad det innebär att ha 100%. Oroa dig inte heller om du låter den vara inkopplad längre eftersom batteriet inte påverkas av detta.

Efter det måste du använda iPhone normalt tills batteriet är lågt igen och du måste ladda det igen. Eftersom det inte påverkar batteriet att låta den vara inkopplad, det är bäst att göra detta över natten så att du nästa dag har samma kostym för att kunna använda den normalt.

Hur man laddar min iPhone för första gången

Det rekommenderas att göra det på detta sätt, för om du lämnar batteristativ tömma fullständigt kommer du att förstöra dess livslängd. Inte nämnvärt heller, men det är verkligen inte värt att göra eftersom det inte kostar något att koppla in.

I händelse av att du inte har möjlighet att ladda den medan den batteri din iPhone är så svag, det idealiska är att stänga av den manuellt, detta skulle inte påverka enhetens batteri på något sätt.

Det finns heller inget behov av att ladda mobilen, den enda skillnaden det kan göra är att den laddar snabbare eftersom den inte gör det kommer inte att förbruka energi . Något liknande händer när vi är med telefonen i flygplansläge eftersom vi inte har Wi-Fi, mobildata osv. Samma sak, den laddar mycket snabbare än vanligt.

Vi hoppas att du tycker att den här korta guiden är till hjälp så att du mycket tydligt vet hur länge jag behöver ladda min iPhone för första gången. På samma sätt, om du fortfarande har några tvivel eller frågor om det, har vi alltid kommentarsektionen till ditt förfogande, vi hjälper dig gärna.

Relaterade Artiklar

Back to top button