Hur länge eller timmar behöver jag ladda Gear IconX-hörlurarna för att nå 100 %?

De senaste åren har vi sett tekniken accelerera; och ett grundläggande exempel på detta är de nya trådlösa hörlurarna. Med denna nya uppfinning vill inget teknikmärke stå på efterkälken, det Det är därför normalt att se många modeller och märken som försöker förbättra dessa små enheter . Dessutom finns det elektroniska apparater som tillåter ansluta flera enheter till samma bluetooth .

Vid detta tillfälle kommer vi att hänvisa till ett teknikmärke som har tillverkat ett antal elektroniska enheter, bl.a trådlösa hörapparater ; detta märke är Samsung jag en av de bästa . Framväxten av dessa hörlurar har varit sådan att Samsung inte bara har en modell, utan de har släppt flera och en bättre än en annan.

En av dessa modeller är Samsung Gear IconX lanserades 2016, skapad speciellt för användning under fysisk träning, oavsett om det går, springer eller cyklar. Nu ska vi förklara några detaljer om dessa trådlösa hörlurar som, hur länge kan de fortsätta att laddas?

Huvudfunktioner i Gear IconX

Bland de många funktionerna i denna nya enhet som lockar kundernas uppmärksamhet är dess förbättrade design, vilket gör den mycket attraktiv visuellt . Denna design, som lätt anpassar sig till personens öra, behöver lyckligtvis ingen bas eller kabel för att stödja den.

Dessa hörlurar presenteras också, på den exponerade externa delen, som ett slags pekpaneler, vilket gör att de kan bemästras med några få handgrepp. Med dem nycklar, som kan vara långa, korta eller separerade, de underlättar deras användning, eftersom vi kan styra samtal eller musik med dem .

En detalj som lockar dessa hörlurar, speciellt idrottare, är att de resistent mot svett och stänk vilket gör den till din idealiska följeslagare för sport. Utöver detta ger dess design av öronproppar, eftersom de är små, den låg vikt på cirka 8 gram för varje hörapparat, vilket gör den mer bekväm att använda.

Samsung Gear IconX har även ett internminne på runt 4 GB, vilket gör att du kan lagra musik att lyssna på utan att behöva vara ansluten till en mobil. Eftersom de är bra för träning har de sensorer som mäter avstånd och hastighet, och en röst som berättar vad du har åstadkommit.

Om vi ​​talar om batteriet i dessa trådlösa hörlurar, hänvisar vi till dess svaga punkt, eftersom användare har bekräftat att de inte varar lika länge åtminstone bara 2 timmar. Så om du ökar volymen på dessa till en hög nivå håller de lite, så om du använder dem för träning blir det korta pass.

För att stödja ditt batteri kommer dessa givetvis i ett fodral som är en egen laddare, ca. 340 mAh, vilket förbättrar hörlurarnas 82 mAh . Eftersom detta fodral även har en dynamisk och väldigt bekväm design kan du förvara dem i en ficka och ladda om hörlurarna vid behov medan du tränar.

Hur länge ska jag ladda min Samsung Gear IconX?

I allmänhet, när du köper en enhet av denna typ, oavsett om det är för en använda på en PC eller mobiltelefon, säljare brukar säga att du laddar dem 5-8 timmar, men det kan skada enheterna . Så eftersom vi inte vill tappa batteritiden för Gear IconX-hörlurarna kommer vi att förklara vad du kan göra och hur länge du ska ladda dem.

Först, vad du behöver göra är att lägga dem i fodralet och stänga locket så att du kan ansluta dem till USB-kabeln och lämna dem ett tag. Tänk på att det inte är bra att lämna Gear IconX eller annan enhet ladda i lika många timmar eller under natten, i allmänhet, 2 timmar eller mindre räcker .

Hur rengör jag Gear IconX hörapparater?

Processen att rengöra och hålla dina hörapparater rena är enkel, och här visar vi dig hur du kan göra det med bara några få steg. Det första du ska göra är att ta bort pluggarna de tar med, genom att se till att inte separera hörapparatspetsarna för mycket för att förhindra att en olycka inträffar och att den går sönder.

Sedan kan du, med en bomullstuss och en torr borste, rengöra ytan på hörapparaterna för att kunna ta bort eventuell kvarvarande smuts. När du är klar, och se till att de var rena, kan du sätta tillbaka öronpropparna på hörlurarna och njuta av dem igen.

Relaterade Artiklar

Back to top button