Hur lång tid tar det för Facebook att verifiera eller granska ett konto, identitet och annons

Det finns flera mycket populära appar som låter dig skapa ett personligt onlinekonto där du kan visa upp all din data, gillar, preferenser och val av vänner. En av de mest använda i världen är Facebook, eftersom det presenterar olika användarfördelar såsom virtuell fjärrkommunikation, att känna till nyheterna för tillfället, bland annat.

Det bör noteras att när du skapar ett konto, du måste uppfylla olika och viktiga krav det är viktigt att komma ihåg varje inmatat svar; eftersom de snart kommer att krävas i de eventuella revisioner som applikationen genererar då och då för att verifiera att det är du. Dessutom verifieringsprocessen liknar Instagram .

I den meningen är det mycket troligt att du undrar hur lång tid det tar för Facebook att verifiera eller granska ett konto, identitet och annons? Ja då du ta del av material som ger dig svar på relevanta tvivel.

Ta reda på hur lång tid det tar för Facebook-appen att granska ditt konto och dina inlägg

För att kunna genomföra den konto-, identitets- och kungörelsegranskning som motsvarar den angivna ansökan är det viktigt att beakta dess försening. Angående publicering av annonser, detta kan ta en relativ tid på 5 minuter och upp till 2 dagar ; Tja, allt kommer att bero på det ackumulerade beloppet, det vill säga de kommer att stå på väntelistan.

När denna verifiering har utförts av den utbildade personalen kommer de att besluta om den analyserade publikationen ska godkännas eller förkastas. Men genom att fokusera på data från AdEspresso och rapportering på arbetsdagar, en mycket snabbare accepttid kommer att erhållas ; om och bara om det är från 8:00 till 20:00.

Det måste dock tilläggas och komma ihåg att denna metod för att verifiera eller granska annonser utförs av människor; vilket indikerar att det inte finns någon perfektion, därför har fall fastställts i vilket av dem kan godkänna tjänsten ; eftersom en annan av dem kan göra tvärtom, utan att någon kan uttrycka eller lösa den uppgivna diskrepansen.

Det är värt att nämna att när du lägger upp en annons och du är säker på att den är korrekt, har du all rätt att upprepa ovanstående process; Men, det är viktigt att vara medveten om mängden returer eller avslag på densamma, eftersom de kan ge många röda flaggor i det offentliga kontot för nämnda app. Därför är det tillrådligt att vara helt säker på varje del av information som visas.

Några ansvarsfulla faktorer under lång tid utan att köra verifieringsprocessen

  • Annonsrekord (historik) : Det är relevant att veta att alla Facebook-konton har en förtroendepoäng. Vilket är främst baserat på verifieringen av dessa och deras respektive tillkännagivanden, som påpekar att ju längre dessa releaser har funnits, desto färre releaser kommer att genereras; tvärtom, ju mer man spenderar på det, kan deras godkännande bli omedelbart.
  • Bildinspektion : För att utföra alla recensioner av annonser och konton är Facebook ganska bra på att utföra ansiktsigenkänning. Även om det vid vissa tillfällen kan ta lite tid är resultatet ganska bra, dessutom använder den den här typen av verktyg i andra modaliteter; som den process för återställning av facebook-konto .

Lär dig hur du skapar ett nytt konto med din identitetsdata?

För att säkerställa korrekt och effektiv konto, identitet och annonsgranskning, applikationen Facebook låter dig skapa ditt användarnamn på olika sätt . Så att, om du inte har en e-post, kan du mycket väl utföra Facebook registreringsprocess med ett telefonnummer .

  1. Gå till sidan: Facebook.com och klicka på “Skapa ett nytt konto”.
  2. Ange sedan uppgifter som: telefonnummer, lösenord, födelsedatum och könstyp.
  3. Sedan ‘klickar’ du på ‘Registrera dig’.
  4. Du kommer att kunna slutföra processen när du har bekräftat koden som kommer till din telefon.

Kort sagt visar de tidigare nämnda aspekterna effektivt hur lång tid det tar för Facebook-appen att granska konton och annonser; såväl som faktorerna som genererar förseningen och hur man skapar ett nytt konto med bara telefonnumret; därför fungerar den generellt som en ytterligare information för kontoverifiering .

Relaterade Artiklar

Back to top button